www.temida.lv
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Man vienam tā lapa raustās, it kā refresh visu laiku spaidītu, vai menti temīdu haknuļi?
pamēģini šo:
vai
un tur ir rakstīts vienīgi ka sakarā ar to ka inspektors ir lohs un nezina instrukciju, kā arī sakarā ar to ka nav neviena dokumenta, ka inspektors būtu bijis apmācīts lietot STALKER uzskatīt ka rādīju nevar viennozīmīgi piešūt vainīgajam.
Tikai priecātiestur nav pamata... CO uztaisīs kursus, izsniegs sertifikātus un būs jāzina tā instrukcija no galvas... vienīgais, ka nav iespēju "sasiet" a/m ar mērījumu...
nuja, stāstiņu ka dotais auto bija vienīgais uz ceļa jau ir iemācījušies
nez kāpēc šie nespēj iepirkt radarus kas sapāroti ar video, jo pat videoradari kas tip skaitās kā panaceja visam neko vairāk kā bilde+nesaprotams ātruma cipars bildes malā neieraksta.
mjā, inspektors Galējs nolikts pie vietas, tāpat kā Pārvalde un atbildētāja pārstāve. Tagad tik jāgaida vēl viena prasība par morālo kaitējumu.
Kaspersky rakstīja: Man vienam tā lapa raustās, it kā refresh visu laiku spaidītu, vai menti temīdu haknuļi?
A tu ver caur IE vai Mozillu? Mozillā viss rullē.
tik pati mozila nerullē
Tas bija vienreiz. Uz otro tiesas sēdi CP darbinieki tiks gan apmācīti, gan kārtīgi apgūs instrukcijas un normatīvos aktus, tā kā šaubos, vai otrreiz ir vērts iziet ar tiesu - var sanākt apmaksāt tiesas izdevumus un sodu. =)
Vilks rakstīja: juristu kantoris Eirotemīda ir uzvarējis strīdā par STALKER rādījumu. Attiecīgi tagad šo administratīvās tiesas lēmumu var izmantot kā precedentu citos administratīvajos strīdos par šiem pašiem radariem.
Pilns spriedums: www.temida.lv... sākumlapā pašā apakšā
te ja nav "killed" stalkers kaa taads, te ir taads iznaakums tikai taapeec, ka kopumaa proceduuras mehaanisms ir bijis apshaubaams atsevushkjos posmos. nav jeegas iespringt. brauciet praatiigi un kaartigi un ne ar vienu nebuus jaatiesaajas.
smart235 rakstīja:
Kaspersky rakstīja: Man vienam tā lapa raustās, it kā refresh visu laiku spaidītu, vai menti temīdu haknuļi?
IE. Un joprojām raustās.
Kaspersky rakstīja:
smart235 rakstīja:
IE. Un joprojām raustās.
tāpēc, ka to lapu ir kodējuši šķibroči
Tas ir tikai pirmās instances spriedums. Cerams, ka policija pārsūdzēs un arī Senāts pateiks to pašu kas pateikts šajā spriedumā
Pirmais rakstīja: tāpēc, ka to lapu ir kodējuši šķibroči
Nau ko strādāt ar lauztām windauzām un veciem exploreriem.
uupis rakstīja:
Pirmais rakstīja: tāpēc, ka to lapu ir kodējuši šķibroči
Nau ko strādāt ar lauztām windauzām un veciem exploreriem.
A kas tev par problemu? Bils par reklamu alimentus tev maksa?
nu principā nevis "Stalker killed", bet "inspektors lohs"
STALKER killed