Ar zīmolu "Latvijas nafta" strādājošajai "East-West Transit" ierosināta tiesiskās aizsardzības procesa lieta 2

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 18.janvāris 2024 14:17

Rīgas pilsētas tiesa ierosinājusi ar zīmolu "Latvijas nafta" strādājošajai SIA "East-West Transit" tiesiskās aizsardzības procesa lietu, liecina informācija Maksātnespējas reģistrā.

Tiesiskās aizsardzības procesa lieta ierosināta otrdien, 16.janvārī.

Rīgas pilsētas tiesā aģentūrai LETA pavētīja, ka kompānijai ar kreditoriem saskaņots tiesiskās aizsardzības pasākumu plāns tiesai jāiesniedz līdz 2024.gada 18.martam.

Pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datiem, kompānijai šogad 16.janvārī bija reģistrēts VID administrēto nodokļu parāds 12,165 miljonu eiro apmērā.

Jau ziņots, ka Latvijas Konkurences padome 2023.gada oktobrī atļāva SIA "Kool Latvija" mātesuzņēmumam Igaunijas "Aqua Marina" iegādāties un izmantot tiesības pārvaldīt kopumā vairāk nekā 50 "East-West Transit" un SIA "Naples" aktīvus - galvenokārt degvielas uzpildes stacijas, kas strādā ar "Latvijas nafta" zīmolu.

1990.gadā dibinātajai Igaunijas kapitāla holdinga kompānijai "Aqua Marina" pieder kompānijas "Olerex", "Olerex Terminal" un Kool Latvija".

"East-West Transit" 2022.gadā strādāja ar 128,791 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 54% vairāk nekā 2021.gadā, savukārt uzņēmuma zaudējumi pieauga par 9,7% - līdz 698 519 eiro.

Kompānija reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3,261 miljons eiro, liecina informācija "Firmas.lv". "East-West Transit" kapitālā 88% pieder Ivo Vasiļevskim, bet 12% pieder Ringoldam Mencenam. 

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 19.janvāris 2024 11:07
0 0 Atbildēt
darklight 19.janvāris 2024 11:19
0 0 Atbildēt

Cik zinu, tad šis uzņēmums jau desmitiem gadu darbojas tādā kā pusbankrota stāvoklī.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

333 Zs – Volkswagen laiž klajā jaudīgāko Golf (+ FOTO)

Kompaktā modeļa Golf jaudīgākā modifikācija Golf R var lepoties ar 333 zirgspēku jaudu un ieskrējienu līdz simtam 4,6 sekundēs. Lasīt vairāk

 

"Volkswagen" investēs piecus miljardus dolāru ASV elektroauto ražotājā "Rivian" un izveidos kopuzņēmumu 3

Vācijas autobūves gigants "Volkswagen" investēs piecus miljardus dolāru ASV elektrisko automobiļu ražošanas uzņēmumā "Rivian" un izveidos kopuzņēmumu, kas varētu nodrošināt abiem autoražotājiem lietderīgas tehnoloģijas. Lasīt vairāk

 

Porsche Latvija būvē klientu komandu izturības sacīkstēm (+ VIDEO)

Porsche Latvija sadarbībā ar Porsche Experience instruktoru un autosportistu Valteru Zviedri uzsākusi unikālu klientu autosacīkšu programmu. Tās mērķis ir izveidot Porsche Latvija komandu, kas varētu piedalīties autošosejas un izturības sacīkstēs ne tikai Baltijā, bet arī tālākās ārzemēs. Lasīt vairāk

 

Prognoze: naftinieku gals jau 2030.gadā - zaļā enerģija uzvarēs, naftu nevajadzēs 44

Pasaulē līdz 2030.gadam, visticamāk, izveidosies būtisks naftas pārpalikums, ņemot vērā ieguves apjoma kāpumu un pieprasījuma samazināšanos, ko veicina pāreja uz videi draudzīgu energoresursu izmantošanu, trešdien paziņoja Starptautiskā Enerģētikas aģentūra. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti