62 690 eiro – Volkswagen California pieejams pasūtīšanai

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 9.jūnijs 2024 8:19

Volkswagen atklājis pieteikšanos kempera California iegādei. Pieejamas piecas komplektācijas, cenai sākoties no atzīmes 62 690 eiro.

Latvieši arvien vairāk sāk interesēties par ceļošanu ar kemperi, vēsta preses relīze, tādēļ vērts pievērst uzmanību Volkswagen ziņai par jaunāko California, kas nu jau kļuvis pieejams pasūtīšanai.

Ceļojumu mājas pamatā ir T7 paaudzes Multivan garā versija, kas garumā sasniedz 5,17 metrus – par 27 centimetriem vairāk nekā tā priekšgājējs. Augstums saglabājas tāds pats - 1,99 metri, kas ir svarīgi, lai kemperis varētu iebraukt arī lielākajā daļā pazemes autostāvvietu.

Jaunākā California aprīkojumā tagad ir divas atbīdāmās durvis, paceļams jumts un guļamvietas četrām personām. Jaunievedums ir kempera funkciju pārvalde ar 5 collu skārienekrānu viesistabā, informācijas un izklaides programmu vai lietotni California.

Atkarībā no aprīkojuma versijas tās ietver informāciju par ūdens un notekūdeņu līmeni, apgaismojuma funkcijām salonā, barošanas avota, ledusskapja un papildu sildītāja statusu, ieskaitot arī slīpuma indikatoru.

California bāzes modelis Beach ar manuāli paceļamu jumtu un sešām sēdvietām maksā 62 690 eiro, versija Beach Tour 67 824 eiro ietver pagriežas priekšējos sēdekļus, atlokāmus galdiņus un bagāžas novietni aizmugurē, 69 472 eiro vērtais Beach Camper aprīkots ar mini virtuvi, California Coast 77 831 eiro iepriecinās ar pilnvērtīgu virtuvi un jauna dizaina ledusskapi, bet dārgākajā komplektācijā Ocean 84 359 eiro piedāvā arī autonomās apsildes un klimatkontroles iekārtas.

Jaunais California piedāvā vēl pārdomātāku telpas iekārtojumu, daudzfunkcionalitāti un savietojamību, Coast un Ocean versiju virtuves pieejamas arī no ārpuses. 

Dzinēju izvēlē divi agregāti: TDI divlitru dīzelis ar 150 Zs vai divlitru benzīna agregāts, kas attīsta 204 Zs. Abi darbojas apvienojumā ar automātisko DSG divsajūgu pārnesumkārbu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

190 saimes Mercedes par 850 000 eiro; piegādes 2025.gada beigās 1

Leģendārās 90.gadu sporta automašīnas Mercedes 190 E 2.5-16 Evo II mūsdienu variants uzņēmuma HWA interpretācijā tiek solīts 100 eksemplāru lielā skaitā. Lasīt vairāk

 

Nepilni 58 000 eiro: BMW iepazīstina ar jauno X3 (+ FOTO) 5

Populārais BMW krosovers sasniedzis savu ceturto paaudzi. Lasīt vairāk

 

Pēc pazušanas no radariem laukā netālu no Rīgas lidostas nosēdusies civilā lidmašīna ( VIDEO) 14

Izpletņlēkšana Limbažu pusē dramatiski beigusies kāda neliela lidaparāta pilotam un pasažierim. Laikapstākļu dēļ nespējot atgriezties ne Limbažos, ne rezerves lidlaukā – Cēsīs, nelielais lidaparāts nespēja sasniegt arī lidostu “Rīga”. Un veica avārijas nosēšanos pļavā Babītes pusē. Lasīt vairāk

 

Iepazīstamies ar Honda motociklu jauno elektrisko sajūgu (+ VIDEO)

E-Shifter jeb elektriskais sajūgs ir Honda motociklu sezonas jaunums, un pirmais motocikls, kam tāds pieejams ir Honda CB650R. Salīdzinot ar 2019. gada modeli, tam ir daudz uzlabojumu, tostarp jauns dizains ar efektīgiem gaisa savācējiem - rezonatoriem abās pusēs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti