Ja ir vēll interese, un ja runa iet par 8 vārstu dzinēju, tad varu tādu spoli piedāvat pa 60Ls ar bezmaksas piegādi pa Rīgu.
Ja ir intrese, zvani, telefona nummurs ir manā galerijā.
Ja ir vēll interese, un ja runa iet par 8 vārstu dzinēju, tad varu tādu spoli piedāvat pa 60Ls ar bezmaksas piegādi pa Rīgu.
Sviestc rakstīja: Ja ir vēll interese, un ja runa iet par 8 vārstu dzinēju, tad varu tādu spoli piedāvat pa 60Ls ar bezmaksas piegādi pa Rīgu.
Sviesc.... Neesi naivs! 97 gada vektra ar 8 vārstiem?
Arnijs rakstīja:
Sviestc rakstīja: Ja ir vēll interese, un ja runa iet par 8 vārstu dzinēju, tad varu tādu spoli piedāvat pa 60Ls ar bezmaksas piegādi pa Rīgu.
8 vārstīgajiem es varu piegādāt spoles par brīvu! Jāmasā tikai par piegādi!
Arnijs rakstīja:
Nu tad paskaties katalogā...
tas 8 vārstu dzinējs iet vismaz līdz 99 gadam, un tad tur ir viena spole, un nejau standarta apaļā, bet kopā ar komutātoru, a ja 16 v, tad tur stāv kaut kas līdzīgs kā Saab 9000 un t.t., jeb indukcijas spoļu bloks, tik šaubos ka tāds var maksāt pie dīlera tikai 125 Ls...
Sviesc... Vektrai nāk spole ar 4 izvadiem, - katram svečvadam sava... tās ar vienu izvadu ir tāds pats retums, kā leduslācis Dakārā!
Es liktu uz 6 vai 17
Arnijs rakstīja: Sviesc... Vektrai nāk spole ar 4 izvadiem, - katram svečvadam sava... tās ar vienu izvadu ir tāds pats retums, kā leduslācis Dakārā!
www.elcats.ru/...
Es liktu uz 6 vai 17
Nu nezinu cik kur kas ir reti, bet vismaz Tec Dok rāda, ka tāds variants var būtt...
bet uz 8 vārstu dzinēju izmet to brīnumu kurš Tavā bildē ir ar Nr.6...
iespējams, ka tāds var stavet arī uz 16 v dzinēju,nepapētīju dziļāk, nestrīdēšos...
un tad Tu saki, ka šitās indukcijas spoles Tu dāvā pa velti.. ja
Nu tad atved man kādu spaini , ja tās tiešam ir jaunas un ar garantiju, piegādi esmu ar mieru apmaksāt... cik tad Tev tur...
no Astras ielas līdz teikai...
ceru ka ar 3 Ls tak pietiks...
Opel Indukcijas Spole
Sveiki tauta.
Vai ir zināms kāds labs autoveikals, kur par jēdzīgu cenu varētu nopirkt normālu indukcijas spoli 97 gada 1.6 B Vektrai? Ideāli ja Autoveikals Mežciema, Purvciema rajonā! HanzaAuto pārdod pa 125Ls