AUDI 80 B4 sasilstot dzinējam,raustās.

STALKERS Reģ.: 08.11.2010

Mans AUDI 80 B4,1992.g,2.0l,benzīns,monošprice,uzsilstot raustās,noņemotgāzi citreiz noslāpst.Braucot zūd apgriezieni,tad itkā kas ieslēdzas,spiežot pastiprināti gāzes pedāli.Vasaras sākumā pēc pirmās reizes,griezos autoservisā.Elektri;kis un mehāniķis pārbaudīja degvielas padevi,viss ok.Nonāca pie secinājuma,ka vainīgs tukšgaitas motoriņš,kas atrodas monošprices sānā.Tāda melna kastīte ar vienu štekeri no gala.Kaut kādi kontakti tur iekšā neveroties vaļā vai ciet,tādēļ kompis nesaprotot vai strādāt tukšgaitā vai uz slodzi.Ieteica mainīt,bet pēc kataloga jauns tāds verķis maksā pāri 90Ls.Ieteica,pagaidām,ja sāk raustīties,noņemt akumulatora mīnus klemmi un noņemtu peremikatj ar plusa klemmi.Ok.Tas ar palīdzēja.Dazhreiz,kā sāka gļukoties,tā ar darīju.Bettad tā problēma sākās arvien biežāk.Pie auksta dzinēja viss normāli.Kā sasniedz apm 90grādus,tā sāk raustīties.Pat tagad klemmes noņemšana maz ko palīdz!Vai tiešām varētu būt tā tukšgaitas motoriņa vaina?!

 
robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Var buut tas, var buut droseles potencipometra vaina. Tas arii nav leets.

Patiesiibaa pa kaadi ls 20 panjemt citu monoshprici shrotaa vai no kaada privaata sava auto jauceeja. Ja paveiksies, tad liidz auto dabiigajai naavei izvilks, ja ne, peec kaada laika atkal nopeerc citu monoshprici.

STALKERS Reģ.: 08.11.2010
0 0 Atbildēt

Šrotā ir monošprice ar motoriņu no tieši tāda dzinēja.Bet,cik zinu,paša šprice jau nav jāmaina.Var tak nomainīt motoriņu tukšgaitas tik.Viņs uz trīs zvaigznīšskrūvēm stiprinās.Numurs uz motoriņa ar saskan.Bet tik šrotā ne īpaši grib atsevišķi motoriņu bez šprices pārdot!

STALKERS Reģ.: 08.11.2010
0 0 Atbildēt

Aizdzinu beidzot uz diagnostiku.Izrādījās,ka pušu vadiņš (slikts kontakts),kas iet no Lambda zondes uz kompi.Kā kontakts pazūd,tā kompim sajūk smadzenes un sāk raustīties.Nomainīja vadiņu,tagad viss ok.

robchix Reģ.: 04.03.2002
0 0 Atbildēt

Nu i pareizi, ka negrib paardot. Tu tachu arii negribeetu izkjidaat veselu, ejoshu aparaatu, ja kaadam kapeiksipeejam sagribeetos no taa nopirkt vienu atseviskju detalju?

Es paardotu. Par tadu pashu cenu kaa visa shprice

Bet nu ok, ka vaina bija vadinjaa. Tas tikai noziimee, kaadi meistari bija ieprieksheejaa servisaa.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti