Honda Prelude atgriezīsies Eiropā 14

 

Foto: Honda

iAuto | 9.jūlijs 2024 4:51

Patīkama ziņa tiem, kas vēl atceras Honda Prelude – kupeja atkal atgriezīsies Eiropā, šoreiz – ar modernu hibrīdpiedziņu.

2023. gadā Honda nodemonstrēja Prelude Concept, bet šī gada Gudvudas Ātruma festivālam (11.-14.07) pieteikta koncepta pirmizrāde Eiropas versijai. Vienlaikus tiek svinēti 25 gadi kopš Honda pirmā hibrīdauto. 

Daudz gan ražotājs neatklāj, diplomātiski izsakoties, ka "Jaunā Prelude sniedz aizraujošu braukšanas prieku un izcilu efektivitāti nevainojamā līdzsvarā, iemiesojot Honda pieeju elektrifikācijas apvienošanai ar eleganci un dinamismu."

Tas nozīmē vien to, ka divdurvju kupeja būs aprīkota ar hibrīdiekārtu, taču ne tās veiktspējas parametri, ne cenas un termiņi Eiropas pārdošanas startam vēl netiek atklāti.

Honda Prelude japāņu ražotāja piedāvājumā parādījās 1978.gadā līdz 2001.gadam piedzīvojot piecas paaudzes. Pēdējās paaudzes modelis Eiropā piedāvāja 200 Zs jaudu, Japānā – 220 Zs.

 

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
R(8) 9.jūlijs 2024 9:47
4 2 Atbildēt

Sobrid neviens CIvic nav ar 1.5l dzinejiem , tiem ir 2.0 iMMD/CVT ar 184Zs un TypeR ar 2.0 VTEC un 329Zs , Prelude ir veidots uz Civica bazes , tatad bus ar tadiem pasiem motoriem un Civic sakuma cena ir 33k un Prelude sakuma cena +/- noteikti bus tada pati , bet , kad paradisies eiropas tirgu tad jau redzesim , pagaidam tas ir tikai manas domas

Kanibaals 9.jūlijs 2024 13:28
2 0 Atbildēt

Kas tās par šausmām 🙈

R(8) 9.jūlijs 2024 14:07
2 1 Atbildēt

Anglija un Kipra ari vinas piedava , bet kontinentalaja eiropa si versija nav pieejama

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

WRC rallija Latvijas posms: uzvar Rovanpere, Sesks - septītais 1

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere. Lasīt vairāk

 

1 līdz 500 eiro: WRC rallijs Latvijā, cik maksā biļetes? 9

Lētāko biļešu cena ir 1 eiro, bet par sestdienas pasākumu VIP biļeti prasa 500 eiro. Lasīt vairāk

 

ReTV: Latvijas autosportā vēsturiska nedēļa (+ VIDEO)

Šonedēļ Latvijā pirmo reizi notiek augstākā līmeņa autorallija sacensības. Uz mūsu valsti ir ieradušās pasaulē ātrākās ekipāžas, lai savā starpā noskaidrotu “Tet Rally Latvia” uzvarētājus. Neilgi pēc sacensību svinīgās atklāšanas pārpildītu tribīņu priekšā vakar vakarā Biķernieku autotrasē notika rallija pirmais specposms, kurā sportistiem bija jāveic nedaudz vairāk nekā 11 kilometri. Lasīt vairāk

 

Jaguar svītros piecus no saviem sešiem modeļiem 1

Jaguar vienīgais modelis kādu laiku paliks vidējā segmenta krosovers F-Pace. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti