- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
klientam vari atdot starpību starp taviem izdevumiem un lūžņu cenu.
ar to stumšanu un tolmetu uzmanīties labāk - klients pēctam mentiem iegruzīs - redz, es tik salabot gribēju, a šie cūkas sagrieza lūžņos... pēctam visādas tiesas, etc.. es domāju, ka cilvis ar to arī rēķinās. kidalova.
hmnc rakstīja: 83. gada bmw gribēja uzlikt ziemas riepas, bet nomainīja motoru?!
ar to stumšanu un tolmetu uzmanīties labāk - klients pēctam mentiem iegruzīs - redz, es tik salabot gribēju, a šie cūkas sagrieza lūžņos... pēctam visādas tiesas, etc.. es domāju, ka cilvis ar to arī rēķinās. kidalova.
Es jau nesaku, ka bez brīdinājuma. Ja cilvis ir ticis informēts, tad pats vainīgs.
Uggga rakstīja:
hmnc rakstīja: 83. gada bmw gribēja uzlikt ziemas riepas, bet nomainīja motoru?!
Es jau nesaku, ka bez brīdinājuma. Ja cilvis ir ticis informēts, tad pats vainīgs.
>>>>>>>>>>>
Es jau saprotu ka Tu ar informeeshanu domaa zvanu par mobilo telefonu, bet tas ir pilniigi un galiigi garaam !
Neliidzees pat ja ierakstiisi to zvanu kaut kur ...
Vienigais legaalis veids kaa juridiski pareizi informeet ir izsuutiit ierakstiitu veestuli, bet taa chakareties deelj kaut kaada shrota ... ![]()
kuka rakstīja:
Uggga rakstīja:
>>>>>>>>>>>
Es jau saprotu ka Tu ar informeeshanu domaa zvanu par mobilo telefonu, bet tas ir pilniigi un galiigi garaam ! Neliidzees pat ja ierakstiisi to zvanu kaut kur ...
Vienigais legaalis veids kaa juridiski pareizi informeet ir izsuutiit ierakstiitu veestuli, bet taa chakareties deelj kaut kaada shrota ...
Jau savā pirmajā postā teicu, ka labāk rakstiski, tb ierakstītā vēstulē (diez vai pašam izdosies atdot keksam rokās vēstuli, turklāt likt viņam vēl parakstīties par saņemšanu).
A kāds tur čakars nosūtīt vēstuli? Vairāk nočakarēsies ar to pamesto autiņu servisā ![]()
Ja ļoti grib čakarēties var mēgināt caur tiesu piedzīt maksu par glabāšanas pakalpojumiem.
Vienkāršajā variantā - nosūtam vēstuli ierakstītu, ar saņemšanas apstiprinājumu, ka atsakamies glabāt šo svešo mantu. Un stumjam uz ielas.
elf rakstīja: Ko darīt ja klients autoservisā pametis auto. Remontēt negrib,bet prom vākt arī negrib.
Nu pastāsti detaļas, a to sviests kaukāds sanāk!
UncleSEM rakstīja: apmēram 1999gadā man bija līdzīga situācija...
Labs!![]()
![]()
Varētu būt, ka te kautkas līdzīgs sastrādāts, tik elfs neatzīstas![]()
tip vareesi muļķi mētāt - kāds autiņš ? neko nezinu !
\"Lai veicinātu iereibušiem autovadītājiem atsavināto un noteiktajā termiņā neizņemto transportlīdzekļu realizāciju, no šā gada 21.jūnija valsts aģentūra Materiālās rezerves tos transportlīdzekļus, kuru vērtība ir mazāka par 150 latiem, nodod realizācijai ar mērķi pārstrādāt, Db.lv informēja Iekšlietu ministrija.\"
(c) db.lv
Paskatījos to sarakstu www.matrez.gov.lv/...
ku daudz. Kādi 5 arī ar LT numuriem.
Tā novērtēšana arī tāda jocīga, daudzi no minētajiem tirgū maksā vairāk kā 150Ls (vismaz tā mēģina tirgot).
Ja ir akts, tad tikai faktiski caur tiesu var ar to auto kaut ko izdarīt.
juriz rakstīja: Ja tiešām nav piņemšanas akta, tad var arī uz ielas izstumt, jo juridiski nekādu atbildību tad serviss nenes.
Ja ir akts, tad tikai faktiski caur tiesu var ar to auto kaut ko izdarīt.
Pabrīdinājām klientu un auto izstūmām uz lielas.Tak pēc 2 mēnešiem savāca.