Hirsch rakstīja: Mazliet no video.
foto.inbox.lv/...
Ir labs, tikai fona skaņu vajadzētu nomainīt , dzinēju rūkoņa, riepu švīkstēšana un viena "zaļa" vīriņa komentāri un žestikulēšana
foto.inbox.lv/...
Ir labs, tikai fona skaņu vajadzētu nomainīt , dzinēju rūkoņa, riepu švīkstēšana un viena "zaļa" vīriņa komentāri un žestikulēšana
kaut kas arii no manis foto.inbox.lv/...
Arnijs rakstīja: kaut kas arii no manis foto.inbox.lv/...
Ar tādiem ripuļiem kā 37. bildē arī meistarība parādās!
spainis rakstīja:
Arnijs rakstīja: kaut kas arii no manis foto.inbox.lv/...
Ar tādiem ripuļiem kā 37. bildē arī meistarība parādās!
Ar taadiem braukts netika... Jo vieglaak nostumt tramvaju no sliedeem, nekaa ar taadiem apaviem dabuut nost no trajektorijas Taas no 96 brauceeju puses tika izstaadiitas konkurentu iebiedeeshanai Iistaa sula ir bezshipos
Nu kā lai cilvēks normāli pastrādā, kad šādi gari video un bilžu kaudzes jāskatās ?
Bet labi !
Paldies operatoriem !
Šorīt tikai man pieleca, ka Arnis brauca bez šipiem! Viss, eju to šrotu nodedzināt un uz trasēm vairāk nelīdīšu,- ka nemāk braukt, tad tas laikam nav vairs manā vecumā labojams Raivim ar 9-5 arī cepuri nost par labu rezultātu!
Yukki rakstīja: Šorīt tikai man pieleca, ka Arnis brauca bez šipiem! Viss, eju to šrotu nodedzināt un uz trasēm vairāk nelīdīšu,- ka nemāk braukt, tad tas laikam nav vairs manā vecumā labojams Raivim ar 9-5 arī cepuri nost par labu rezultātu!
mjā... es arī paskatījos tajā video viņa braukšanu un secināju, ka visa panākuma ķīla ir pareizas izvēlētās trajektorijas...
skirem rakstīja:
foto.inbox.lv/...
Nemontētu iemetu, tāpēc tā arī ir Varbūt pat labāk
Malacis, forši...labas atmiņas
tāks!
Arnijs nemaz nebrauc pa ledu!!!!
tikai pa maliņu, kur cietzeme!!! Tas skaitās
90% brauca, ka vismaz viens ritenis bija uz smiltīm
pērnajā video labie komentāri - Inesis par būdiņu un Kredoka - sarunājam, ka brac visi vienā virzienā
Pērngad ir bijis vairāk sniega
Ja par otro video, tad tam ir vismaz 4 gadi
Graafs rakstīja: 90% brauca, ka vismaz viens ritenis bija uz smiltīm
tak pat uzsākot pa pulksteni liela daļa centās ieskrieties no starta pa pliku zemi...
Hirsch rakstīja: Ja par otro video, tad tam ir vismaz 4 gadi
es jau ar bažām skatījos, - ka fonā neparādās histēriska kliegšana pie auto stūres
Nezinite rakstīja:
es jau ar bažām skatījos, - ka fonā neparādās histēriska kliegšana pie auto stūres
Tas tika "nogriezts" un BEZ atļaujas netiks publiskots
Hirsch rakstīja:
Nezinite rakstīja:
a vari ielikt inboxā un adresi atsūtīt tikai man Man liekas, es tā arī neesmu noskatījusies, tikai atceros, ka kliedzu pa smuko!
Nezinite rakstīja:
Hirsch rakstīja:
Nezinite rakstīja:
a vari ielikt inboxā un adresi atsūtīt tikai man Man liekas, es tā arī neesmu noskatījusies, tikai atceros, ka kliedzu pa smuko!
Varu, tikai man vajag' zināt e-mīlu, un to izdarīšu vakarā, pa tumsu
emīls būs traukos - sčas!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!