Vai tomēr tik vienkārši cauri netikšu?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai tomēr tik vienkārši cauri netikšu?
tad Tevis radītā skāde tiks atlīdzināta ne tikai tad, ja brauksi ar ričuku, bet arī tad, ja kā gājējs netīšām ievemsi kādam ferrari lūkā vai tml... ![]()
vajag tik kādam tauku mūlim šito ieraudzīt. papildus slaukšanas aparāts
Vajag OCTA vai nevajaga?
Un kad lisapēdiem vajadzēs OCTA?
![]()
Ja auto uz gadu man sanāk ~ 40Ls tad kādus 5-7 latus būtu jēdzīgi maksāt ritenim, par sezonu piem no maija līdz oktobrim.
IkdienasViesis rakstīja: Esmu dzirdējis, ka pakāpeniski bīdās likumprojekts, kur OCTA būs nepieciešama mopēdiem/rolleriem. Var jau gadīties, ka līdz nākamgadam to pieņem Saeimā. Par OCTU velosipedistiem gan neviens vēl nedomā.
Lai uzliktu OCTU velosipēdiem, tad sākumā tos ir jāreģistrē. Un tad jau jāreģistrē būtu arī velosipēdu piekabes u.t.t. līdz galējībai.
jugasvilli rakstīja: Priekš tam ir vispārējā CTA, kur nav iekļauts tikai ritenis, bet arī, ja nolej kaimiņa dzīvokli, uzskrien kādam virsū un izsit zobus utt. utjp.
Bet varbūt es dzīvojus zaru būdā un esmu žēlsirdīgs un negribu maksāt par fīčām, kuras nerealizēsies.
sleepnis rakstīja:
jugasvilli rakstīja: Priekš tam ir vispārējā CTA, kur nav iekļauts tikai ritenis, bet arī, ja nolej kaimiņa dzīvokli, uzskrien kādam virsū un izsit zobus utt. utjp.
Bet varbūt es dzīvojus zaru būdā un esmu žēlsirdīgs un negribu maksāt par fīčām, kuras nerealizēsies.
Bet zaru būdu pret lāča uzbrukumu taču gribēsi apdrošināt?
Nortel rakstīja:
sleepnis rakstīja:
Bet zaru būdu pret lāča uzbrukumu taču gribēsi apdrošināt?
a kuļiš lācis neopērk civiltiesisko???? nu vai lāčtiesisko, nezinu, kas tur viņiem mežā ir....
Vai varēs, džugašvili?
jugasvilli rakstīja:
smaidiigais rakstīja: a es gribu par 5 santīmi prēmiju apdrošināt savu dzērājtiesisko bezatbildību uz rītu, no 23:00 līdz 23:15 un tikai pret risku, ka es uzčurāšu kaimiņa (pa labi) sētai!
Vai varēs, džugašvili?
kārtējais smadzenes podā atstājušais tupmīzis
ko apsaukājies, nervi čupā, vai?
Ja esi ar grūtu bērnību vai ar neīsto kāju no gultas izrausies, tad paskaidroju, ka mans posts ieraksts ir /bija domāts kā parodija par pilsoņa x postu/ierakstu, kur viņš gribēja apdrošināt savu velosipēdu. A tu uzreiz uz plīts lec...
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)