Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

mocīša pirmsvasaras apskate

martinello Reģ.: 15.03.2003

mocīšmīļiem! un entuazistiem

kur ieteiktu aizvest mocīti uz apskati, diagnostiku? moča aķīti arī vaig nomainīt, mosh kāds zināms vai nezināms serviss. enduro mocīc Jamaxa650 drs

???

1 2
martinello Reģ.: 15.03.2003
0 0 Atbildēt

a jaā! vēlams rīgā un ziemeļu rajongā!

tnx

bugs Reģ.: 13.08.2003
0 0 Atbildēt

Nekas labak nesatuvinas tevi un tavu dzelzs kumelu, ka visu apskasu, atziemosanas un labosanas veiksana pasa spekiem

Ja diagnostiku, tad domajams yamahas centra. Detalas un citus su.udus vienkarsi meklee kur letak (slikta vieta varetu nebut Serga veikals). Optimalais variants, sarunat ar kadu, kas brauc uz vaczemi, jo LV laikam visi doma, ka motociklu ipasnieki ir miljonari

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

nu vel taka agrs,pec meneša tad gan jau varetu sakt trities

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Mocīti gan vajadzētu pašam apskatīt! Itin nekā tur īpaši sarežgīta nav. Par aķi... vecu aķi jau rudenī vajadzēja izmest ārā, jo tāds var ziemas salā sasalt un pārsprāgt - pieķēzīs visu un kur būs tikusi šā skābe tur rūsēs īpaši ātri.

Reģ.: 26.11.2024
0 0 Atbildēt

bugs rakstīja: Nekas labak nesatuvinas tevi un tavu dzelzs kumelu, ka visu apskasu, atziemosanas un labosanas veiksana pasa spekiem

Ja diagnostiku, tad domajams yamahas centra. Detalas un citus su.udus vienkarsi meklee kur letak (slikta vieta varetu nebut Serga veikals). Optimalais variants, sarunat ar kadu, kas brauc uz vaczemi, jo LV laikam visi doma, ka motociklu ipasnieki ir miljonari

Nu ja, kas ta šim ko nepaņemt čemodānā līdzi mocīti... Uz tām ĀRZEMĒM,protams. Tur viss tik lēts,tik lēts

Hondy Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

mocīšana pirmsvasaras apskatē

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

bugs rakstīja: Nekas labak nesatuvinas tevi un tavu dzelzs kumelu, ka visu apskasu, atziemosanas un labosanas veiksana pasa spekiem

Nu ja, kas ta šim ko nepaņemt čemodānā līdzi mocīti... Uz tām ĀRZEMĒM,protams. Tur viss tik lēts,tik lēts

Tev ar saprasanu viss ir normali? Domats bija, ka detalas (akji, kalodkas, sveces un citus pribambasus) labak vest no vaczemes!!

0 0 Atbildēt

Jā vāczemē var atrast ļoti lētus veikalus, tikai labi jāpameklē. Tā autiņam tur nopirku labas riepas par 3x zemāku cenu nekā Latvijā ar visām garantijām un tās nokalpoja arī godam līdz pilnīgai protektora izzušanai. Taču par rezerves daļām man neizdevās atrast lētāku variantu, kaut jāpiezīmē ka meklēju daļas autiņam kas ir vairāk kā 5 gadi noņemts no ražošanas. Pēc veikalnieku izteikumiem šādai tehnikai Vācijā cenas ir vairākas reizes lielākas kā tai kuru ražo vai ir pārtraukuši ražot, bet ne vairāk par 5 gadi!

markelis Reģ.: 13.08.2001
0 0 Atbildēt

a ko tu tam mocim gribi skatiit un diagnosticeet? akji jau nu pats vareetu nomainiit. skil un brauc. vieniigais karburatorus iespeejams vareetu vajadzeet piereguleet /nosinhronizeet, bet ari nav teikts ka bus obligaati vajadziigs. ja iet normaali - netraucee tehnikai straadaat.

0 0 Atbildēt

markelis rakstīja: a ko tu tam mocim gribi skatiit un diagnosticeet? akji jau nu pats vareetu nomainiit. skil un brauc. vieniigais karburatorus iespeejams vareetu vajadzeet piereguleet /nosinhronizeet, bet ari nav teikts ka bus obligaati vajadziigs. ja iet normaali - netraucee tehnikai straadaat.

Karbuzus var arii pac loti normali nosinhronizet. Pac iepirku aparatu un tik maucu. Atmaksajas jau pec 3. sinhronizesanas Vot inzektorus gan laikam pac nenokalibresi, bet tas jau ir cits stasts...

markelis Reģ.: 13.08.2001
0 0 Atbildēt

bugs rakstīja:

Karbuzus var arii pac loti normali nosinhronizet. Pac iepirku aparatu un tik maucu. Atmaksajas jau pec 3. sinhronizesanas Vot inzektorus gan laikam pac nenokalibresi, bet tas jau ir cits stasts...

arii.

tiesa gan ja cilveeks grib dziit moci uz servisu lai nomainiitu akji, diez vai vinjam vaidzeetu karburatoriem klaat kjerties.

Reģ.: 26.11.2024
0 0 Atbildēt

markelis rakstīja:

bugs rakstīja:

arii.

tiesa gan ja cilveeks grib dziit moci uz servisu lai nomainiitu akji, diez vai vinjam vaidzeetu karburatoriem klaat kjerties.

Tādam pat mocim nevajadzētu klāt ķerties.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Pareizi butu moci ieziemot rudenii,nevis pavasarii izvilkt no ābeles apaksas un saakt kasiit nost dublus.

Rudenii peedeejoreiz izmauc,ja vajag pieregulee,nomaina eljas,gumijas sapuuš ar silokona spreju,akji atvieno nost.Glabaa siltaa,tumšā vietaa.Pavasarii pieliek akji,skjiļ un brauc.

0 0 Atbildēt

===Tādam pat mocim nevajadzētu klāt ķerties.===

Gluži manas domas! Ko darīs ja nu šis ņems un noslāps mežmalā??? Uz šlipstes vilkt nedrīkst, a tur izrādījās svece bij jāapmaina, vai muša karburatorā... Mocis nav tā tehnika kuru var pilnībā nogrūst uz servisa mehāniķu kakla, tāpēc izvilkšana no konserviem ir jādara pašam.

vmaxer Reģ.: 03.06.2004
0 0 Atbildēt

Kautkā neviens par konkrētām naudām nerunā!

Karbiķu sinhronizētāju klubiņš

Es katru gadu daru tā, ka aizbraucu (aprīļa sākumā) uz Yamahas servisu un visu oficiāli izdaru, tipa pasaku keksiem, lai veic apkopi.

Parasta apkope, šķidrumu maiņa un kas tur vēl ir no 100-150Ls ieskaitot darbu un materiālu.

Var jau protams pats kautko darīt, piemēram, skrūvēt vaļā karteri, bet ko darīt ja nav garāžas?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Bliņ,jaamauc straadaat uz yamahas centru!!!

Pilsonis aci nemirkskjinaadams nopogaa 150 ls par paaris stundu darbu Ni figa sev.Ja kujeju,daragaja redakcija!!!

V-MAX Reģ.: 11.08.2003
0 0 Atbildēt

A es vot neteikšu, uz kurieni braucu apkopi veikt a to sabrauks visaadi karbuuzhu reguleetaaji, man buus jaagaida...

pateikšu vienu, veči dara darbu lieliski un nedārgi!!

0 0 Atbildēt

vmaxer rakstīja: Kautkā neviens par konkrētām naudām nerunā!

Karbiķu sinhronizētāju klubiņš

Es katru gadu daru tā, ka aizbraucu (aprīļa sākumā) uz Yamahas servisu un visu oficiāli izdaru, tipa pasaku keksiem, lai veic apkopi.

Parasta apkope, šķidrumu maiņa un kas tur vēl ir no 100-150Ls ieskaitot darbu un materiālu.

Var jau protams pats kautko darīt, piemēram, skrūvēt vaļā karteri, bet ko darīt ja nav garāžas?

Ne nu katrs jau protams dara pec savam spejam un lidzekliem... Es, personigi uzskatu, ka iists motociklists nekad nedzis savu dargumu uz servisu, lai paris nopunkjosushies ljoliki nomainiitu sveci, akji vai elju. Tas jau parada cilveka attieksmi pret motopadarisanu ka tadu- kuram ta ir tikai m/ pirkstu metasana, bet kuram ta ir sirdslieta.

Protams, ir lietas, kuras uzticu profesionalam meistaram, bet uzskatu, ka 90% apkopju un siiko remontinu mierigi var veikt pats un pat sava garaza nav vajadziiga. Diemzel ir pieradijies, ka krutajos diileru centros ne vienmer strada tie atbildigakie un prasmigakie cilveki

0 0 Atbildēt

Ja par tiem sīkumiem, kurus var izdarīt mežmalā par pāris stundām (ieskaitot pīppauzes) maksā 100 Ls un vairāk, es ar steigu veru vaļā moto servisu. Izrādās tā ir zelta bedre!!! Jau 29. gadu pilnīgi visus moču remontus esmu veicis pats (ieskaitot kapitālos un cilindru izslīpēšanu). Laikam tautai nav kur naudu likt, vai tik tupi palikuši ka visvienkāšākos vīru darbus vairs nav spējīgi paveikt! Vienīgais kas no mototehnikas ir jāuztic servisiem ir elektronikas regulēšana un bezkameru riepu montāža ar balansēšanu.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Ja par tiem sīkumiem, kurus var izdarīt mežmalā par pāris stundām (ieskaitot pīppauzes) maksā 100 Ls un vairāk, es ar steigu veru vaļā moto servisu. Izrādās tā ir zelta bedre!!! Jau 29. gadu pilnīgi visus moču remontus esmu veicis pats (ieskaitot kapitālos un cilindru izslīpēšanu). Laikam tautai nav kur naudu likt, vai tik tupi palikuši ka visvienkāšākos vīru darbus vairs nav spējīgi paveikt! Vienīgais kas no mototehnikas ir jāuztic servisiem ir elektronikas regulēšana un bezkameru riepu montāža ar balansēšanu.

Respect! Vienigi par to riepu montazu ir ta, ka zinu, ka to mierigi var veikt pasa spekiem ari ar parasto analogo balansesanas iekartu, ko var dabut par ~ 50 EUR. Bet ta ka man tadas nav, neesmu ari meginajis. Nesaprotu kapec moca riepu maina maksa 5 Ls, ja autinam riepu nomaina pa 2 Ls

0 0 Atbildēt

Tieši tāpēc ka ir kas maksā! Ja jau cilvji maksā kāpēc neņemt?

Ar autiņu es daru vienkāši - aizbraucu uz servi (riepas mainīt) tur pasaka 2,00 Ls - mainu (pateiks vairāk pasūtu tālāk). Maiņas laikā kaut ko ne līdz galam izdara vai ripuks laiž gaisu, tā to servisu ierakstu melnajā sarakstā un tur vairs nerādos. Pie kam visiem izstāstu par to haltūru. Ir jau arī tādi kas ripuku maina par 1,00 Ls, bet parasti tā ir haltūra - aplauž skrūves, neiesmērē gumiju pirms maiņas, uz pupu mizām nobalansē vai nestādās priekšā aiz kā mašīnu uz pacēlāja celt (bāž zem sliekšņiem)...

0 0 Atbildēt

Jawiņai (vai jebkurus plānos spieķotos ripukus) balansēju pats un nekādas iekārtas tur nav vajadzīgas - pietiek ar krītu, div taburetēm, galvu un rokām. Bez shaubām arī vajag atsvariņus no vesa akumulatora svina atliet, bet tur gāzesplīts un ģipša formas pietiek.

V-MAX Reģ.: 11.08.2003
0 0 Atbildēt

i edgar, tas ir lieliski, ka Tu visu proti un Tev ir kur to darīt un ar ko darīt. Bet ne jau visiem ir iespējas savu mociiti remonteet pašam.

Es naudu nopelnu darbā, ko protu.... un ar prieku teereeju savam hobijam. Tagad esmu pasūtījis aerogrāfiju. Apkopi uzticu profesionāļiem. Elementāras lietas izdaru pats(piem. aķi nomainīt)

0 0 Atbildēt

Soc. laikos nebija ne rezerves daļu, ne servisu (pareizāk bija ļoti maz un katastrofāli nepietiekamā daudzumā), kā arī tehnika bija vienkāšaka. Līdz ar to cilvēki bija spiesti un pieraduši visu veikt paši. Man nav ne remontdarbnīcas, ne virpas, ne kārtīgu skrūvjspīļu, bet pilnīgi visu un pietiekamā kvalitātē biju spiests izdarīt pats. Un galvenais ka man tas patīk! Vienkāšus mocīšus var atremontēt virtuves apstākļos ieskaitot motora remontus! Moci remontējot ļoti reti kad vajag spec pribambasu.

Bet runa nav par to! Ko Tu darīsi ja mežmalā tas noslāps??? Pats tak praktiski neko no remontiem nesajēdz (jo arī prakses nav) - vilkt šlipsē nedrīkst!!! A parasti kaites mēdz būt ļoti vienkāšas, bet sāpīgas it sevišķi ja ir viencilindra verķis.

P.S. mašīnu arī remontēju pats, izņemot gadījumus kad laika x finansu patēriņš servisā būs ne lielāks kā man, viens nevar izdarīt, vai vajadzīgi spec pribambasi.

Ar 1977 gada Jawiņu noripoju 194 000 km !!!

ar Ford Scopri 2,5D 1991 gada no 1999 gada virs 160 000 km.

un ne ar vienu nav bijis īpašu problēmu - mājās vienmēr esmu nokļuvis saviem spēkiem (ja arī ir gadījušā kādas no retajām ķibelēm).

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

par temu; este pazistu vienu bankas kalpotaju kurš dzivoklī vac kopā Jafeli ari cilvekam sirtslieta, es dzivoklī neturu apsoluti neko no garažas,drausmigi riebjas benzina,elļas,soļarkas smirdoņa, dzives lielako un skaistako daļu esmu pavadijis garažā,ko nekad nemainitu pret siltu saulainu ofisu,ta ka katram savs,un ar katru dienu tadu cilveku bus vairak,visi nevar pelnit miljonus vai paši jaukt motorus

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti