Sakiet, vai kaut kur var apdrošināt velosipēda civiltiesisko atbildību? Tagad sanāk bieži braukāt pa rīgu, aizskaties uz smukām meitenēm un var netīšām kādam spoguli noraut. Sastādām saskaņoto paziņojumu un lieta darīta.
Interesanti bijatas ka viens pazinna nopirka 4ciklu, apskate+ceļa nodoklis, viss jaamaksā, |Bet tiklīdz runas iet par kasko neviens neko nepiedāvā! Taads stulbums!
Pavasarī tā hohmas pēc painteresējos ifā. Atšuva. Domāju, ka pa adekvātu cenu būtu normāli arī ritenim CTA, bet ne obligātu. Tiem, kas bieži braukā. Nu mazums kas , var kādu tantonu apskādēt, kuri nereti un ar viņu gadiem apskaužamu veiklumu pēkšņi izdomā mainīt virzienu. Vai jaunkundzi, kas ierauga ko interesantu šmotku veikalā, apcērtas uz papēža un...
Ja auto uz gadu man sanāk ~ 40Ls tad kādus 5-7 latus būtu jēdzīgi maksāt ritenim, par sezonu piem no maija līdz oktobrim.
Esmu dzirdējis, ka pakāpeniski bīdās likumprojekts, kur OCTA būs nepieciešama mopēdiem/rolleriem. Var jau gadīties, ka līdz nākamgadam to pieņem Saeimā. Par OCTU velosipedistiem gan neviens vēl nedomā.
IkdienasViesis rakstīja: Esmu dzirdējis, ka pakāpeniski bīdās likumprojekts, kur OCTA būs nepieciešama mopēdiem/rolleriem. Var jau gadīties, ka līdz nākamgadam to pieņem Saeimā. Par OCTU velosipedistiem gan neviens vēl nedomā.
Lai uzliktu OCTU velosipēdiem, tad sākumā tos ir jāreģistrē. Un tad jau jāreģistrē būtu arī velosipēdu piekabes u.t.t. līdz galējībai.
jugasvilli rakstīja: Priekš tam ir vispārējā CTA, kur nav iekļauts tikai ritenis, bet arī, ja nolej kaimiņa dzīvokli, uzskrien kādam virsū un izsit zobus utt. utjp.
Bet varbūt es dzīvojus zaru būdā un esmu žēlsirdīgs un negribu maksāt par fīčām, kuras nerealizēsies.
jugasvilli rakstīja: Priekš tam ir vispārējā CTA, kur nav iekļauts tikai ritenis, bet arī, ja nolej kaimiņa dzīvokli, uzskrien kādam virsū un izsit zobus utt. utjp.
Bet varbūt es dzīvojus zaru būdā un esmu žēlsirdīgs un negribu maksāt par fīčām, kuras nerealizēsies.
Bet zaru būdu pret lāča uzbrukumu taču gribēsi apdrošināt?
Bet zaru būdu pret lāča uzbrukumu taču gribēsi apdrošināt?
a kuļiš lācis neopērk civiltiesisko???? nu vai lāčtiesisko, nezinu, kas tur viņiem mežā ir....
a es gribu par 5 santīmi prēmiju apdrošināt savu dzērājtiesisko bezatbildību uz rītu, no 23:00 līdz 23:15 un tikai pret risku, ka es uzčurāšu kaimiņa (pa labi) sētai!
smaidiigais rakstīja: a es gribu par 5 santīmi prēmiju apdrošināt savu dzērājtiesisko bezatbildību uz rītu, no 23:00 līdz 23:15 un tikai pret risku, ka es uzčurāšu kaimiņa (pa labi) sētai!
Vai varēs, džugašvili?
kārtējais smadzenes podā atstājušais tupmīzis
ko apsaukājies, nervi čupā, vai?
Ja esi ar grūtu bērnību vai ar neīsto kāju no gultas izrausies, tad paskaidroju, ka mans posts ieraksts ir /bija domāts kā parodija par pilsoņa x postu/ierakstu, kur viņš gribēja apdrošināt savu velosipēdu. A tu uzreiz uz plīts lec...
man laukos apdrošināšanas aģents piedāvāja civiltiesisko apdrošināt. līdz tuvākajam kaimiņam tur kādi 500m. kad prasīju kādi riski tad tur iekļaujas, tad neko pateikt nevarēja. pilsētā vismaz var ienīdēties par apakšējā dzīvokļa noliešanu.
Velosipēds un OCTA?
Sakiet, vai kaut kur var apdrošināt velosipēda civiltiesisko atbildību? Tagad sanāk bieži braukāt pa rīgu, aizskaties uz smukām meitenēm un var netīšām kādam spoguli noraut. Sastādām saskaņoto paziņojumu un lieta darīta.
Vai tomēr tik vienkārši cauri netikšu?