nemetaalisks troksnis un iiss piedevaam.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nemetaalisks troksnis un iiss piedevaam.
varbuut kakjim paarbrauci. vai zurkai, ja tas troksnis tieshaam bija iiss
Vecajam bmw taa ik pa laikam bija, bet par cik vecs tad nestresoju un taa arii braucu, nekas slikts nebija no taa klikshkja.
Ui...atkal viens labs topiks. A tev nav tam opelim tāda skaņa- ņer burrr hrjušššssss??? Tad tik brauc pie vārdotāj tantiņas!!
Nu zvēri tur točna nebija. Pēc pirmā domāju ka arkās sadzītais sniega blāķis kautkā atsitoties izkritis, bet ja tā tad diezvai tas ietekmētu auto gaitu.
Skaņa toč tāda, kā kad pārtrukst kaut kas nospriegots, tāpēc arī pirmā doma bija par siksnu. Neko - ielūrēju siksnas kastē - viss vietā un griežās un braucu tālāk. Pēc otrā jau vairs nestājos skatīties.
Moška kārbā kautkas aizgājis, bet kārbā ir otrā pusē un skaņas virziens bija nepārprotams. Kā krakšķ gultņi? Nav bijis tas gods pagaidām ar tiem jāties, tikai velosipēdam savulaik mainīju
nuhajs rakstīja: Ui...atkal viens labs topiks. A tev nav tam opelim tāda skaņa- ņer burrr hrjušššssss??? Tad tik brauc pie vārdotāj tantiņas!!
Un kas tev sāp, alni?
gultnis pārspriegots un satrūka, palaid vaļīgāk uzsmērē solidolu un būs jau labi
Te vienam nesen bija tāda skaņa,kā šis pats rakstīja- kad atver blakussēdētāja logu braucot tad tāda-šššš brrukš. Un gribēja,lai visi te notestē to un pasaka kas par vainu.
Tu laikam esi viņam mātesbrāļa mazdēla kaimiņš?
shim gan esot klink klink klak klak spjurksh ...
smectu pielej degvielai un spjurkshhh vairs nebuus...
klin klink klak klak no kaa?
nu lai runaa guru...
topiks superiigaakais un autors pats sev liekas guru...
Aptuveni skaidrs, jā.
Vēl aizmirsāt ieteikt, lai sametinu gultņu lodītes visas kopā
mass rakstīja: Aptuveni skaidrs, jā.
Vēl aizmirsāt ieteikt, lai sametinu gultņu lodītes visas kopā
Nu tu tak pati gudra meitene,izdomāsi.
Klau,varbūt tev purkšķītis izskrēja?
nuhajs rakstīja: Klau,varbūt tev purkšķītis izskrēja?
Man ir pamatotas aizdomas, ka tu draugu kompānijā esi tas, kurš blēj zirdziskus smieklus pats par saviem jokiem
mass rakstīja:
nuhajs rakstīja: Klau,varbūt tev purkšķītis izskrēja?
Man ir pamatotas aizdomas, ka tu draugu kompānijā esi tas, kurš blēj zirdziskus smieklus pats par saviem jokiem
Protams. Tev gan labi padodas domāt. Tad jau būsi zirgs ar lielu galvu? Tāda smuka,maza zirgu meitenīte...uzmanies,ērzelis nāk!
mass rakstīja:
Skaņa toč tāda, kā kad pārtrukst kaut kas nospriegots, tāpēc arī pirmā doma bija par siksnu. Neko - ielūrēju siksnas kastē - viss vietā un griežās un braucu tālāk. Pēc otrā jau vairs nestājos skatīties.
izcili domāju ka siksna pārtrūka, paskatījos kastē, nē, tomēr griežas...
varbūt pirmo reizi mūžā CD aparātā ir ielikts kraftwerk disks
Es neesmu akustiķis, bet zinu, ka man ciets troksnis sanāk, kad tā pavairāk rīsi saēsti. Savukārt mīkstu troksnis ļoti labi jāņogas taisa.
Troksnītis zem Astras haubes
Tātad tā, dzirdēju divus nemetāliskus īsus trokšņus braukšanas laikā apmēram ar 20 minūšu intervālu. Pirmais atskanēja tukšgaitā ripinoties, otrs tieši pretēji, un pie otrā arī varēja just ka transportlīdzeklis noraustās. Noraustījiens likās tāds kā vairāk ar piedziņu saistīts, mazāk ar aizdedzi vai degvielinjekciju.
Tad nu mani sāk pārņemt šaušalīgās aizdomas par lietām, kas saistās ar zobsiksnu. Tātad, cienījamie guru, vai tā varēja izpausties zobsiksnas pārlekšana? Ja nē, kas tad? Teorētiski jau ja pārlektu, vajadzētu izregulēties aizdedzei, kas jūtami atsauktos uz motora performanci, bet tur nekādas izmaiņas nejūt. Zobsiksna nogājusi 45K km.