ņem fana baudāmo 1.3 dīzeli ar 75 tīģeriem zem kapota....
ja jau fana 2reiz smagāko merivu jams var izkustināt, tad korsa vispār lidos....
tikai vai tik jaudīgam motoram vispār ir automāts, to nezinu...
ņem fana baudāmo 1.3 dīzeli ar 75 tīģeriem zem kapota....
ja jau fana 2reiz smagāko merivu jams var izkustināt, tad korsa vispār lidos....
tikai vai tik jaudīgam motoram vispār ir automāts, to nezinu...
kā tik jamiem mazajiem nebija robotizētas mehānikas, nevis tomāti. ja tā - nu es neieteiktu.
Manuprāt, Corsa 1,4 ar automātu un 90 zirgiem ir tas auto , ko izbaudīt Rīgā un maršrutā Rīga-Ainaži.
Palasi šo testu, te tieši par tādu Corsu ir runa:
Te arī par tādu Corsu, bet bez automāta - ar mehānisko ātrumkārbu:
Sretsked rakstīja:
VWfans rakstīja: Manuprāt, Corsa 1,4 ar automātu un 90 zirgiem ir tas auto , ko izbaudīt Rīgā un maršrutā Rīga-Ainaži.
Afigeķ.... a ja šim vajag līdz Smiltenei?? Tad kas jāpērk ? Un ja uz Bausku ?
nē, nē, ar Corsa tikai viens virziens -> Ainaži
Redz, kur var nopirkt vienu šādu jauku Opel-Corsa:
Tai korsai kaut kas motoram līdzīgāks nebija? Tā jau nav mk1 corsa kas ar visu šujmašīnu zem haubes lido pat tad, ja tā šujmašīna ir pussprāgusi [jo pati miza sver 700 kg]
zhuks rakstīja: Auto pilsētai, braucējs- sieviete, kārba- automāts, benzīns, auto vecums 2-3 gadi.
Kādi iespaidi, kā uzvedās pilsētā, kā uz šosejas pie lielāka ātruma, automāta apetīte, komforta līmenis(starp mazās klases auto)?
Izsakiet, lūdzu, savus komentārus.
automāts +1-2L patēriņā, kondiška atkal +
bet tā - kas nosacīti svaigam auto, ja vēsture zināma, var kaitēt?
Yetti rakstīja:
zhuks rakstīja: Auto pilsētai, braucējs- sieviete, kārba- automāts, benzīns, auto vecums 2-3 gadi.
Kādi iespaidi, kā uzvedās pilsētā, kā uz šosejas pie lielāka ātruma, automāta apetīte, komforta līmenis(starp mazās klases auto)?
automaats ar ht blokji uz trases eed praktiski tikpat cik mehaaniskais.
ibo sablokeejot hidrotransformatoru, zudumi automaataa kljuust minimaali.
draco rakstīja:
Yetti rakstīja:
automaats ar ht blokji uz trases eed praktiski tikpat cik mehaaniskais.
ibo sablokeejot hidrotransformatoru, zudumi automaataa kljuust minimaali.
tu lecies, vai ko tu dari?
corsai bloķēsi?
es izsaku domas. ja korsas automaats ir ar ht blokji, tad viss teiktais uz vinju attiecas. visi +/- jaunie autopmaati ( jaunaaki pa gadiem 10 ) man skiet, naak jau ar ht blokjeeshanas funkciju.
vw fanam arī ir pieejams "izbaudīt"... dod ziņu un welcome...
draco, tu esi (biji) forda fans... paņem un pamēģini...
ko pameeginaat? korsu?
i ko tas man dos? es vpolne ticu ka 1.4 bezmotors uz trases var eest 8 litrus...
draco rakstīja: ko pameeginaat? korsu?
i ko tas man dos? es vpolne ticu ka 1.4 bezmotors uz trases var eest 8 litrus...
atbrauc pie mums, iedoshu bavārieti...
es nelecos, vienkārši tas auto ir vairāk kā baudāms...
uz daugavpili? un ko es a bacvaarieti dariishu? degvielu pa savu naudu lieshu un vizinaashos? i ko tas dos? redzeeshu ka kompis pie 200 kmh raada pateerinju 8litri? redzi, kompis var raadiit dajebko. kaut puslitru. ticamiibai uz tiem 200 kmh vaig vismaz 3-4 simtus nobraukt, un iegriezties DUS, kur atkal uzpildot pilnu baaku izreekinaat reaalo pateerinju. a reaalais pateerinsh pie taada aatruma nekadiigi nebuus 8 litri -lieta taada, ka mees dziivojam reaala pasaulee ar dazaadiem fiziskiem likumiem, un dzineeji ar lietderiibas koeficientu virs simta un citaam interesantaam lietaam netiek uzstaadiiti pat uz f1, superboliidiem, un rollsroisiem, kur nu veel bavaarieshu karieteem pa "leeto"...:\
tu mierīgi vari uztvert?
tad pajem auto un vienkārši izbaudi... sataisīsi ziepes - atbildēsi..
tā nav jēla ola...
Sretsked rakstīja: ******* Džeks vienkārši diskutē, otrs uzbāžas ar savu kāru un pēc tam vēl piedraud,ka būs jāatbild
labi, ko es aplam pateicu?
varu iedot fanam (vwfanam, draco) smuku 530 būmeri... vagons, tiesa, bet iet labi... es vienmēr spēšu atšķirt - kāpēc un kur...
Corsa 2007- automāts
Auto pilsētai, braucējs- sieviete, kārba- automāts, benzīns, auto vecums 2-3 gadi.