- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Es neliktu pa dārgo Webasto vai tml, iekārtu, jo 1) tas ir dārgi, ir citi kamīni kuros tā nauda smukāk deg, 2) man ir iespējas dabūt elektrību vietās, kur mašīna tiek 90% gadījumu parkota.
Atbilde no sildelementi.lv (2.0 benzīnmotoram)
Motora sildelements 240 maksā 65.47Ls, vadi līdz 220w maksā 34.91Ls.Tas būtu tāds standarta komplekts!
Ja vēlaties vēl salona pūtēju, tad tas maksā 73.31Ls,ventilatora uzstādīšanas saslēguma komplekts 46.18Ls un vadības bloks 80.44Ls.
Kopā tas viss maksātu 299.31Ls.
mass rakstīja: Tas vadības bloks laikam nav jāpērk, jo principā tas ir parasts taimeris. Ja ir tik daudz zināšanu elektrotehnikā, kā lampai slēdzi uzlikt, tad nevajadzētu būt problēmam uzlikt uz tā 35 latus vertā vada 10x lētāku taimeri.
tāpēc jau nodeg šis tas, ka dažādi speciālisti ar zināšanām slēdžu zinātnē sāk pārbūvēt jau izgudrotas un pārbaudītas lietas
nuhajs rakstīja:
tāpēc jau nodeg šis tas, ka dažādi speciālisti ar zināšanām slēdžu zinātnē sāk pārbūvēt jau izgudrotas un pārbaudītas lietas
Nu katrā no gadījumiem speciālists apzinās, ka tā būs tikai viņa vaina, kož pirkstos, kad nodeg; pats priecājas un citiem lielās, ja strādā ![]()
mass rakstīja:
nuhajs rakstīja:
Nu katrā no gadījumiem speciālists apzinās, ka tā būs tikai viņa vaina, kož pirkstos, kad nodeg; pats priecājas un citiem lielās, ja strādā
Arī fakc.
Mašīnai jābūt tādā tehniskā stāvoklī, lai lec, ja nejauši uznāk -20, un, ja baisi gribas, tad labāk ielikt autonomku - autonomka arī mežā ir autonomka ![]()
Kaksis rakstīja: A nav ērtāk nopirkt to makšķernieku roku sildītāju?
ķipa - lodlampu?
![]()
Būs motora sildītājs
(pa lēto)
Un vēl sievas matu fēnu salonā pie spoguļa - arī salons karsts būs!
msh rakstīja: Priekš kam tas nafig vajadzīgs? Lai tādā "ziemā" kā tagad lamātos "nafig es muļķis izmetu naudu"?
Ko tu stāsti, tajā saitā rakstīts, ka LV vismaz pieci mēneši gadā esot aukstie
Un vispār- firmas nosaukums ir arī īpašnieka uzvārds un tas garantē kvalitāti ![]()
anonimikis rakstīja: ķīnieši tirgo apsildāmos cimdus ar USB interfeisu. turpat var dabūt pāreju no piepīpētāja uz USB
![]()