bet aizpildīju
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
bet aizpildīju
Cerams autors saņēma, otreiz gan vairs nepildīšu! ![]()
Sāku aizpildīt, bet kad palasīju tālak, reliģija un kseroksa izmantošana darbā
Nu nevaru saprast kā tas iek kopā ar deklarēto mērķi
Līdz ar to neaizpildīju ![]()
P.S. Aizpildīju.
markss rakstīja: Raaceens atbalstīts
Sāku aizpildīt, bet kad palasīju tālak, reliģija un kseroksa izmantošana darbā
Nu nevaru saprast kā tas iek kopā ar deklarēto mērķi
Līdz ar to neaizpildīju
Kaa to var nesaprast - nofotografeeji agresiivu autovadiitaaju ar kaut kaadu kopeetaaju pavairoji taa bildes sazvaniiji pa telefonu runaajot vairaakas vietas, kur tavas bildes sakopeetaas ieliks.
A paareejais saistiibaa ar automashiinu nutaa - nepatika, ka tur bija 6 atbilzhu varianti. 5 veel saprotu a izdomaat kaa uz 6 atbildeet ir pagruuti, lai buutu objektiivi. Bet nu aizpildiiju gan.
recluse rakstīja: Kāds sakars reliģijai ar auto vadīšanu?
P.S. Aizpildīju.
Tu luudz Dievu, lai neviens tevii neieskrien, kad seedi pie stuures, vai arii kad menti staav uz celja, lai pie dziesmas nepanjem. Jeb arii seezhoties pie stuures spied pedaali griidaa blajujot allah akbar un dodies savaas gaitaas ![]()
HRE rakstīja:
recluse rakstīja: Kāds sakars reliģijai ar auto vadīšanu?
P.S. Aizpildīju.
Tu luudz Dievu, lai neviens tevii neieskrien, kad seedi pie stuures, vai arii kad menti staav uz celja, lai pie dziesmas nepanjem. Jeb arii seezhoties pie stuures spied pedaali griidaa blajujot allah akbar un dodies savaas gaitaas
Piemēram, "Reliģiska ticība padara cilvēkus par godīgiem pilsoņiem" visi tie braucēji ar sakarinātajiem un salīmētajiem krustiem un ikonām ir ļoti pareizi braucēji, jo iedomātais dievs viņus sargā
Kā teica Markss "Reliģija ir opijs tautai". Nevajag savienot ar auto vadīšanu.
Laikam jau trūkst piezīmes "agresīvo"
, vai jautājumus sastādījis kāds cits "jocigais" no zemes kur pieņemts braukt pa otru pusi
.
recluse rakstīja: . . . visi tie braucēji ar sakarinātajiem un salīmētajiem krustiem un ikonām ir ļoti pareizi braucēji, jo iedomātais dievs viņus sargā . . .
Vai tiešām cilvēka reliģisko pārliecību raksturo liels krusts kaklā (Vai uzkarināts uz spoguļa)? Tā nav reliģiskā pārliecība, tā ir māņticība. Par īsteni reliģisku cilvēku reliģisko pārliecību Tu nemaz nenojautīsi, jo viņi ārēji neizrādās. Reliģiskā pārliecība ir tas, ko un kā cilvēks domā, nevis cik krustus sakarinājis kaklā/uz auto spoguļa.
Tāds ir mans viedoklis par reliģisko pārliecību.
ar nepacietību gaidīšu rezultātus!
automātam tā arī var?
"zināmā mērā nepiekrītu" ka kaut ko lādzīgu no šitā testa var izsecināt
aizpildīju
BusDriver rakstīja: ... cilvēka reliģisko pārliecību raksturo liels krusts kaklā...
Aptaujā bija jautājums par to vai TICĪBA (nevis pārliecība) padara par godīgiem pilsoņiem. Kā zināms, tad Argentīnā piesprieda mūža ieslodzījumu bijušajam policijas kapelānam Kristiānam fon Verniham, kurš diez vai nebija dievticīgs.
Personīgi es to jautājumu saprotu kā ticēšanu kkādiem augstākiem spēkiem un dieviem.
saprotams, ka bij domāts uzzināt cik lielā mērā aptaujātais savtīgi izmanto citu cilvēku labvēību/uzticību vai tml
man, piemēram, visu to hlamu d.devējs nodrošina žrinjihaču režīmā, un man arī jamos nevajag pārāk. daudzi citi, savukārt, paši sev darbadevēji.
nu tad arī saklikoju pa diagonaāli
No pēdējiem jautājumiem sapratu, ka tomēr esmu diezgan priekšzīmīgs autovadītājs ![]()
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)