igors85 rakstīja: Sveiki, lūdzu Jūsu palīdzību tiem kas brauc vai kādreiz brauca ar Volvo s60 auto, vēlos šo auto pirkt (pašlaik skatos). Esmu definējis priekš sevis, ka vēlos automātisko pārnesumu kārbu, ka arī dīzeļi. Kam Jūs ieteiktu pievērst lielāku uzmanību?
Vai Volvo s 60 ir problēmas ar automātisko kārbu? un kā vispar šīs auto lietojams?
Lūdzu, padalaties ar domām, iespaidiem, informāciju...
Igors
Ar S60 braucu no 2007 gada. Iegādājos gadu vecu no dīlera vācija 30k km D5 186hp automāts summum komplektācija. Tagad nobraukti 123k km un lielākaii kas bijis gultņi 2 gab pa 100(80)lvl gab. pirmajā reizē servisā taisīja bet tagad pats tos mainu jo nāk kopā ar stupicu nav sarežģīti. Pats mainīju pirkstus 13lvl gab, bremžu diski kādi 20gab, aizmugurējie loki. Servisā lokus vienmēr grib mainīt ar diskiem jo viņi nejēdz kur atslogot trosīti. Detaļas pirku sps auto un pats skruvejos. Apkope viņam skaitās 3ok km intervāls bet ej uz normālu servisu, neiesaku kakta volvo servisu. Tagad nomainīju zobsiksnu, spriegotāji, ūdens sūknis viss kopā 160lvl (pie drauga servisā), ulmaņa gatve man sarēķināja kādus 200lvl, MM skanstes vēl vairāk. Lielākā vaina kas bijusi iepriekš minētie gultņi, tad vēl intercooleru šoziem iegāžoties špūrē nolauzu (MM ulmaņa gatve 90lvl). Automāts strādā lieliski nekādi gļuki nav novēroti. Kā lielu mīnusu gribu minēt apgriešanās radiuss bet citādi mašīna perfekta. Ja taisies regulāri kādu aizmugurē sēdināt ņem S80. Turpmāk pieturēšos pie šīs markas.
Lai tev veicas izvēlē un labi ripo.
Volvo s60 iegāde
Sveiki, lūdzu Jūsu palīdzību tiem kas brauc vai kādreiz brauca ar Volvo s60 auto, vēlos šo auto pirkt (pašlaik skatos). Esmu definējis priekš sevis, ka vēlos automātisko pārnesumu kārbu, ka arī dīzeļi. Kam Jūs ieteiktu pievērst lielāku uzmanību?
Vai Volvo s 60 ir problēmas ar automātisko kārbu? un kā vispar šīs auto lietojams?
Lūdzu, padalaties ar domām, iespaidiem, informāciju...
Igors