pacem rakstīja: to Gregers.
Es saprotu, ka zaudē vērtību par 30% izbraucot pa durvīm ... bet es jau kā reiz varu nopirkt par 30 % lētāk ... Jebkurā gadījumā tā ir laba nauda, tādēļ arī gribētu zināt atsauksmes par to C klases jauno versiju (universāls izskatās labāk). Es gribu automātu un benzīnu - laikam 1.8 motors ar 156 ZS.
Bet vēl ir varianti arī VW jaunais passat, Honda accord un Toyota Avensis. Nevaru izšķirties, vai MB ir tās naudas vērts vai nē. Izbraukšu tuvākajās dienās ar visiem, bet nu iepriekš varbūt ir kādi viedokļi. Iesēžoties jau MB, tomēr var just kvalitāti.
Ja runājam bap braukšanas kvalitāti tad ir labi, ja par vizuālo tad, nu tā, ja par izturību tad pilnīga pakaļa, ja par 1.8 dzinēju tad...nakuj tev mersis, ņem logannnu un sip!!! Mercedes sākās ar lielajiem dzinējiem, jo 60% no braukšanas baudas sastāda tieši ar dzinēju saistītie pasākumi-klusums, elastīgums, pārliecība par manevru, miers kopumā! Bet nepērc mersi kamēr nēesi izbraucis ar Cadillac CTS, pat ar mazo dzinēju ievērojami patīkamāks braucot un arī salons/āriene nav pēc skata kā vecam ikarusam!
???? Par C klases MB
Sveiki visiem. Plaanoju iegaadaaties C230, mersi. Gribeetos dzirdeet aqtsauksmes par sho auto, remonta izmaksas utt. cik aptuveni taadam maksaa apmainiit bremzhu diksus? ja ieprieksh paldies