Raacens rakstīja:
raimondsm rakstīja: ir patērētāji, kuriem starta strāva ir reizes 5 lielāka par to strāvu, ko šis patērē, kad ierīce ir iesilusi, iegriezusies utt. tātad NTC, kam pretestiba ir 2 omi, sākumā tas ierobežo strāvu un, kad sasilst, tam pretestība ir 0,07 omi. man pāris shēmas tādi ir ielikti, jauda iekārtai ap 2kW un sledzot bez tās detaļas ir izredzes, ja strāda tejkanna vai veļasmašīna, ka korķus izsitīs.
Nemuldi - tas nav iespējams - virtuālais zinātnieciņ .
ir iespeejams - tam pasham xenon starta straava ir kkur ap 20 000 V, darba straava ~100V.
mx_black rakstīja:
Raacens rakstīja:
raimondsm rakstīja: ir patērētāji, kuriem starta strāva ir reizes 5 lielāka par to strāvu, ko šis patērē, kad ierīce ir iesilusi, iegriezusies utt. tātad NTC, kam pretestiba ir 2 omi, sākumā tas ierobežo strāvu un, kad sasilst, tam pretestība ir 0,07 omi. man pāris shēmas tādi ir ielikti, jauda iekārtai ap 2kW un sledzot bez tās detaļas ir izredzes, ja strāda tejkanna vai veļasmašīna, ka korķus izsitīs.
ir iespeejams - tam pasham xenon starta straava ir kkur ap 20 000 V, darba straava ~100V.
Re ku vēl viens spečoks uzradās, kas strāvu voltos mēra
es domaaju, ka tu domu uztveeri. zinu, ka straavas stiprumu meera ampeeros.
mx_black rakstīja: es domaaju, ka tu domu uztveeri. zinu, ka straavas stiprumu meera ampeeros.
Varētu konkrētāk izskaidrot savas DOMAS
.
es savukārt domāju, ka Ls 0,40 jums ir, tā kā 9A NTC Jūs varat nopirkt un samērīt gan spriegumus uz to NTC, gan uz patērētaju, gan strāvas arī.
Vēl viens aparāts, kas uzlabo drošību ir transormators, kas galvaniski atsaista patēretāju no tīkla sprieguma un lidz ar to, lai atrautos stravas tricienu, ja urbim vai fleksim ir bojājumjs, vairs nepietiek stāvēt uz zemes un pieskarties pie fāzes vada.
raimondsm rakstīja: es savukārt domāju, ka Ls 0,40 jums ir, tā kā 9A NTC Jūs varat nopirkt un samērīt gan spriegumus uz to NTC, gan uz patērētaju, gan strāvas arī.
Vēl viens aparāts, kas uzlabo drošību ir transormators, kas galvaniski atsaista patēretāju no tīkla sprieguma un lidz ar to, lai atrautos stravas tricienu, ja urbim vai fleksim ir bojājumjs, vairs nepietiek stāvēt uz zemes un pieskarties pie fāzes vada.
Virtuālais zinātnieciņš
. Neko tu neesi slēdzis viss ir tavu slimo iedomu augļi.
Nu jums gan švakas tas elektro instalacijas.Majas 5kw ripzaģis 4kw evele malkas skaldamais, nezinu cik jaudigs.Nekad vel nav bijušas problemas ar korķiem.Tas problemas laikam rodas kad sac fantazet???Labi ka parak daudz nezinu par elektribas lietam a to butu visada pretestibas jalode iekša
Pļe ku šitadiem ir gruta dzive.Lai kaut ko pafleksetu vajag transformatoru stiept lidzi,gribi malku sazaģet vajag pretestibas ielodet......
Vispār vērojama pozitīva tendence - kāds atzīst, ka kaut ko nesaprot - tas ir pamats tam , lai sāktu kaut ko saprast.
Butība tam NTC ir tāda, ka viņs ir mazs, maksā maz, sākumā ierobežo strāvu, tad uzsilst, un praktiski jauda ir tāda, kā jābūt.
Bet ja nu jāfleksē applūdušā pagrabā? Tad arī var mierīgi tā pa tiešo no štepseļa?
Ka pec jaflekse zem udens nesaprotu???
Hei virtuālie zinātnieki u.c elektronikas fani! Re kur reāls uzdevums ko var atrisināt virtuāli:
Ir Pioneer auto CD/mp3 magnetola DEH 28xx . Ir diagrammas/shēmas + iespiedplašu attēli manuālī:
www.pioneerelectronics.com/...
Nepieciešams atrast shēmā un uz plates kuriem kontaktiem japievada LINE IN signāls, lai paarsledzot UZ AM radio skaneetu pie Line IN pieslegts audio signāla avots.
Podskazka: vajag slēgt pie FM/AM tunera plates vai arii pie "Input Select" un protams atvienot AM signāla celinjus .. kaut kā tā ..
Protams var nest uz Latgaliti vai kur vēl pie meistariem lai pielodē to Line IN .... bet var jau arii izmantot iAuto dižos prātus praktisku problēmu risināšanai nevis torētiskai Oma likuma izpētei 
Raacens rakstīja:
mx_black rakstīja: es domaaju, ka tu domu uztveeri. zinu, ka straavas stiprumu meera ampeeros.
Varētu konkrētāk izskaidrot savas DOMAS .
High voltage is required to light the Xenon lamp
A high voltage unit is attached to each Xenon lamp. It transforms 12 V voltage to approximately 24 000 V, which is necessary to light the lamp. When the lamp is lit the voltage is reduced to the 100 V required to keep the lamp lit.
(c) VADIS - Volvo Aftersales Diagnostic and Information System
andrix rakstīja: Podskazka: vajag slēgt pie FM/AM tunera plates vai arii pie "Input Select" un protams atvienot AM signāla celinjus .. kaut kā tā ..
Protams var nest uz Latgaliti vai kur vēl pie meistariem lai pielodē to Line IN .... bet var jau arii izmantot iAuto dižos prātus praktisku problēmu risināšanai nevis torētiskai Oma likuma izpētei
Tur ir apvienots AM un FM detektors. Atsevišķi ZF gali nav pieejami
. Pārveido savu Line in lai varētu spraust AM antenas ieejā un rullē MONO variantā.
mx_black rakstīja:
mx_black rakstīja:
Raacens rakstīja:
A high voltage unit is attached to each Xenon lamp. It transforms 12 V voltage to approximately 24 000 V, which is necessary to light the lamp. When the lamp is lit the voltage is reduced to the 100 V required to keep the lamp lit.
(c) VADIS - Volvo Aftersales Diagnostic and Information System
joprojaam nedalec? nu tad neko...