VAZ
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Redzēju vasarā kortos Opel Ascona 2,0 ar rūpnīcas tūningu pa 1300 eiro. varbūt tas?
cap rakstīja: VAZ
bija.bija kaut kaads vaz jaunais ar ruupniicas uzlabojumiem...gaaja neslikti.ZR bij aprakstiits...10 eiro jauns maksaa
Ko tieši Tu domāji ar izgāzieniem:
minoritāšu stilā (pa asfaltu only) vai arī pa granti?
no vecakiem audi s2,s4,
no jaunakiem type r, focus rs vai st vai ka so tur.
nez
Redaktors rakstīja: Ko tieši Tu domāji ar izgāzieniem:
nuu... driizaak pa granti arii.
ok, juutu, ka jaadala kategorijaas...
piedzinja
segums, pa kaadu vareetu gaazt
Labak aizej uz Latgalīti un nopērc izgāzieniem kādu CD
Tad jau Subaru virzienā jāskatās...
tas man patika
tagad visi, kas izvairās no s..., ceļiem ir minoritātes
paldies, līdz šim nezināju
Man tomēr šķiet , ka vārdam minoritāte ir cita nozīme latviešu valodā
te kaut kur niknais esītis tirgojas.. ideāls " izgazieniem"
Tie, kas LV spēj parvietoties tikai pa kvalitatīviem ceļiem, ir aBsolūta minoritāte
cap rakstīja: Labak aizej uz Latgalīti un nopērc izgāzieniem kādu CD
Hehe bet S2 jau bus nopietni jaamaacas vadiit, un asfaltam iisti arii nebuus tas rulziigaakais, ja nu vieniigi taisnvirziena skrieshanaas patiik.
Principaa pats droshi njemtu kaaadu japaani tipa Civic Type-R, Celica tieshi deelj taa ka "izgaazieni" vareetu sanaakt tieshi pa asfaltu. Lauku variantam vareetu arii Audi "karstaas" versijas njemt. A ja naudas pavisam nav zhel ta var njemt labu M3. Un ja galiigi kaut ko eksotisku tad Supra utml.
tas nav vienkaarshi jaudiigs gjimenes auto?
Kursh ir redzeejis, ja neskaita kaut kaadu topgear, ka audi A6 kaads liktu plakaniski?
cap rakstīja: Tie, kas LV spēj parvietoties tikai pa kvalitatīviem ceļiem, ir aBsolūta minoritāte
unīkumi drīzāk kas dzīvo kādas lielas šosejas malā un strādā pāris km attalumā tas pašas šosejas malā..
_PN_ rakstīja:
White_Trash rakstīja: tas nav vienkaarshi jaudiigs gjimenes auto?
Kursh ir redzeejis, ja neskaita kaut kaadu topgear, ka audi A6 kaads liktu plakaniski?
Ir redzēts arī parasts A8 sanslīdē.
iisi pirms atdures kokaa...
arba rakstīja:
tas man patika
Redam un Rojam minoritātes ir pavisam kas cits, nekā mums.
Cartman_626 rakstīja:
arba rakstīja:
tas man patika
Redam un Rojam minoritātes ir pavisam kas cits, nekā mums.
Vaardam minoritaate manupraat ir dazhaadas noziimes... tai skaitaa arii taa ko domaajat juus
WALA rakstīja: Hehe bet S2 jau bus nopietni jaamaacas vadiit, un asfaltam iisti arii nebuus tas rulziigaakais, ja nu vieniigi taisnvirziena skrieshanaas patiik.
Principaa pats droshi njemtu kaaadu japaani tipa Civic Type-R, Celica tieshi deelj taa ka "izgaazieni" vareetu sanaakt tieshi pa asfaltu. Lauku variantam vareetu arii Audi "karstaas" versijas njemt. A ja naudas pavisam nav zhel ta var njemt labu M3. Un ja galiigi kaut ko eksotisku tad Supra utml.
Supra nav nekāds gāžamais tad jau type-r drīzāk, bet tas tāds šrotels vien ir tāpat kā celicas utt.
Skaidrs, ka jāņem BMW M3! Normālu var nogrābt pa 10-15k atkarīgā no gada un motora (286 vai 321zs). Viss pārējais liksies pupu mizas. Arī S2, S4 utt. Pie tam nav dārgs uzturēšanā.
Supra, S6 utt nav gāžamie tādēļ ka pa lielu. Sportot labāk mazs, žiperīgs. Tas S6 tāds ātrs gaziks vien ir.
Patiesībā labākais ko pa normālu naudu var nopirkt, ir šis pa ~ 7-8k eur. Max aprīkots M5 ar 340zs 94\'
Ikdienas auto \"izgāzieniem\"
Million-dollar question:
vai ir auto, kas der gan kā ikdienas auto, gan kā auto skaistiem "izgāzieniem"?!? Protams, ka nāk klāt arī arguments par pēc iespējas zemāku cenu... bet, paturot prātā skaistu "izgāzienu" izmaksas, ar naudu anyway jārēķinās. Vēl viens parametrs no manas puses - auto, kas IR ATRODAMS, nevis taads par kuru var teikt: "ehh, tie jau tāpat visi nojāti, ka pacelt maksā veselu bagātību vai arī vispār nav atrodami."
Nezinu, vai tāds topiks jau nav bijis. Dzēsiet bez brīdinājuma, ja ir.
Tātad, par ko tauta balso...?!?