Kādas krāsas auto jāpērk ?

koford Reģ.: 10.04.2004

Šodienas gadījuma ar CP.Braucu pa tukšu Hanzas ielu virzienā uz Skanstes ielu.Tuvojoties Skanstes ielai nodziest papildsekcija,kā pirmais apstājos pagrieziena gaidās,iela apkārt tukša.Aiz pagrieziena redzu CP ekipāžu.Iedegas papildsekcija,sāku kustību un tieku apturēts.Uz jautājumu,kas tad tāds noticis saņemu rupju atbildi,ka nevajag apbraukt rindu un ielīst visiem priekšā.Pēc jau nedaudz rupjas savstarpējas vārdu apmaiņas saņemu piedāvājumu noskatīties video.Paldies dievam,nodomāju,jo ja šis idiņš vienkārši būtu ieņēmis savā galvā augstāk minēto,tad rezultāts jau būtu skaidrs.Pie pirmā skatījuma arī otrs priecīgi nobļaujas,ka tur jau viss skaidrs.Iesaku zēniem atkārtot ierakstu vairākas reizes,lai beidzot saskatītu notikušo.Neticami ātri,jau otrajā reizē beidzot tiek saskatīta reālā situācija un man tiek pasniegti dokumenti ar šādu atvainošanās frāzi...nevajag pirkt tādas pašas krāsas auto kā tam kas piebrauca blakus,tad neviens neapturēs!

Vai ir kāda universāla recepte auto krāsas izvēlei šādiem gadījumiem?

 
GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Jā, spilgti rozā.

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Sen ja u visiem zināms, ka "zaļajiem " darboņiem vienmēr bijušās problēmas ar smadzeņu šūnām. Itin bieži līdzīgi tipiņi stāv jēkabielas galā pretim Nacionālam teātrim, un pa rāciju klārē kolēģiem par potencialajiem "maksas" kreisā pagrieziena veicējiem no Kronvalda bulvāra... Pusdienlaikā es tur parasti pastaigājos, reizēm ieklausos viņu sarunās. Nu, tas izklausās aptuveni tā: "zaļais amerikānis","sagrabējušais golfs","karalis gustavs", "vecais japānis", "desu vāģis", "biezo vobla", "čļenovozs", "džips ar blondo maucīti"...un tml. Vispār jau jautri. BET, nav nekāds brīnums, ka kolēģis busa pieturā pretim 2.vidusskolai kaut ko arī nesaprot un aptur citu auto. .

aansis Reģ.: 23.11.2012
0 0 Atbildēt

koford rakstīja:

Vai ir kāda universāla recepte auto krāsas izvēlei šādiem gadījumiem?

Jā, iemācīties likumus, un neslinkot, rakstot oficiālas sūdzības par šādiem darboņiem. Vēl var palīdzēt jebkuras krāsas videoreģistrators. Kamēr paši autovadītāji necīnīsies pret šādiem policistiem, nekas nemainīsies, jo ir pietiekami daudz tādu, kas tavā vietā pazemīgi būtu samaksājuši prasīto.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ir piedzīvota pirms 2 gadiem gandrīz identiska situācija, nogriezos pa labi, bet atbilstoši CSN ieņēmu uzreiz otro joslu, kā rezultātā aiz līkuma stāvošajai CP izskatījās, ka apbraucu rindu. Biju pat uz tiesu, bet bezjēdzīgi, mūsu "neatkarīgā" tiesa neies apšaubīt policistu teikto, pie tam CP darbinieki māk stāstīt ticamas pasakas, pat piesaucot, jeb pareizāk sakot izdomājot tādus faktus, ko nemaz fiziski nav iespējams piefiksēt. Diemžēl videoreģistratora man tad nebija, lai pierādītu pretējo Vienīgais "prieks", ka par neesošu pārkāpumu neiešķieba agresīvu braukšanu tad vispār bezcers, lai gan no otras puses tad būtu jēga tiesāties līdz galam.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti