atved man pārīti
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Master_D rakstīja: Patiesībā tas nav kebabs, bet gan ēģiptiešu ševerma. Ņem pitas maizīti, saliek iekšā salātus, pipariņus, tomātiņus, gurķīšus, mērcīti un girosa gaļiņu.
Tad iemet kontaktgrilā un cepina pusminūti.
Mazais maksā latiņu. Yeee!
bit.ly/...
Svētdien biju Alfā, tur kebabus dod 2 gab (mazos) par Ls 1.19 (tipa ņem vienu, otrs par brīvu).
Nekas nav labāks par pareizi pagatavotu belašu.
Kebabs, kas nav ar jēra gaļu, manuprāt, nav nekāds kebabs. Vispār, LV vēl nekur neesmu sastapis tik garšīgus kebabus kā tos, kurus ēdu Vācijā pie turkiem.
Kaut kur lasīju par vienu turku, kas te ieprecējies un atvēris savu kebabnīcu, jāpameklē, kur tas bija, varbūt, tur būs vērts iegriezties.
Esmu ēdis kebabus Turcijā. Galvenokārt ar vistas (tavuk) gaļu. Latvijā ir tikai viena iestāde, kur ir līdzīgi pagatavoti kebabi - Turkebab vecrīgā.
labākos kebabus tomēr gatavoja superzigis
brmbrmm rakstīja: Kebabs, kas nav ar jēra gaļu, manuprāt, nav nekāds kebabs. Vispār, LV vēl nekur neesmu sastapis tik garšīgus kebabus kā tos, kurus ēdu Vācijā pie turkiem.
Kaut kur lasīju par vienu turku, kas te ieprecējies un atvēris savu kebabnīcu, jāpameklē, kur tas bija, varbūt, tur būs vērts iegriezties.
Food Box, laikam, tur ir visīstākie kebabi, vajadzēs izprovēt (diemžēl nav mans pusdienu rajons):
vakar biju ieklīdis pārdaugavā... spicē iztērēju Ls4.90 par pienu, cūkas ribiņām ar kartupeli un siera mērci....
tajā nomales purvu rajonā viss ir vēl dārgāks kā rīgā
Vai tikai tu ko nejauc
Uz purva ir pīteris celts – ne Rīga
Sretsked rakstīja:
Ak jā, un viņa 'nams' 'Ģipškartona Rūpnīcas' ciemā arī ir purvs .
a vot neveela
4 metri dziļumā ir dolomīts
virs tā ir mālsmilts, smilts un dažās vietās biki melnzeme...
apmēram 50 metri uz dienvidiem no manis (uz kaimiņa gabala) bija sliktas kūdras slānis ~50cm
uz rietumiem tāpat kā man... ~100m attālumā sākas lauksaimniecības zeme... uz austrumiem ~200metri sākas sauss mežs(pamatā priedes)
uz ziemeļiem ~kilometra attālumā bija kūdra ~metrs
tagad man rok lietus kanalizāciju un pēc tam ir plānots saplanēt zemi ķipa "kā ainavu arhitekts paredzējis" un tad man vajadzēs savest melnzemi
moš varētu vienu kravu sliktas kūdras pa lēto dabūt.... nu bez nodokļiem
p.n.
starp citu - ģipškartona rūpnīca atrodas pavisam citā novadā tagad pat zīmes ir saliktas...
rīgai tak ir tikai 800 gadu....
kad beidzamo reizi biju bastejkalnā, tur augšā kakraz darbojās kūdras pumpis
p.n.
nav bazara par purvciemu, pārdaugavu un protams aizjuglas kūdras laukiem
man kolēģis dzīvo pārdaugavā... tur kur tagad lepni slienās 2.5 plazas visotkas, pirms dažiem gadiem bija vienkārši purvs
Sretsked rakstīja:
HIPPY rakstīja: Vai tikai tu ko nejauc
Uz purva ir pīteris celts – ne Rīga
Palūkojies senās kartes,kāda izskatījās Latvijas esošā teritorija pirms 15000 gadiem, palūkojies, kas ir ap Rīgas pašu centru. Vieni smilšu pakalniņi ar pārpurvotām ieplakām.
Nu,ja ņem,ka Rīga ir Vecrīgas teritorija, tad nezinu,jāprasa ģeologiem.
Par seno Rīgu (t.i Vecrīgu jau iet runa)
Ne par velti ir tāds Purvciems kurš patiešām uz purva celts
Tagadējā Purvciema teritorijā agrāk bijis Hausmaņa purvs.
Pārdodu kebabus. Par latu. Daudz.