passat W8

Vanger Reģ.: 29.06.2006

Vai kādam ir sanācis lietot, remontēt vai bijusi cita pieredze ar VW Passat W8 aparātu? Varbūt ir kādas atsauksmes konkrēti par šo modeli? (ir piedāvājums ar konkrēti šo modeli bet praktiski nekādas informācijas par to).

 
Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt
Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

Centis_Nuudele rakstīja: www.google.lv/...

palaboshu cien.god.CN

www.google.lv/...

staar Reģ.: 19.03.2005
0 0 Atbildēt

Vanger rakstīja: Vai kādam ir sanācis lietot, remontēt vai bijusi cita pieredze ar VW Passat W8 aparātu? Varbūt ir kādas atsauksmes konkrēti par šo modeli? (ir piedāvājums ar konkrēti šo modeli bet praktiski nekādas informācijas par to).

Ja izdosies nopirkt labā teh. stāvoklī, tad brauksi svilpodams, ja nopirksi nodzītu, tad būs jautri. Man ir zināmi 3 cilvēki, kas brauc ar šitiem aparātiem. 1. armēņu izcelsmes beļģis. Jūsmo par savu auto, lai gan bija nopietna probza ar automātu, bet viņam esot pateikts, ka pie tāda noskrējiena kā viņam tā esot bieža problēma. žēl ka neatceros cik tieši viņam bija tas noskrējiens, bet visā ziņā ap 200 k. Bet vispār kaut kā neticās.

2. cilvēks brauc pa LV un es no viņa neesmu dzirdējis nevienu sliktu atsauksmi, bet cik zinu vīrelis ar cieņu izturas pret tehniku.

3. Nelaimīgs ka nopirka W8, jo plīst viss sākot ar ģenerātoru beidzot ar hsdeni. Pats viņš neatzīstās, ka pircis Lietuvā, bet man ir pamatotas aizdomas ka tas auto ir pabijis pie BRAĻUKĀM vai arī kāds pirms pārdošanas hadeni salasījis no poļu buksēm.

secinājumus izdari pats.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti