Netrafarētas CP mašīnas!

DM Reģ.: 14.11.2002

Tikko pa SWH ziņoja. No šodienas jau ielās, ar pilnu aprīkojumu! It kā ķeršot agresīvos.

 
1 2
bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

vakar vakaraa triis reizes reeca LAASEER!!!! pie lielirbes un ventspils ielas krusta, pie vef tilta un bergjos. neredzeeju shaaveeju......

Dauzonis Reģ.: 09.02.2006
0 0 Atbildēt

Jā, Zivtiņš biku būs pasakas sastāstījis par brīdināšanu. Vakar savā rajonā jau netrafarēts tumšs audis bij noķēris pārīti.

Nav jau nekas pret netrafarētajiem, ja viņi tiešām ķertu agresīvos braucējus. Bet ir jau vairāk kā skaidrs, ka ar šitiem autiņiem ķers tos, kas uz šosejas pārkāpj par 10 - 15 kmh, kā arī tādus, kas nogriežas pa kreisi vietā, kur mašīnas reizi nedēļā parādās.

Esmu par saraksta uzturēšanu ar markām un numuriem. Nav jau uzreiz jāčeko saraksts bardačokā. Ar laiku vienkārši radīsies nojausma kuri autiņi varētu būt TIE.

A, bert par Duntes un G.Dambja krustu runājot - tur gan menti diezgan bieži ganās. Viņiem gan vairāk patīk ka 70 vietā tur tagad ir 50. Bet uz tā krusta tagad ir pārprogrammēts luksofors. Tur labu laiku VAR braukt, kad no malas liekas, ka vairs nevar.

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

Garajs rakstīja:

Fridrihs rakstīja: Nesaprotu, par ko būtu jāuztraucās. Agresīvs neesmu, cenšos braukt pēc noteikumiem, ja uzraujos, neļečīju, bet atzīsu, ka biju vainīgs.

Es esmu tikai par netrafarētajiem auto. Lai gan lētāk sanāktu ar skūteriem. Visus sastrēgumu apbraucējus, krustojumā līdējus un pagriezienu nerādītājus vajadzētu ņemt priekšā ar riktīgu laivas airi tā, lai nāmakreiz trīs reizes padomātu par savu nodomu efektivitāti.

Nekā personiska.

vakar biju Tallinā. Agresīvi izpildījās tikai autiņi ar LV numuriem. Vienu brīdi pat palika garlaicīgi tā braukt - visi sēņo, nekāda asumiņa, nekur nav jāspraucas, visi palaiž + vari noprognozēt katrai mašīnai pāris gājienus uz priekšu. Bet noteikti būtu vērts pamācīties no viņiem savstarpējo cieņu un sociālo atbildīgumu.

nu nevajag te ljaljalja pat eesti itkaa kulturaalo braukshanu. Letinji sadzirdeejushin ka estilandijaa bargi sodi, taapeec brauc +/- peec noteikumiem. Piem nesen braucu uz Tartu apm. 110km/h nez kaapeec man visu laiku panesaas garaam autinji ar eesti numuriem. Pilseetaa tas pats. Tie pashi nelaideeji, tie pashi stresotaaji. Viss ir pilniigi taapat kaa pie mums, banaanu republikaa

MEGADELFINO Reģ.: 21.03.2003
0 0 Atbildēt

A, bert par Duntes un G.Dambja krustu runājot - tur gan menti diezgan bieži ganās. Viņiem gan vairāk patīk ka 70 vietā tur tagad ir 50. Bet uz tā krusta tagad ir pārprogrammēts luksofors. Tur labu laiku VAR braukt, kad no malas liekas, ka vairs nevar.

Tagad pastāstiet man, kurā vietā Ganību dambis krustojas ar Duntes ielu, kur šajā mistiskajā krustojumā ir luksofors un kur šī mistiskā krustojuma tuvumā kādreiz ir bijis atļautais ātrums 70?

Or am I blond?

Edzjuss Reģ.: 02.04.2004
0 0 Atbildēt

Edzjuss rakstīja: Diez reāli viņi arī taisās strādāt, jeb tikai imitēs darbību, kā jau līdz šim darbojās, piemēram man smiekli nāk par CP darbošanos jaunajā Dzelzavas ielas posmā, kur viņi ķer uz ātrumu, protams ka nevajag arī pilsētā braukt pa jaunu asfaltu uz 70-80km/h, teorētiski tas viss ir pareizi un apsveicami, BET piemēram Ganību dambja un Duntes ielas krustā, vai Hanzas/Eksporta, kur uz sarkanā mēdz aizbraukt vēl 2-3 mašīnas izraisot reālas avārijas situācijas, neviena CP mašīna nav redzēta gadiem, jeb sarežģītām situācijām vienkārši prāta nepietiek????

Sorry, mana kļuda - bij domāts G.Dambja un Bukultu (nevis Duntes) krusts.

Dauzonis Reģ.: 09.02.2006
0 0 Atbildēt

Megadelfīnam

Tiešām milzīgs SORRĪ no manas puses arī. Doma ir viennozīmīgi par Bukultu ielu nevis Duntes. Kaut kā tie nosaukumi biži mijas. Tapēc arī sanāca tāda kļūme. Rekā, izskatās, ka ne man vienam tā

Lielais delfīn, U R not blond

plamamba Reģ.: 28.02.2003
0 0 Atbildēt

sakiet kungi - kā ar likumisko bāzi? vai netrafarēts auto mani kaut kā var apstādināt lai sodītu? vai netrafarets auto drīkst pārkāpt CSN un braukt uz 150km/h kā iespējams braucu es? (operatīvai transportlīdzeklis saskaņā ar CSN ir trafarēts).

Raser Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

sinhro rakstīja: Kad parādīsies CPisti ar netrafarētām, taisam sarakstu ar šo auto atpazīšanas pazīmēm (Marka, krāsa, nr.zīme utt.)

un bildes ar rožām

Fartuks Reģ.: 20.09.2006
0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja: vakar vakaraa triis reizes reeca LAASEER!!!! pie lielirbes un ventspils ielas krusta, pie vef tilta un bergjos. neredzeeju shaaveeju......

Njaaa... buus man ar piikstulis jaiegadajas,citadi kaut kaa baigi ilgi veicas...

tunos Reģ.: 20.07.2004
0 0 Atbildēt

vot varetu menti gudraaki palikt un pa riigu salikt ala viltus radarus, kuri tikai darbotos uz to kaa dazhaas labaas mashiinaas izraisiitu piikstinashanu

Cartman_626 Reģ.: 14.07.2002
0 0 Atbildēt

tunos rakstīja: vot varetu menti gudraaki palikt un pa riigu salikt ala viltus radarus, kuri tikai darbotos uz to kaa dazhaas labaas mashiinaas izraisiitu piikstinashanu

Tad autovadītāji izdomātu vēl ko citu.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

hvz kas ar netrafareetajaam.. bet Siguldas shoseja.. braucot kalnaa augshaa ieksh tooRiig shovakar cmuki zibsniija kosha dzeltena gaisma... vai tik nebuus peec paaris dienaam smiling face ieksh to auto uz bildes pastkastee

da i bii emm viens pa priekshu braucot kaukaadus diivainus bremzeeshanas manevus... es veel nodomaaju ka kaukur radarzeeni shaudaas...

Fartuks Reģ.: 20.09.2006
0 0 Atbildēt

Fartuks rakstīja:

bizenajs rakstīja: vakar vakaraa triis reizes reeca LAASEER!!!! pie lielirbes un ventspils ielas krusta, pie vef tilta un bergjos. neredzeeju shaaveeju......

Njaaa... buus man ar piikstulis jaiegadajas,citadi kaut kaa baigi ilgi veicas...

Leishos vienaa posmaa taadi ir no vienas vietas...

jurkins Reģ.: 09.01.2003
0 0 Atbildēt

Peleeks hyndai getz GG4077 ir redzeets .Ieksa visaadaskameras utt.

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja:

plamamba rakstīja: sakiet kungi - kā ar likumisko bāzi? vai netrafarēts auto mani kaut kā var apstādināt lai sodītu? vai netrafarets auto drīkst pārkāpt CSN un braukt uz 150km/h kā iespējams braucu es? (operatīvai transportlīdzeklis saskaņā ar CSN ir trafarēts).

Ne jau auto tevi apstādina, bet gan CP darbinieks. Un apturēt viņš var kaut vai no braucoša vilciena.

negribetos piekrist

Mazdists Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

Ir mani apturējuši arī no veca netrafarēta Audi Avant. Uz lauku ceļa piebrauca priekšā un leca ārā. No sākuma padomāju, ka kaut kādi pacani sadomājuši cūkoties, bet tad ieraudzīju zaļās vestēs iespīlētas bumbiņas un sapratu, ka tā ir CP, jo tik iespaidīgu izmēru bandīši uz ielām nav.

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

varbut kads zin ka likumos rakstits bet man liekas ka arpus pilsetas ja stadinabez trafareta auto nu jastajas nav ??? nu formas jau jebkursh var nopirkt ka lai zinu ka netaisas man vai manam auto pari izdarit?

JLo Reģ.: 20.03.2004
0 0 Atbildēt

1 netrafarētais ir pelēks Hyundai Getz... v/n GG-xxxx

ok ok - zinu ka ir daudz pelēku ar vn GG.... bet nu - vairāk neredzēju...

JLo Reģ.: 20.03.2004
0 0 Atbildēt

It kā teica, ka būs jaudīgākas tās mašīnas, lai agresīvos var ķert... moš Getzam turbo iemests?

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

snow rakstīja: varbut kads zin ka likumos rakstits bet man liekas ka arpus pilsetas ja stadinabez trafareta auto nu jastajas nav ??? nu formas jau jebkursh var nopirkt ka lai zinu ka netaisas man vai manam auto pari izdarit?

No CSN:

68. Transportlīdzekļa vadītājs aptur transportlīdzekli, ja policijas darbinieks, robežsargs (uz valsts robežas vai

pierobežā) vai muitas amatpersona dod norādījumu apturēt transportlīdzekli:

68.1. ar skaļruņa palīdzību vai uz konkrēto transportlīdzekļa vadītāju vērsta rokas vai zižļa svārstveida kustību no

policijas, Valsts robežsardzes (uz valsts robežas vai pierobežā) vai Valsts ieņēmumu dienesta automobiļa vai

motocikla, kam ir valsts standartā LVS 63:1999 noteiktais operatīvā transportlīdzekļa krāsojums vai nav tā;

68.2. ar horizontāli vērstu roku vai zizli, atrodoties uz (pie) brauktuves. Vienlaikus ar otru roku var dot

norādījumus, kuram konkrēti transportlīdzekļa vadītājam un kur jāaptur transportlīdzeklis.

69. Amatpersonai, kas dod norādījumu apstādināt transportlīdzekli, jābūt tērptai formas tērpā ar gaismu atstarojoša

materiāla elementiem un atšķirības zīmi. Ja apstādināšana notiek no šo noteikumu 68.1.apakšpunktā minētajiem

transportlīdzekļiem, gaismu atstarojoša materiāla elementi nav obligāti.

Tb stādināt drīkst vai nu spīdīgā formā, vai no trafarētas mašīnas var būt bez "rotājumiem".

F323F Reģ.: 27.01.2004
0 0 Atbildēt

...kam ir valsts standartā LVS 63:1999 noteiktais operatīvā transportlīdzekļa krāsojums vai nav tā;

tātad arī netraferētas un man vēl jāspēj sabolīties, vai sēdētājam ir uzpleči vai nav..

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti