Par aizdedzes svecēm!

cezars2 Reģ.: 22.09.2004

Lieta tāda, ka ieskruvetas neatbilstosas aizdedzes sveces (auto ar gazi darbojas)

Galvena atskiriba ir elektroda atstatums 1,1 ,bet jabut 1,3 un vītnes garums 17,5 bet jabut 25mm.

Ko tas varetu ietekmet vai ir verts salikt atbilstosas. Mani itka vairak uztrauc tas vītnes garums - vai tas nenozime, ka tagad svece atrodas 7,5mm seklak. Un vai sadi braucot neapkveps vitnes briva dala un pectam bus problemas ielikt atbilstosu sveci.

 
1 2 3
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

gan jau sēdeklī diezgan regulāri uzosta

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

esot taads dzeltens sūds kurš sakraajas dzineejaa- var jau buut ka tas ir odorants ko pievieno vai kkas cits- servisa večiem jau nav iespeejas uztaisiit ķīmisko analiizi. bet benziina mašīnaam tas suuds neesot tik izteikti konstateets kaa gaaziniekiem.

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

> Ozz

Vispaar jau "smirdviela", kuru pievieno LPG un

CNG, ir bezkraasaina viela. Dzelteniiga noseedumu

kraasa liek domaat par liidz nepiecieshamai pakaapei neattiiriitu gaazi, visticamaak dzelteno kraasu piedod seera savienojumi, taatad razhotaajs / piegaadaataajs ir

nohaltureejis, turklaat paarkaapis standarta prasiibas

Principaa var buut arii tiesas darbi

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Domaaju, ka taa dzeltenaa viela ir tas pats, kas benziinniekos - eljljas uzdegumi, tik gaishaaki. Tie cietie, gaishie uzdegumi rodoties no eljljas piedevaam. Par sveceem ar iisaaku viitni origjinaalo vietaa - taadas likt ir peedeejaa muljkjiiba. Sveces elektrodi vairs normaali nedzeseejaas, paarkarst, tad arii buus visaadi paukshkji un troit un kaa veel to nosaukt. Arii briivaa viitne bojaasies, ne tikai uzdegumi to smeerees, bet apkusiis.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti