300 īpašie Subaru BRZ Final Edition Vācijas tirgum (+ FOTO)

 

Foto: Subaru

iAuto | 7.jūnijs 2024 14:19

Japānas autobūves uzņēmums Subaru pieteicis versiju BRZ Final Edition, kas paredzēta Vācijas tirgum un tiks izlaista 300 eksemplāru skaitā.

Kā vēsta uzņēmuma preses relīze, BRZ ar klasisko sporta auto shēmu, kas paredz bokserdzinēju priekšā un aizmugures riteņu piedziņu, kompaktiem izmēriem un labām braukšanas īpašībām par pieņemamām cenām nodrošināja unikālu kombināciju Vācijas tirgū.

Tagad klāt Final Edition, kas atšķirsies ar OZ Racing Ultraleggera vieglmetāla riteņu diskiem Race Gold krāsojumā, sporta izplūdes sistēmu ar iegravētu BRZ logotipu, īpašiem grīdas paklājiņiem un Final Edition  emblēmām.

Salonā sporta sēdekļi ar ādas/Ultrasuede zamša pārklājumu, septiņu collu, individuāli pielāgojama digitālā mērinstrumenti, multivides astoņu collu skārienekrāns, sešu skaļruņu audio, divas USB pieslēgvietas, viedtālruņa integrācija, izmantojot Apple CarPlay un Android Auto.

Motortelpā 2,4 litru četrcilindru bokserdzinējs ar 234 ZS un maksimālo griezes momentu 250 Nm, kas pieejams pie 3700 apgriezieniem. Jauda tiek pārvadīta ar sešpakāpju manuālās vai sportiski noskaņotas sešpakāpju automātiskās pārnesumkārbas palīdzību.

Pirmajā gadījumā Fina Edition cena 41 990 eiro, otrajā – 44 990 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti