ja rokas no pareizaas vietas aug, tad tik njem skruuvgriezi, testeri un uz priekshu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja rokas no pareizaas vietas aug, tad tik njem skruuvgriezi, testeri un uz priekshu.
nu ta saac knibinaat droshekljus ,
izvandi to logu vadiibas bloku ( ~ls 60 , esmu mainiijis ) un paluuko kontaktus
ja pasham rokas aug 'no pareizaas vietas' tad saac tik rakt
veiksmi darbaa
Es sāktu ar vienkāršāko - iedzītu mašīnu siltā garāžā vai pagaidītu siltāku laiku. Moš vienkārši kaut kas piesalis...
Par to vadības bloku...kad man pasātam bija izbeigušies logi dēļ šī bloka, tad nekādas skaņas spaidot pogas vispār nebija.
Daniels_Reebuss rakstīja: Ļoti būtiski ir tas troksnis. Vai tiešām ir 'tc' ? Mož ir 'kr' ? Vai 'br'??
Un tiešām 'ļoti labi atceries' ?
1) Ļoti labi atceros ka strādāja 153%
2) Skaņa "tc" vai "ct". Tipa iesledzas releja un viss. br vai kr butu ja slegtos bet nestradatu dzinejs, pareizi?
3) Vai kads zin drosinataja numuru kurš atbildīgs par siem mehanizmiem?
drosheklji ir , pie atveertaam shof.dureem , panelja kreisajaa busee
SuperZigis rakstīja:
TDI rakstīja: drosheklji ir , pie atveertaam shof.dureem , panelja kreisajaa busee
man gan visi ir motortelpā vienā kastē, kur viss ir parādīts un apzīmēts
nau jau kautkaads shtrunta eMBee , tas toksh VW !!! Glpam motortelpaa m, virs akja , veel ir 'dusmiigie' drosheklji - ventilatooram uuttt
SuperZigis rakstīja: 3
Vai ta uz drošinātāju kstes nava viss izskaidrots, kurš drošinātājs ir kam ? elektr. fensterheber
kur tev kas aug
Prasu ne tapec ka esmu dumš', bet lai vienreiz aiziet ara un paskatities. nevis skrietu pec katras figņas un rakstīt. Šis agregāts tikai 1 meness pie manim un es vel neiedzilinājos parak, kur un kas. Ieprieksējos ratos nekas uz kastes nebija paskaidrots, toties pats izložņaju pa 2 gadiem. Katru skruvi zināju...
Paldies par atbildem. Pusdienas laika iešu paskatities.
Hmm, nu ja jau visi par trokšņiem - avots ir viens visiem 4 logiem, jeb 'trokšņo' visās 4 durvīs?
'Brālīt! Kurā ausī man dži-dži-džinkst?'
Daniels_Reebuss rakstīja: Varbūt Slumpitis avrētu zināt,kas par vainu.
tikai un vieniigi elektronikas pulcinja geshaftfuhrers un mamma.com te var liidzeet
Labucis rakstīja: Hmm, nu ja jau visi par trokšņiem - avots ir viens visiem 4 logiem, jeb 'trokšņo' visās 4 durvīs?
'Brālīt! Kurā ausī man dži-dži-džinkst?'
Kad nospied pogu šofera dirvis var dzirdet troksnis (tc vai ct) no tas dirvis, kuro logu meģina atvert. Ari ja sped tieši tajos dirvis, kuro logu gribi vert tas pats troksnis izskan.
tas peec kautkaada 'zaljaa' vaj vinkaarshaa nekontakta izklausaas , bet nu eniiwej visa taa logu vadiibas x e rnja atraodas vadiitaaja durju pogu blokaa . aa un pameegjini , ponta peec , ar atsleegu durviis 'pacilaat' logus .
Daniels_Reebuss rakstīja: Varbūt kāds var pateikt kādam precīzi ir jābūt tam troksnim. Man šķiet,ka tc vai ct nav pareizais. Vai tik nav jābūt kr vai tik.
TDI, aizej uz to savu mizu boru un paklausies.
bora nau mana un pie manis nau , bet uz golpa skan 'klak zmmmmmmmmmm klak'
Daniels_Reebuss rakstīja:
TDI rakstīja:
Daniels_Reebuss rakstīja: Varbūt kāds var pateikt kādam precīzi ir jābūt tam troksnim. Man šķiet,ka tc vai ct nav pareizais. Vai tik nav jābūt kr vai tik.
TDI, aizej uz to savu mizu boru un paklausies.
bora nau mana un pie manis nau , bet uz golpa skan 'klak zmmmmmmmmmm klak'
A čo togda objavu stavil?
rodnja bolshaja un menja
nu kaadam jau no rogjnjas ir jaastraadaa , visi jau nevar dziit vellu un spamot
man augustaa atklaaja xnju , tagad aarsteejos , liidz novembrim , vot i 'stradaju xnjoi'
taxshto tavs elkonis 'atpuushas'
Savadi, bet drošīnatajU, kurš atbildētu par logiem es neatradu. Ir apzimeti visadi lukturi, tiritaju, utt. Ir kadi 10 gab, kuri marketi ar gramatu un "i" burtu. BET GRAMATAS TA NAV... Tauta, var but pazud pedeja ceriba... Vai kadam ir nojausma, zem kura numurqa varetu but sis drosinatajs?
Pirmkārt jau laikam vajadzētu diagnostiku uztaisīt, varbūt tas komforta bloks (tas kurš atbild par elektrisko logu vadību) kautkādas kļūdas rāda.
Daniels_Reebuss rakstīja: Ņefig ziemā logus virināt.
jaaa...tagad nenospļausi pa logu...blin
...vismaz kaut kads prieks bija...
A tagad sed un brauc...
ar atsleegu , durviis , meegjinaaji ?
Paņem nazi un izbrauc cauri starp apakšējo gumiju un stiklu.
Nu ja pagūglēt uz \'VW golf IV fuse list\', tad viens no linkiem nāk
Tur ir drošinātāju shēma...
Sorī, ja links nesanāca...
VW Golf IV neveras logi
Sveki!
Nesen paradijs problema. Neveras neviens no a/m logiem. Visi logi ir elektriskie. Nospiezot poru ir dzirdams ļoti kluss "tc". Gan uz atveršanu, gan uz aiztaisišanu. Un viss. Nav ne kustības. Sakas nedeļu atpakaļ, kad mašīna nostaveja 3 dienas bez kustības (pa to laiku ve bija liela sala). Pirms tam, stradājā. Ļotu labi atceros. No sakuma domaju, ka aizsalusi, bet visi? Un lidz sim nav atgājusi.
Ir svarigi vai nav, bet 1 men atpakaļ mašīnu konkreti tirija un mazgaja...Vai tas vareja ietekmēt?
Dzit servisa negrības, jo pašam rokas aug no pareizas vietas. Var but kadam tas jau bijis?. Iepriekš pateicos.