Ideots rakstīja: nthng personal, bet liekas, ka lettiņu hobijs- parēkt par citu nelaimi, ir topā arī laikos, kad parasto tautu "drāž visos veidos" ...
super, tā turēt - tālu tiksim.
Tā ir nevis nelaime, bet loģiskas sekas. Puikas parādīja, kas viņu izpratnē ir "pietiekoši iespaidīgs skats tiem, kas nezin vēl, kura automašīnas marka ir pati labākā".
ko viņi gribēja ar to pierādīt ?
Ideots rakstīja: nthng personal, bet liekas, ka lettiņu hobijs- parēkt par citu nelaimi, ir topā arī laikos, kad parasto tautu "drāž visos veidos" ...
beidz spazmot
ja cilvēki ikdienā uzvedas kā **********, tad nekāds bmwlife viņu paradumus nespēs mainīt - kā brauca, tā brauks, kādu iespaidu radīja par bmw vidusmēra lietotāju - tāds tas iespaids arī paliks

personiigi paziistu vienu relatiivi mieriigu bmw lietotaju. bet tikai vienu

Ja laiciņu atpakaļ līdzīgs atgadījums MB meeta laikā nenotiktu ar treju zvaigžņu klasikas kavalieriem, Tu pats te būtu rēcēju sarakstā.
Apskatieties tak uz tiem avārijā iesaistītajiem auto, īpaši sarkano. Pilns lauķu sapņu komplekts, pietam ar attiecīgu dzinēja kubatūru.
Nevienu neaptiršu, bet izskatās pēc likumsakarības.
P.S.
Ticību vai sektas godu neaizstāvu paļubomu, ja kas 
Ideots rakstīja:
Kaspersky rakstīja:
Ja laiciņu atpakaļ līdzīgs atgadījums MB meeta laikā nenotiktu ar treju zvaigžņu klasikas kavalieriem, Tu pats te būtu rēcēju sarakstā.
slikti mani pazīsti.
Un pirms bāz man acīs par W123 meetu, pabāz nākamreiz Voyager klubam un UScariem ar līdzīgos gadījumus vēl daudz senāk
Neuzvelcies. Es nevienam neko nebāžu acīs, tikai atgādinu
Ja uscaru fans to pateiktu, sāktu ar voyageriem.
paskatījos tās bildes.... visi kautko gaudo par sarkanā bembja kruto šķuņingu...
eu tagad krutais skaitās tas, kas ir uzkrāmējis grāmatplauktu uz grabažnieka un nokrāsojis sarkanus bremžu trumuļus???????
par tējas šķuninga plastmasām ar ko noslēpt iepriekš sasito virsbūvi nemaz neprasu....
Zigi, ja paši atdodas, kāpēc ne?
Tu ziemā norausi uz muti, jei bogu, ņirgšu... padošu roku, palīdzēšu piecelties, palīdzēšu notīrīt mantelīti... bet ar platu smaidu 

Ja pūš stiprāks vējš, Zigi arī vasarā norauj uz muti.
šodien stāvēju paīsā (5min.) rindā uz bauskas ielas. garām visiem pa pretējo aizvilka 5 bmw un 1 tojota. laikam sagadīšanās
Ideots rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja: Ja pūš stiprāks vējš, Zigi arī vasarā norauj uz muti.
un to saki Tu, kas, man blakus stāvot, parasti skaties nabas rajonā ?
Man tas vējš pūš pāri.
Bet tevi aiznes pāri grāvim.

Ideots rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja: Ja pūš stiprāks vējš, Zigi arī vasarā norauj uz muti.
un to saki Tu, kas, man blakus stāvot, parasti skaties nabas rajonā ?
jā, bet dzīvsvars jums ir vienāds
p.n.
un tava naba nemaz nav peļama 
Zigim ap nabu ir ietetovēta Renault emblēma.
Tāpēc viņš nevienam citam to nabu nerāda, tikai tev.

Centis_Nuudele rakstīja: Zigim ap nabu ir ietetovēta Renault emblēma.
Tāpēc viņš nevienam citam to nabu nerāda, tikai tev.
jā... un zemāk viņam ir mērcēdesas tēmeklis 
Vispābā sāk uztraukt laifistu psiholoģiskais stāvoklis :x
citāts no portāla:
"Nu viena ekipāža kam pilnīgs PO uz visu , nostājās uz ceļa šķērsām un mēs visi bariņā pa labo pusi apbraucot mierīgi aizsvilpojām , kamēr vienkāršie auto vadītāji sēdēja , čortojās ( Nu tipa , atkal tie atsaldētie bembisti ) Itkā jau nesmuki bet ko darīt ? Citādi vēl tagad tukumā visi tusētos "
Ideots rakstīja: mēs vakar izbraucām Tukumu mierīgi un bez steigas, 50 Mersedesu kolonna. ievērojot CSN un sasmaidoties ar CP
vaidzēja paprovēt 50 mēbē un vienu bēmēvē.... ja nebūtu akšena, tad nākamreiz divus bēmēvē, tad trīs....
ar četriem ekšens būs jau garantēti