Iepriekšējais topiks nomira ?
Atbildiet PLZ - kas rīt ar to futbolu ?
Man jau patīk bumbu tvarstīt Vau Vau
Iepriekšējais topiks nomira ?
Atbildiet PLZ - kas rīt ar to futbolu ?
Man jau patīk bumbu tvarstīt Vau Vau
Tatad piektdien, Juglā ka parasti 19.00 futbols pret MB zvaigžņotajiem Sporta monstriem! Kurš būss??
aha! tad es jūs glāstīšu...
Es jau laikam būs, bet kā pierādās dzīvē neko nevar zināt .
Jautājums - kāds tur laukums, ko vēl līdzi jāņem, kādas krāsas maicuks?
Uz uzvaru !!!
Tāā, Juglā, starp sesta tramvaja galapunktu un izbijuso veikalu "tallina" iet aleja , pa to kadi 300-400m uz priekšu, tad pari dzelzceļa sliedēm un uzreiz pa labi....vēll 200m un klat esam, kreisa pusē futbolla laukums ar zaļas zalītes segumu, par krekliem?? Hmm, vaig vienoties ar MB ka paatskirsimies?? Cik krasaini, nekrasaini mēs būss........
:-SZ tā nebija man sula - tā bija mierinājuma balva! piedodiet! es citreiz vairs nenākšu. EDU! EDU!
2 Krancis
Veel piebildiishu, ka tas laukums ir pie sliedeem, tieshi blakus, taa ka pa vilcienu jaamet
Nu un par sevi varu teikt, ka droshvien nebuushu gan.
2 Sviestc
Pats taadaa kraasaa
Man shobriid njedaetava...
Ka paliek ar futbollu? Būs kads vai nē?? ku-kū??? Pavisam no MB esat sabījusies???
Nu sterni ka nekaa, ir no kaa biities
IBRAHIMOVICHs piemēr ir īstens Zviedrs
Nesatraucies SZ - Drīz tos vientuļos MB nomainīs Volvo
Labaak laukaa nemaz neej, tur ir karsts
Palenām sak izskatīties, ka nekas ar to futbollu mums nesanaks, šo piektdien, mani radi sauc Apjost Tevu zemi ar teltīm un ja zviedru nebūss, ko tad es tur -futbollā viens iesāks??? Tad laikam būs jāziņo, ka nebūšu arī es!
Eu vechi (ZB), nu taa jau nedriixt! Davai, runaajat, zvanat viens otram, piedraudat ja vajag, bet futbolu VAJAG! Paskta kaa neizshkjirtu pagaajshreiz izciinijaat! Futbols ir juusu vieniigaa iespeeja muus beidzot sabaazt!
Nu īstenība līdz kadiem 20.30 es varu spelet, jo 22.00 man tik jabūt Vecpiebalgā.......nu Co jau itka var sarunat.....
Visi ZB būs no karstuma galīgi pasīvi palikuši, es viens tāds aktīvs labs suns, labs
Nu karoche ja nebūs citi ZB paņemšu līdzi kādus kam nav ZB mašīnu, bet kuri tādas vēlētos iegūt
Paris topošos ZB ar garam kajām un niknu izskatu jau es piesaistīt varu...
C'mon - sabrauc sabrauc kas samaksājuši
Piesakās tauta lai nav jākrīt kaunā (Labāk paņemt uz acīm futbola laukumā tak )
nu jāā, es par to pašu, tur tak var pagrūstīties un iespert tiem, ka vakar mūss volejbolā samazgaja!!!
Vakar volejaa jauktaas komandaas bija jaukaak speeleet, bet laikam gan taapeec, ka uz laukuma tikai chetri cilveeki, tad vareeja izjust, ka ir jaaspeelee nevis tikai muljkjis jaameetaa Njaa, bet es riit 100% nebuushu, shitas karstums mani pamatiigi spiezj pie zemes
Tik un tā Tu Slikta!!! noķeršu un atņemsu bummbu!!!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!