Kantorī, kur mainīju riepas, prasīja 12Ls par vienu, liekas nav lēti.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kantorī, kur mainīju riepas, prasīja 12Ls par vienu, liekas nav lēti.
Graafs rakstīja: Es valcēju lieto disku uz Jūrmalas šosejas braucot centra virzienā(Sala tiltus virziens) uzreiz aiz Nestes benzīntanka. Samaksāju 15 LVL par disku. Izdarīja 4 stundu laikā un esmu ļoti apmierināts.
man vakar bīvības ielā 116 izvalcēja 16nieku disku par 12ls 15 minūšu laikā... pie tam bez maksas (par to pašu cenu) pārbaudīja arī pārējos 3 diskus...
nupat atcerējos, ka uz jūrmalenes aiz tās nestes es reiz biju iegriezies un redzēju, ka tur uz vietas viņi valcē diskus pieskrūvējot pie virpas un ar domkratiņu paspaidot kur vajag....
Pagājšpavasar valcēju šeit. Neatceros cik maksāja, bet rezultāts bija normāls.
Pirmais rakstīja: interesanti cik maksā šitāds www.kg-auto.lv/... diska remonts, tas disks jauns maksā kādus latus 50
Nu remonts, gan jau arī ir kādi 50 Ls. Bet, ja nu tādi diski vairs nekur nav dabūjami? Un naudiņa komplektam nepietiek? ![]()
richy rakstīja: kā precīzi saucās tas valcēšanas kantoris uz Brīvības 116?
pareizaisbijušaiscēsuielaskantoris,kaspārvāciesuzbrīvībasielu
Izvēlies, kurš varētu būt īstais www.zl.lv/... ![]()
Saucas "d-serviss" un majas lapa ir diskuremonts.lv
stradajam atri kvalitativi un par sapratigu cenu
diska taisnosana - 8Ls/gb. ar montazu 12Ls/gb.
cena nav atkariga no izmera un bojajuma iznemot diskus no R20 un gadijumus ja tomer diska paradas palisa ko diemzel nevienmer var prognozet
Nodarbojamies ari ar riepu remontu/vulkanizaciju
disku krasosanu/pulvekrasosana un jaunums hidrografika carbona imitacija u.c. sikak skatit majas lapa

Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21