Radaru detektoru frekvences

lamsp Reģ.: 25.08.2006

Varētu kādi zinošāki cilvēki šajā topikā ielikt informāciju par visiem apzīmējumiem, kas lec ārā uz detektora pie konkrētām frekvencēm: X, K, Ka, Ku, POP utt., jo man nav nekāda konkrēta nojēga (vienīgi tas, ka X, izņemot Jūrmalu un LT, K ir jālikvidē kā šķira), kas liet iespringt pie katra konkrētā apzīmējuma, kā arī varētu padalīties domās par to, vai LV ir detektoru detektori, jo man Rīgā ir pāris reizes izlecis VG2!

 
exif Reģ.: 28.09.2006
0 0 Atbildēt

Lasi un izgliitojies

www.geospars.lv/...

Nojaushu, ka tev ir leetaa gala detektors...kaada Cobra varbuut? Man ar RX65 nekad VG2 nav bljaustiijies!

Aaa, ja nu kaadam vajag Beltronics STi Driver, tad par 285 Ls var ieguut savaa iipashumaa, rakstot uz exif[at]inbox[punkc]lv

exif Reģ.: 28.09.2006
0 0 Atbildēt

Es jau taads nenopietns biznesmens, pa retam sho to pasuutu, suucot kapiju darbaa un luurot savaa cmukajaa monjitoraa Bet tos arii diezgaan aatri nopeerk! Tagad staav plauktaa STi Driver.. nu nav pasaulee labaaka par sho Bet cena arii 2x lielaaka par parasto mirstiigo detektoriem A videoradari laba lieta- tos pa gabalu juut, jo nepaartraukti iesleegti!

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

exif rakstīja: Es jau taads nenopietns biznesmens, pa retam sho to pasuutu, suucot kapiju darbaa un luurot savaa cmukajaa monjitoraa Bet tos arii diezgaan aatri nopeerk! Tagad staav plauktaa STi Driver.. nu nav pasaulee labaaka par sho Bet cena arii 2x lielaaka par parasto mirstiigo detektoriem A videoradari laba lieta- tos pa gabalu juut, jo nepaartraukti iesleegti!

ar ko jams lv apstaakljos labaaks par rx65?

subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

Whistler 73 Pro - ar šad tad ir gādījeis kādu VG2 signālu saķert

exif Reģ.: 28.09.2006
0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja:

ar ko jams lv apstaakljos labaaks par rx65?

Chutj chutj labaaka juutiiba Ka joslaa! Bet vairaak jau tas ir kaa ieguldiijums naakotnee, kad paraadiisies Spectre 3 detektoru detektori

exif Reģ.: 28.09.2006
0 0 Atbildēt

The Spectre III detects radar detectors by sensing the microwave “leakage” emitted by the devices.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti