elf solaris 4w40 cena?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
elf solaris 4w40 cena?
renaultā tik šķidru eļļu var liet?
anonimikis rakstīja: renaultā tik šķidru eļļu var liet?
var, tikai apakšā jāpaliek spainītis
Pirmais atkal saskatījies ātro kredītu reklāmas un grib parādīt kaimiņiem,ka lej 'dārgo' eļļu savā mizā.
elik31 rakstīja: kvalitatīvas motoru eļļas Mobil, Castrol, Meguin, Areca, Elf, Aral, par patīkamām cenām. Vairāk info e-pasta partspoint@partspoint.lv rakstit var jebkura laika.
Statoil, Total,Shell utt ir nekvalitatīvas?
Labi,menedžerīt, piedāvā man 1 mucu ( 208 litri) 15w40 SHPD klases eļļu-cena litrā?
DekstersFF rakstīja: Labi,menedžerīt, piedāvā man 1 mucu ( 208 litri) 15w40 SHPD klases eļļu-cena litrā?
Tu jau huj ņemsi bez papīriem - sanāks tāpat kā ar vizitkartēm no tipenes šoferīša...
DekstersFF rakstīja: Pirmais atkal saskatījies ātro kredītu reklāmas un grib parādīt kaimiņiem,ka lej 'dārgo' eļļu savā mizā.
Elf nav dārgā....
P.N. Un uz kaimiņiem es jau iespaidu atstāju, kad jamie prasīja, ka tas par fideri kakukrāsas žoplelī bija atsipies... Es teicu, ka mans personīgais aerobikas trenneris...
ja Pirmā personīgais aerobijas treneris ir fidars, tad kas ir Pirmais?
Pie pirmā droši vien fideri vien brauc , tāpēc kaimiņiem tāds priekšstats.
Tagad tiem lauķiem būs ilgi ko runāt, baigais notikums, kāds svešais bija iebraucis. Sādžā svētki
a es domāju, ko tie kaimiņi piekodušies blandās un bļauj TAAAGIL
izrādās fiders opelī bija atbraucis
vispār nupat kaimiņs stāstīja - jams esot ieraudzījis kakukrāsas mizu un jau gājis uzprasīt šoferītim vai jams ir nomaksājis "laimes cirsmā iebraukšanas nodevu"
bet neesot paspējis pieiet pie tačkas - svešais esot ielecis ķerrā un melniem dūmiem kūpot notinies.... tā arī nesamaksājis pat "ekoloģiskā ciema piedūmošanas nodevu"
DekstersFF rakstīja: Labi,menedžerīt, piedāvā man 1 mucu ( 208 litri) 15w40 SHPD klases eļļu-cena litrā?
Laikam nevar pieliet to mucu.
incanti, nakuj bauskas pajolis prasa cenu litrā? un ņem mucu....
neticu, ka jamais spēs sarēķināt cik būs beigās jāmaksā
pazvanīs Pirmajam, lai šis sarēķina ...
anonimikis rakstīja: pazvanīs Pirmajam, lai šis sarēķina ...
Kas notika ar Tiblasi me ei teeninda? Mainījusies attieksme uz "everybody"?
anonimikis rakstīja: ja Pirmā personīgais aerobijas treneris ir fidars, tad kas ir Pirmais?
nu vispaar vislielaakais fiders ir tas kursh vilcieninjam pashaa prieksaa
Shiirs rakstīja:
anonimikis rakstīja: ja Pirmā personīgais aerobijas treneris ir fidars, tad kas ir Pirmais?
nu vispaar vislielaakais fiders ir tas kursh vilcieninjam pashaa prieksaa
par to vēl paši fiderasi strīdas, vai lielāks ir tas kuram visvairāk sipēju, vai tas kurš citus visvairāk sip
Motoru eļļas
kvalitatīvas motoru eļļas Mobil, Castrol, Meguin, Areca, Elf, Aral, par patīkamām cenām. Vairāk info e-pasta partspoint@partspoint.lv rakstit var jebkura laika.