Re ku viss par metinaasanu lai nav jaastriidas:
arii krieviski :
Re ku viss par metinaasanu lai nav jaastriidas:
arii krieviski :
Marchiks_ rakstīja:
5.S600, dzīvoklis Vecrīgā, māja Jūrmalā u.t.t.
Tāda tava dzīves jēga? Sekla gan esi plekste....
saaksim ar to, kaa izskataaas viena pusperioda taisngriezis, - cik tur tinumu, cik diozhu
ziimee - lielais kritikjis praktikjis raacens
Man tev neliels jautājums...
Es gan no elektronikas tā pamazāk saprotu,bet ka mācēšu tā izstāstišu.
Ir aparāts... lāzergravieris... tam vēderā ir trafiņš no 220 uz kaut kādu augstpriegumu ... augstsprieguma bloks izbeidzās,Ķinieši nekādu infu nesūta...
Vai ir kāda metode (izņemot ; metod naučnogo tika) ar ko noteikt cik V un A ir vajadzigi tai lāzera lampai? Doma ir uztaisit analogu no šeit pieeajamjiem materiāliem... no skata tā poebenja ir kā ar cirvi taisita...
Piebildišu,ka bija izsaukts a la TV mastjers un šis teica,ka savus štrumus tur nebāzis.
es gan no elektronikas vispār neko nesaprotu, bet ja teu ir zināms primārais spriegums, tad pēc trafiņa vijumu skaita attiecības var izrēķināt kāds viņam ir sekundārais spriegums
farruhs
Galerija
Ir aparāts... lāzergravieris... tam vēderā ir trafiņš no 220 uz kaut kādu augstpriegumu ... augstsprieguma bloks izbeidzās,Ķinieši nekādu infu nesūta...
Vai ir kāda metode (izņemot ; metod naučnogo tika) ar ko noteikt cik V un A ir vajadzigi tai lāzera lampai? Doma ir uztaisit analogu no šeit pieeajamjiem materiāliem... no skata tā poebenja ir kā ar cirvi taisita...
Piebildišu,ka bija izsaukts a la TV mastjers un šis teica,ka savus štrumus tur nebāzis.
vareetu zinaat kaads, kas taisa metinaamos vai ir leektronikjis kaadaa zinaatnes kantorii
bet vispaar- ja var, tad jaizskaita vijumi cik ir primaarajaa un cik sekundaarajaa tinumaa, jaasameklee kantoris googlee, kas tin trafus un jaauztin
vispaar taads baroshanans bloks ir biistams un dod pie vajadziibas biistami stiporu straavu, taa kaa labaak meklee augstsprieguma specu
zhavoronoks rakstīja: es gan no elektronikas vispār neko nesaprotu, bet ja teu ir zināms primārais spriegums, tad pēc trafiņa vijumu skaita attiecības var izrēķināt kāds viņam ir sekundārais spriegums
Kā tad vijumu skaits,drāts diametrs utt,utjp... sāc rēķinat!
Pedevām tur viss ir aizliets ar kaut kādu polimēru... nu tipo,lai nešpiko...
raimondsm rakstīja: farruhs
Galerija
vareetu zinaat kaads, kas taisa metinaamos vai ir leektronikjis kaadaa zinaatnes kantorii
bet vispaar- ja var, tad jaizskaita vijumi cik ir primaarajaa un cik sekundaarajaa tinumaa, jaasameklee kantoris googlee, kas tin trafus un jaauztin
mamma.com/...
vispaar taads baroshanans bloks ir biistams un dod pie vajadziibas biistami stiporu straavu, taa kaa labaak meklee augstsprieguma specu
Kaut gan es pielauju domu,ka tur pat to V varētu nebūt tik ljoti daudz cik A... varbūt ari ne...
To raimis...
Tas lāzers pēc savas būtibas ir elementārs... tur manuprāt ir divas galvenās lietas : lāzerlampa un koorģinatka (koordinātu vadibas bloks,kuru saprot PC)
ja tas trafs ir beidzies, tad vajag vinju izpeetiit
ja serde nav sametinaata
un paskatiities, kaadi ir tie laser engraver power supply
raimondsm rakstīja: ja tas trafs ir beidzies, tad vajag vinju izpeetiit
ja serde nav sametinaata
un paskatiities, kaadi ir tie laser engraver power supply
Kad noķidāšu,tad varu tev iedot papētit...
raimondsm rakstīja:
Kāāāāā??? Vai tad tu,raimi, neesi specs?????? Kāda vilsanās....
kārtējo reizi, kad ir konkrēts jautājums, tad raimis plāta muti kā līnis
izskaiti vijumus un tad
raimondsm rakstīja: izskaiti vijumus un tad
Ja tas man domāts,tad tur neko nevar izskaitit... viss ir aizliets...
Bet es tev to trafu varētu iedot,pats paķidātu... ja uztaisitu alternativu,kauč kādu $ ar nopelnitu... kaut kā ta.
atgriez ar fleksi
bet tajaas mamma.com adresees ir info par power supply, tsk kjiinieshu 400mW
kaa tur bija ae viena pusperioda taisngriezi un to parealeelo un vikrknes sleegumu
paarsleegshannaas otra pusperioda laikaa
raimondsm rakstīja: atgriez ar fleksi
bet tajaas mamma.com adresees ir info par power supply, tsk kjiinieshu 400mW
Nepiesauc tak to mammu vislaik. Pats nezini?
ja KAADU tas tieshaam interesee, tur ir viss, kas jaazina par taadu laazeru trafiem
Ruksi...
panjem to spoli rokaas un aizej pie onkaam uz uteni...vinji pa lielai daljai ir atziitaaki elektronikas gjeeniji kaa raimis kaut vai taapeec, ka ja ko nezin, paprasa koleegjim nevis mammai...
farruhs rakstīja:
raimondsm rakstīja: izskaiti vijumus un tad
Ja tas man domāts,tad tur neko nevar izskaitit... viss ir aizliets...
Bet es tev to trafu varētu iedot,pats paķidātu... ja uztaisitu alternativu,kauč kādu $ ar nopelnitu... kaut kā ta.
aizliets nevis tāpēc, ka noslēpums, bet tāpēc lai paaugstinātu trafa parametrus
neaizlietā trafā praktiski nevar satīt drātis lai tās nekustētos.... un domāju, ka par kreisās un labās rokas likumiem taču pat raimis iekš savas mīļās mamma.com ir atradis....
tiem, kam slinkums mammu šķirstīt - īsumā tas nozīmē, ka mainīgā elektriskajā/magnētiskajā laukā tai drātij ir tendence fiziski svārstīties
pats kādreiz bērnībā personīgi izgatavotos trafiņus mērcēju dažādās lietās... eksperimentāli vislabāk sanāca parafīnā
Marchiks_ rakstīja: Kontroles jautājums raimim.
Kas ir Roijera ģenerators un ko ar to dara?
yessss
raimīīīīīīī...
paprovē tagad tikai iespamot no sava augstā fona šajā šajā topicā PIRMS atbildes uz šo jautājumu.....
man jau tā nev nekādas cieņas pret pret tevi kā elektronikas vai fizikas stundu apmeklētāju un domāju, ka nevienam citam arī nav....
bet ja iespamosi, tad iegūsi tikai un vienīgi galīgu nicinājumu....
raimondsm rakstīja: kaa tur bija ae viena pusperioda taisngriezi un to parealeelo un vikrknes sleegumu
paarsleegshannaas otra pusperioda laikaa
ko viņš ar to domāja??
Elektronikas interešu pulciņš