Ir tāds labs līdzeklis pret ģībšanu-ožamais spirts. Iebrauc aptiekā,nopērc un pie ģībiena iedod paosīt. Neģībs.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ir tāds labs līdzeklis pret ģībšanu-ožamais spirts. Iebrauc aptiekā,nopērc un pie ģībiena iedod paosīt. Neģībs.
Manā gadījumā gan pie kārtīgas noģībšanas palīdz, ja tā kārtīgi atspārda benzīna bāku, tad aiziet un uz kādu laiku Miers.
Nu re,pats atbildēji. Nopērc labus speramos zābakus un sper vesels.
Ja slapjā lāikā, tātad elektrība - jāpērk gumijnieki.
Petrov rakstīja: Vai varētu dot kādu padomu kur meklēt ģīpšanas iemeslu Golf3 1.8 monošprice. Ģībiens pārsvarā uznāk braucot pa pilsētu-sevišķi jūtīgs uz ģībšanu ir slapjā, aukstā laikā.
Paldies!
Nomaini degvielas filtru
Yonas rakstīja: Darba apavu veikalos var nopirkt gumijniekus ar iestrādātiem bleķiem purnos. Kā radīti speršanai.
Speciālists-spērējs? Vai spērājs?
Degvielas filtru kādu laiku atpakaļ nomainīju - nepalīdz. Aizdoma krīt uz sūdiem bākā vai elektrību, bet kas vainīgs netieku gudrs. Laikam būs jāpārlasa degvielas sistēma tik patreiz neceļās - bišku pa akstu.
Petrov rakstīja: Degvielas filtru kādu laiku atpakaļ nomainīju - nepalīdz. Aizdoma krīt uz sūdiem bākā vai elektrību, bet kas vainīgs netieku gudrs. Laikam būs jāpārlasa degvielas sistēma tik patreiz neceļās - bišku pa akstu.
Sū di bāka arī varēja atkal to filtru aizlikt, parasti tie "aktivizējas" ja braukā ar gandrīz tukšu bāku, tik pa 10L pielejot, tā kā nomaini lielo degvielas filtru atkal un neizbraukā bāku tukšu.
p.s. pamēģini ielej 98 benzīnu lai izklepojas vecā lamata
Ieelpo Ēteri.
vipai iadu mļe
Tātad. Izstāstīšu savu pieredzi. kādi 2.5 - 3 gadi atpakaļ.
Domā pats, kas un kā.
Man gan ir Golfs 2 1.8i Jejtronic šprice, bet domāju, ka liela šķirba nav. Arī braucot pēkšņi daudzas reizes atņirdzās. Padauzīju ar āmuru (akurāti) benzīna sūkni un benzīna filtru, kādu laiku atkal pabraucu, bet vaina tikai progresēja. Nomainīju benzīna filtru, fig, turpinājās figņa.
Beigās servisā pateica benzīna sūknis taisās uz beigām, protams servisos nekur dabūt nevar. Izņemot vienu vietu.
Nezinu vai tur vēl tas kantoris atrodas.
Izņēmu no sava golfa sūkni un aizvedu viņiem, viņi man vietā pa 25 Ls citu pēc kap remonta. Brauc vēl jo projām.
Man vēl tagad mobtelā ir ieraksts Sūknis Sergejs - tel 7629695. atradās 5.stāvā kaut kādā mājā. kura atrodas, ja nemaldos, Melnsila ielā 10. Lai tur tiktu bij jāiet caur pagalmiem utt.
Starp citu, es ar toreiz nomainīju aizdedzes begunoku, vāciņu , sveces, svečvadus. un fig nekas nemainījās.
Un vēl, ja tas ir sūknis, tad tagad viņam būtu jābūt diezgan skaļam. ka solonā viņu labi dzird.
Paldies par info Banjo! Negribējās man vislaik domāt par sūkni-maita padārgs (salīdzinoši). Ja nu tas sūknis iet uz beigām, tad viņš labi maskējās (tipa klusē), neizdveš nemazāko troksni. Skaidrs i viens, kad nokaitinās, tad ar pārjaukšu degv.sist.
A ko Tu tur pārjauksi? Un saki sūknis kluss.
Vēl manam hibrīdam - Golfam bija tāda vaina ar neiedarbināšanu, BET, tā izpaudās, kad es kaut kur apstājos. Nevarēju pielaist un viss.
A starp citu atcerējos, tagad mans sencis brauc ar to golfu. Un viņam divas nedēļas atpakaļ sāka apstāties braucot. Ha.
Prikols ir benzīna sūkņa magnētiskajā relejā. Ja nemaldos relejs Nr.65. Atrodas pie drošinātājiem. Nenostrādā magnētiņs vai arī ir nosūbējis zaļš un nevada cauri elektrību.
To štruntu šrotos nevarēja dabūt vai arī bandīti prasīja 25 Ls.
Sencis tās pašas divas nedēlas atpakaļ, tādu nopirka Ģertrūdes un Kurbada ielas krustā tādā necilā auto veikalā par nieka 12 Ls.
Bet vai mono špricei ir tāpat, nezinu?
Tāpēc vien jābrauc ar dīzeli - Kamēr iet tikmēr nav bēdu un ja neiet savelc jostu- maini sūkni un brauc atkal tālāk. A vot bendzīniekam sākas - raustas, neiet maini to, maini shito zīlē un gudro bet auto kaa neiet taa neiet
Katrā ziņā pagaidām neko nedarīšu. Pagaidīšu drusku siltāku laiku un tad sākot no viena gala pārlsīšu to sistēmu. Nav jau tik traki. Un varbūt uz to laiku jau būs nobeidzies pusbeigtais posms.
Vēl jau ir
Badjo rakstīja: Vēl jau ir
www.volksauto.lv/...
Ļoti labi zinu šo kantori. Autodaļas tur tiešām ir daudz un pieņemamām naudiņām. Bet ja ir iespēja pašam ko nomainīt, tad tā arī daru, jo sev uzticos vairāk. Ņemot vērā to, ka ir pāris reizes sanācis pārtaisīt viņu sačakarētās lietas.
Vēl jau ir
Vēl golfiem ir tāds devaisis - holla devējs - izmanto elektroniskai aizdedzei, lai noteiktu kloķenes stāvokli. Viņam ejot uz beigām ir tāds efekts - uzsilst un pārstāj strādārt. Atdziest un strādā tālāk.
Tev kaut kas līdzīgs pēc efektiem izskatās.
Tad kad neiet - pārbaudi vai ir dzirkstele.
jess - man tas melnsila ielas onka ir 2 reizes izpalīdzējis. vienu reizi galīgi nokautu 100 audi bosch (nu gan jau daudziem jetronic špriču auto tādi) benzina sukni aizvedu - jamais man pa 25 lati iedod vietā citu, un iet vēl šodien. tagad gan tas auto vairāk tā kā tirgojas un nebraucas, bet tas bija jau gadus... nu kādus 4, varbūt 5 apakaļ. viņam tajos bēniņos ir virpas, galda urbji utt. grīda uz sliedēm, lai tas viss neslīd lejā uz pirmo stāvu
otrā reize bija - aaa neee, atceros - saabam toreiz viņš jauns maksāja 56 lati laikam alfa motorā uz ganību dambja. tad sanāk - vēl joprojām, laimam strādā - bet tas ir sen notirgots auto
Sāc ar svečvadu un visa cita ap tiem notīrīšanu.Putekļi,eļļas tvaiki plus mitrums-tie ir labi vadītāji-dzirkstele jau nav stulba lai ietu kaut kur caur svecēm ja var laist pa taisno uz masu.
Vakar nomainiju to sasodīto degvielas sūkni. Liekas, ka nupat būs viss OK! Tātad, ja kādam ir kāda no šajā topikā minētajām pazīmēm, iespējams, degv.sūknis iet uz beigām. Paldies par padomiem! ))
Petrov rakstīja: Vakar nomainiju to sasodīto degvielas sūkni. Liekas, ka nupat būs viss OK! Tātad, ja kādam ir kāda no šajā topikā minētajām pazīmēm, iespējams, degv.sūknis iet uz beigām. Paldies par padomiem! ))
Stāsti. Kur un par cik to sūkni dabūji? Lietotu, jaunu?
Šadas šaizes var gādīties jebkuram.
Badjo rakstīja:
Petrov rakstīja: Vakar nomainiju to sasodīto degvielas sūkni. Liekas, ka nupat būs viss OK! Tātad, ja kādam ir kāda no šajā topikā minētajām pazīmēm, iespējams, degv.sūknis iet uz beigām. Paldies par padomiem! ))
Stāsti. Kur un par cik to sūkni dabūji? Lietotu, jaunu?
Šadas šaizes var gādīties jebkuram.
Sūkni nopirku jaunu Volksauto. Cenu starpība, manuprāt, naf tik būtiska, lai riskētu ar atjaunotu sūkni. Un sūkņa nomaiņa,nesteidzoties ar visu pārpīpēšanu un tā, prasīja apmēram 2h.
Trešā Golfa ģīpšana
Vai varētu dot kādu padomu kur meklēt ģīpšanas iemeslu Golf3 1.8 monošprice. Ģībiens pārsvarā uznāk braucot pa pilsētu-sevišķi jūtīgs uz ģībšanu ir slapjā, aukstā laikā.
Paldies!