Gregers rakstīja:
Uh_ti rakstīja:
Gregers rakstīja:
Uh_ti rakstīja: Hei, Greger, laiks mosties. Ņemam vienā rokā šprotmaizi, otrā kapijas krūzi un rakstam par tēmu
Nevainīb zaudēji?! [/c
Nespried pēc CEPURES. Tā, vot.
Nav jau cita pēc kā spriest!
Tiko rakstija vecis nu sieviete! B)
Nu, bļe, a Tev pašam nesn bilde bija kaķis!
Šī bilde ir tikai provokācija, lai būtu interesantāk.
Jautājums apdršināšanas speciem?
Šorīt izejot no mājas skatos manam BMW šofera pusē rūtainais logs, bet nav nekas zagts ne vaļā vērts. Zvanu apdrošinātājam ko var līdzēt, jo ir KASKO, šie saka sauc policiju un brauc pie mums. Piezvanu džekiem uz menteni(ieradās 10min laika, paldies par to), šie sataisa proķi viss kārtībā. Sarunāju ātri servisu, kas pa šodienu man ieliks logu, bet interesantākais sākas tad kad sazinos vēlreiz ar apdrošinātāju. Saku, ka nevarēšu šodien pie jums ierasties un veikt auto apsakati lai saņemtu apdrošināšanu, jo daudz dažādu darbu, varēšu pirmdien, bet tikai logs būs iekšā, jo brīvdienās jābrauc ar auto. Šie pasaka pofig, mums vajag mašīnu bez loga un iepūt. Es saku, ka policijas proķis ir, arī fotkas ar atzīmēm varu sataisīt. O.K tad sanāk, ka es tagad nolaidīšu logu , neslēgšu sign., lai mašīnu ņem kas grib un dara ar to ko grib, atstāšu visās vietās kur tusēšu pa brīvdienām tādu kā ir, bet tad jau jūs kā apdrošinātājs man maksāsiet nevis 200Ls atlīdzību, bet pāris 10tk, un tad atkal ņaudēsiet, ka lielas izmaksas cenās jāpaugstina un nezin kas vēl, šie atbild "tādi ir noteikumi". Kā īsti ir ar to auto apskati?