Piedāvātās cenas jau tīri nekas.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Piedāvātās cenas jau tīri nekas.
tik uz zvaniem un emailiem neatbild
Labāk nav www.lbss.lv ?
Tur, izskatās, viss notiek!
lotomoto rakstīja: vai caur sho saitu kautko reāli var nopirkt? izsoles itkaa notiek, bet saitaa baigais klusums...
Eu, tu sev GČ meklē?
Es iespējams savējo tirgošu (ja vietā sanāks iegādāties vienu citu benzīna kapsētu, ir man te tagad it kā labs piedavājums), neinteresē?
cap rakstīja: Es iespējams savējo tirgošu (ja vietā sanāks iegādāties vienu citu benzīna kapsētu, ir man te tagad it kā labs piedavājums), neinteresē?
vareetu jau apskatiit, kur tu atrodies?
lotomoto rakstīja:
cap rakstīja: Es iespējams savējo tirgošu (ja vietā sanāks iegādāties vienu citu benzīna kapsētu, ir man te tagad it kā labs piedavājums), neinteresē?
vareetu jau apskatiit, kur tu atrodies?
es atrodos ārzemē , un uz doto brīdi apskatīt nevar, mož kkur nākamnedēļ. Nu ja, un lēmums kā tāds par pārdošanu ar' vēl nav, vispirms ir vietā jāieperk autoss... Tā kā reāli varam nākamnedēļ pie tēmas atgriezties, ja līdz tam neko nesameklēsi.
Īsumā - 99.g, 4.7V8, limited ar visu, kas viņam pieejams (āda, plastamskoks, atmiņa, infiniti ar 10 CD utt), quadra-drive razdatka, biku zem 200k km uz odo (kanādas var, odo u.c. ir km), varētu būt kkas biku zem 10000 eiru ieskaitot PVN.
www.bayauto.lv
vai caur sho saitu kautko reāli var nopirkt? izsoles itkaa notiek, bet saitaa baigais klusums...