Chrysler 300M

american Reģ.: 26.08.2007

Varbuut kaads var man raksturot Chrysler 300M +un- !? lieta taad ka veelos taadu iegaadaat ar 3,5l motoru, bet lieta tada ka peedeejaa laikaa ir naacies dzirdeet par to ka amerikaanniem nedaudz klibo kvalitaate! un kaadas ir servisa iespeejas jo ssaadu autinnu man sskkiet LV ir diezgan maz un liidz ar to zuud pieprasiijums peec detallaam! katraa gadiijumaa veelos dzirdeet lietpreteeja, kam pieder ssaads autinnss raksturojumu, tas buutu gaitas iipassiibas, exstru komplektaacija, raamja izturiiba pret koroziju, un vispaar eksplotaacijas izmaksas ? auto cena 6000eiro robezzaaas +/- !

 
1 2
R0ze Reģ.: 19.01.2005
0 0 Atbildēt

batka rakstīja: pabrauc ar pakaļas piedziņu un ar priekšu,tad pats sajutisi atšķiribu.

Esmu braucis gan ar FWD gan RWD gan AWD (tagad).. komfortam (manuprāt, protams citi var apgalvot pretējo) piedziņa neko nemaina attiecībā uz bedrēm..

Aiz kam vēl var padomāt kam tā komforta ir vairāk no braukšanas viedokļa.. teiksim fwd vai awd ziemā pret rwd.. Komfortabli varu būt gandrīz pilnīgs ambālis un nekādus sūdus īpaši nesataisīt pretēji rwd kas var aiziet pa gaisu

Tas ka dažiem gribās driftēt ar bīmeriem ir cita komforta kategorija

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Neit runa pa driftešanu.Tas ka FWD bedres jut krietni vairak ta ir veca patiesiba.Un to ari daudz kur uzsver lielakiem limuziniem ka minusu .

marrutkis Reģ.: 28.08.2007
0 0 Atbildēt

Es arī neesmu kaut ko tādu ne jutis, ne dzirdējis par to. Bijušas gan FWD, gan RWD, gan AWD. Pat no fizikas puses raugoties - kāds sakars velkošajiem ar triecienu bedrēs? Bet gan jau ka batka kādus pārs gudrus linkus iedos un mūs muļķīšus apgaismos

batka Reģ.: 17.01.2007
2 0 Atbildēt

Nav jau verts daudz strideties.Pirmkart priekšpiedziņai ir lielaka neamortizeta massa(diez vai saproti kas ta tada ir)Otrkart ja uz ratu iedarbojas griezes moments iebraucot bedre un drusku padodoties bukses sturi mazliet pavelk uz vienu pusi,bet ikdiena braucot pierod un nemaz un ipaši nemana,bet parkapjot no RWD labi jut.

Koncis Reģ.: 07.01.2004
0 0 Atbildēt

Ar LHS ir nomeriits 7nas ar kapeikam lidz 100tam! nu par to ka juut tas bedriites ar priekshu.. drusku jau taisniiba ir, jo auto smags un tani bridii, kad piespiez pedaali jut, kaa prieksa raustas, un vibraacija nak uz stuuri, citreiz pat, uz mazaakajam cela suveem.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti