kas karstumā........ ?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kas karstumā........ ?
es, piemēram, šitādā karstumā sēžu birojā pliks! nu, sadarbības partneri drusku no sākuma neērt jūtās, taču partneres ātri vien pierod!
2 elSpagetti
Nu es par ko, karsti un taapeec smadzenes atrofeejas
nu bet-vai tad ir tik traki??? Pasmaidi, gan būs labi! mājās iegrimsti aukstā ūdens krānā un būs forši!
Dziļās sērās paziņoju, ka vakar MB sporta monstri samazgaja mūso jaukto Saab, Volvo un līdzīgi domajošo komandu ar rezultatu 7:2, var jau mēģinat taisnoties ka MB bija septiņi, mēs tikai seši, ka mums katru reizi ir cits komandas sastavs, tāpec naf vienotas taktikas, bet nu tomer jaatzīst, ka Mersisti sportā ir stipri! Bet īstenībā, jau no ZB mēs bijam tikai divi, es un Krancis.....ta ka rezultats neliecina, ka šī būtu ZB sakāve, jo gan jau mes kadreiz savaksimies uz speli kuplakā skaitā, un tad paradīsim--kas pie ka turas!
Manējs atbalsta voldlauču variantu.
Nu skiet ka ne jau tur ir problema, Lilaste jau naf nemaz tik slikti, bet vienlaicīgi jau MB nesavaks komandu gan volejbollam, gan futbollam....un vai tad tas var izdoties arī Zviedriem??? Lilastē jau īstenība varetu atrast vietu, kur to futeni spelet, taja stigā piemeram, kas ir aiz vollera laukuma uz meža ( jūras) pusi, jo nevaig jau standarta laukuma izmerus, pietiek ar miniatūriem, ka pierada speles Juglā. MB ir ar mieru sportot divreiz nedēļā, cik noprotu tad Zviedriem tas ir par daudz! Kads varērtu būt risinajums? Un vispar, vai seit izņemot mani un vel divus-trīs Zviedrus, parejiem vispār tā futbolla spēle intresē?? Vai ir verts ta spēlēšanai meklet kadus variantus???
itresē intresē. tik nesanāk nekādi.........
Varbūt vaig izvirzīt vietas un vēlamo spēlēšanai atveleto nedēļas dienu variantus, un tad nobalsot??
ar cik Jūs zaudējāt?????? žēl, ka nevarēju ierasties atkal, nu nekas-nākamreiz gan jau!
nu pietiek.. MB BAIDATIES, jums prieki beigsies, nākamfutbolā būs savādāk, nekā parasti.. ..
Kas ta nu buus? Nebiedee, taa jau nervi shvaki.....
baidīties vajag.. es gan neiešu laukumā, bet baidaties vien..
Čau , SZ , esmu tā kā atgriezies , kas jauns?
SZ, taa i gaidu to tavu gara gabalu un nevaru sagaidiit....
hammers tiešām???????????? Eu , kaut būtu to zinājis agrāk
hammers-ja Tu kaut ko nesaproti , tad neraksti.
Smuki iesainjotu kasti T ?
Nu, nav jau uzreiz uz vietas jaaizdzer
hammers Paklau , es Tevi neapvainoju , bet Tu mani gan. Nav man ar galvu švaki un ar SZ sen mums te diskusijas grozās par iespējām satikties , lai pasportotu vai šur tur aizlaistu... Tā kā....
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!