Zināms, kāds būs Volkswagen Golf elektriskais pēctecis 1

 

Foto: iAutolv

iAuto | 11.oktobris 2024 9:26

Medijos parādījusies informācija par ID.Golf – modeli, kas turpinās leģendārā golfiņa tradīcijas.

Autobild.de raksta, ka kompaktais elektromobilis ID.Golf iegūs Golf IV (1997. – 2006.g.) stilā veidotu dizainu un proporcijas, bet automašīnas cena varētu sākties no atzīmes 33 000 eiro. Salīdzinājumam: iekšdedzes motoru Golf 8 pamata versija maksā vismaz 25 000 eiro, kamēr pilnībā elektriskais ID.3 – vismaz 33 500 eiro.

Izdodot 33 tūkstošus eiro par elektrisko Golf, pircējs iegūs kompaktu elektromobili ar sniedzamību līdz 400 kilometriem un iespējami ātru uzlādi, 15 minūšu laikā atjaunojot enerģijas krājumus no 10 līdz 80 procentiem. Paredzēta arī versija 600 kilometru sniedzamībai un sportiskais R modelis.

Tiktāl labas ziņas, bet tagad sliktas: R modeli negaida ātrāk par 2030. gadu, bet ID.Golf diezin vai parādīsies pirms 2029. gada.

Kā atzīmē Autobild.de, šajā laikā var mainīties daudz, un, arī skatoties no mūsdienu perspektīvas, 400 kilometrus sniedzamība nav neko dižs sasniegums, turklāt segments, kuru pārstāv elektriskais Golf ir blīvi apdzīvots un Ķīnas autoražotāju piedāvājumu ar cenu ziņā lētākiem, tālāk braucošiem un labāk aprīkotiem automobiļiem neviens nav atcēlis.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Hmm 11.oktobris 2024 9:34
2 0 Atbildēt

Izklausās bezcerīgi - pēc 5 gadiem pasaule būs cita.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda nodemonstrē Enyaq rallija modeli (+ FOTO)

Elektriskais krosovers izmēģina spēkus rallijā, tiesa gan – projektam ir tikai koncepta statuss. Lasīt vairāk

 

Kas būtu jāzina, ja tagad plāno iet tehnisko apskati savam auto? (+ VIDEO) 16

iAutolv informē, ka pie tehniskās apskates punktiem veidojas rindas, jo autoīpašnieki cenšas iziet skati vēl šogad - pirms jauno nosacījumu stāšanās spēkā. Kā ir jūsu pusē? Lasīt vairāk

 

VW Golf R Line, Golf Variant vai Golf GTI. Kuru ņemt ? (+ VIDEO) 8

Volkswagen Golf ir kompaktklases un Rietumeiropas autotirgus klasika. Lai gan mūsdienās to izkonkurē kompaktie krosoveri, par Golf aizmirst nedrīkstam, tāpēc TV Autoziņās tiek apskatīts Volkswagen modernizētais modelis. Lasīt vairāk

 

Krievijā motociklists taranē ekskavatoru (+ VIDEO) 14

Grūti izskaidrojamais motociklista manevrs noticis netālu no Rjazaņas. "Kaskadieris" smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti