anonimikis rakstīja: nu reņiem ir savas īpatnības. maigi sakot. tas vēl diezgan diskutabls jautājums kas ir labāks - 20 gadīgs skorpis vai 5-gadīgs renis.
Nu vismaz 1 500 Ls pa 100 000 km es neesmu maksājis servisiem, kā te lielās daudzi "jaunu" auto īpašnieki. Man tāda summa sanāk kopā ar motora un sūkņa kapitālo remontu, un gandrīz pieskaitot visu patērēto degvielu.
1,5 t Ls tika atdots sercisos par filtru, eļļas, bremžu uzliku un vienas zobsiksnas maiņu!
Bez tā braukšanas komforts Skorpī ir vismaz 10 reizes lielāks, kā Tavā Renī, pie kam pieaudzis cilvēks sēdēt Renī var tikai priekšējos sēdekļos!
Man tas jau sen ir skaidrs, bet kad Tev pieleks?????
kvēpst kā maita :(
Sveicināti! Nu jau krietns laiciņš, kā neesmu padomu prasījis, bet tas brīdis atkal ir klāt. nesen ievēroju, 140 zs 2,5 TDI A6 vecais kvēpst kā KAMAZ-s, kad pret kalnu piekabe jāvelk. Savu mutuli izmeta arī agrāk, nu bet vienmērīgi velkot pa šoseju dabu nepietirsa. Tagad kauns paliek braukt. Gaisa filtru mainu katru gadu, tiesa gads drīz būs apkārt, nu bet tam nevajadzētu būt par iemeslu, biju izņēmis - ir redzēti vairāk aiztirsti Cienījami bedubrāļi un zintnieki, man striķi ar ziepēm jau uzreiz meklēt, vai tā vaina ir labojama? Iepriekš apldies par jebkuru infu attiecībā uz autiņu (par ziepēm un auklu tehniskās detaļās var neielaisties)