Klausies Spaeti
Atbrauc šodien uz futeni, lai mēs tevi varam novērtēt gan vizuāli (Moš token esi līdzīgs elSprogo - dubūltnieks ), gan kā futbolistu...
Klausies Spaeti
Atbrauc šodien uz futeni, lai mēs tevi varam novērtēt gan vizuāli (Moš token esi līdzīgs elSprogo - dubūltnieks ), gan kā futbolistu...
2 Sviestc
Nu jaa, var arii dubljuciinjas
2 elSpagetti
Bet tu gan esi glumsh un pashpaarliecinaats tipinjsh...
Jā, tu cilvēks uzraksti "ierocis", a šitā perversā kaste saprot, ka nu tagad vajag "p.i.s.t__o.l.u."
2 vissvienalga
Kaa 3dien juurinja?
Ņea! Man pus pasaule jāapskrien un nav ne jausmas cikos diena beigsies!
Man jau nu dikti patika, tikai viena čīkstoša persona komplektā nāca. Teicās būšot dzelzs lēdija, izrādījās, ka baidās no čiekuriem un jūras
Jā, un Bizenājs arī mūs vienus pašus atstāja, tā baisi bija...
eu, pukainaa, kapee tadi apvainojumi jau no pasha riita????
nesmuki gan tā runāt! Tad jau tev niks Kakenite nepiestav, bet gan Rupekliite!
Mosh jautājums nevienā - bet vai šodien vispār futbols notiek - mans nepaliek gudrs, visi tik pa striptiizu un co, bet par tēmu kā parasti po Nu tā lūk - izliku savu sāpi.
Braukt man vai nē bitīt matos !!?
Fakts ka notiek! 19.00 tiekamies juglāā........
nu piedo, man naaca liidzi divas chiikstoshas personas, kaa rezultaataa naacaas laist maajaa aatraak[addsig]
Nu labi - tad es kādos 19.10 būšu klāt
See ya!
P.S. a vajag vēl kādu bumbas spārdītāju?
2 vissvienalga
Nu dziive nav viegla...bet interesanta gan
2 elSpagetti
Ar mani viss ok, pats jau man brauc augumaa nepaatraukti, pat laikam iisti pats to neaptverot
Nu jo vairāk, jo labak, ja kas, vares jau arī uz maiņam MB Močīt!!!
2 Sviestc
A tev pagaajushaas nedeeljas voleja 2sesijas bildes ir? Ja ir, atmet luudzu uz mailu, gribaas redzeet ar ko es tur kruumos esmu bijusi
Naf man nekā.....a ko Tev ir tik traki jau, ka vairs i neatmini, ar kuru krūmos, ar kuru uz galda????
2 Sviestc
Nu vecums nenaak viens...smiltis birst...atminja briizjiem pieklibo
Četras lapas drīz būs pilnas, bet no tā visa es esmu sapratis tikai to, ka zviedri nevar savākties un ka kakis atkal kaut ko nevar ar kādu sadalīt...... nu nekas, vēl drusku un varēsim jau otro simtu izdzēst.....
PS. A par tēmu te token ir baigi maz sarakstīts....
nu tad vai tad ir tik būtiski, ar ko un kur??? Galvenais ka ir gūtas pozitīvas emocijas! un asas izjūtas! Kamdeļļ tad ir jaiedziļinas niansēs??? Da maz kas tur vareja būt, tajos krūmos! Nebūsim tak sīkumaini!
nu labi, teiksu kaa ir: piedod Murrka, ja esmu sapinajis Tavu buutni! Vairak centishos ta nedariit!
Runa jau bija par to, bet redzi ir nianses, vienlaicīgi abas speles notikt nevar, tam nebūss pietiekami cilveku, otrais, Lilaste nemaz īsti nav kur to futbollu spelet.......bet par nedēļas dienu, varam runat, ja citi ZB izvelesies futbollam sev izdevīgu citu nedeļas dienu, tad es domaju, ka nav problema to mainīt....
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!