lancer 2009 gada 1,8 benzins

vilkonis Reģ.: 02.06.2013

nevar iedarbinat kad aukts dzinejs, no otras ilgas reizes pielec, kad pielec starda ka pulstenis, tikai kad auksts dzinejs, pie dilera diagnostika neko neatrada. manit ari netaisos visas detalas.

kas varetu but par iemeslu,?? masina pirkta LV nav nekads no vacijas, jauna masina viens saimnieks 100000 km nobraukts

 
GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vai tad micukam nebija 5 gadi garantija?

vilkonis Reģ.: 02.06.2013
0 0 Atbildēt

garantijas vairak nav, bet ja butu, kada jega ja servisa neko nesaprot?? nezin kas par iemeslu, jo tas tikai notiek kads auksts dzinejs, ir atdzisi, ja aizbrauc uz servisu dzinejs jau silts un starada ka pulstenis, ja masinu atstat uz diennakti tas maksa 150 ls pilna diagnostika, un tapat neko pateikt nevar konkreti, otka jamaina sitas tad sitas un vienalga nav rezultata, . .

bija man vienreiz ar BMW kad vasara dega kajas no karstuma, nezinaju kas ir par iemeslu, aizbraucu uz BMW servisu samaksaju 60 ls braucot majas ari deg kajas no karstuma, pus karstu gaisu un viss. velak izradijas nav elementari drosinataja klimai, ieliku un viss ok, ta notiek gudra diagnostika?? ja nesaprot elementaras lietas, tapec jalabo tik bus pasam tik jaizdoma logiski kas ietekme iedarbinasanu austam dzinejam?

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Saac ar vienkaarshaako - paarbaudi visas aizdedzes sveces, augstsprieguma vadus, kaadi nu tie muusdienaas redzami vai nav, centies sapuust ar pretmitruma aerosolu, arii visus elektriibas shtekerus pakustini, paarbaudi, izpuut ar to speciaalo aerosolu pret mitrumu, kas domaats elektriibas vadiem. Ja tur viss shtokos - naaksies vien vicot uz diagnostiku - nav jau uzreiz jaamaina visas detaljas. Pirms doshanaas uz servisu gan pameklee kaadu viiru, kas kaut ko sajeedz no autinjiem - batonus var sabaazt mieriigi servisaa! Vispaar kas tas par servisu, kur par mashiinas staaveeshanu un paarbaudiishanu prasa 150ls? Taadus atmet pirmajaa kaartaa!

vilkonis Reģ.: 02.06.2013
0 0 Atbildēt

vadi itka ok, viss ka jauns . parasta diagnostika neko neatrada samaksaju 17 ls teica ja pilna diagnostika tad 150 ls bet nedod garantiju ka atradis vainu. tas ir netikai ziema, bet ari vasara no rita , tiesi kad dzinejs ir auksts, ja vasara no rita esi braucis ar masinu, tad var stavet kaut 6 stundas iedarbinasies uzreiz ka pulstenis. nesaprotu,

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

ja nekādus gļukus nerāda diagnostika, mok pamēģini uzreiz nestartēt pēc aizdedzes ieslēgšanas, bet pagaidi kādas sekundes 10-15, lai kompis sazīmē, kāds degvielas maisījums vajadzīgs. SX4 šitā problēma bija, bet tas gan ziemā pie lieliem mīnusiem. nešķīlās auksts. pēc tam pa forumiem palasījos šito metodi un it kā darbojas. servisā ar neko nespēja pateikt, kas pa vainu. (tūliņ tikšu noirsts noteikti )

vilkonis Reģ.: 02.06.2013
0 0 Atbildēt

meginaju gaidit nekas nemainas.. vienalga jagriez 2 garas reizes starteris. katru reizi pilnigi vienads griesanas momenst........ kautkas kas atbild par aukstu dzineja iedarbinasanu

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Nu, te iespējas plašas.

1) Kompis nespēj sazīmēt kādu degmaisījumu vajag. Kāpēc? Varbūt tāpēc, ka temperatūras devējs melo, ka motors silts. meklē kur tev tāds, atštepselē. Meklē pa forumiem infu, cik tāds devējs dod omus pretestību, pamēri. Varbūt ir āra temp. evējs panelī. Tas rāda pareizi? Dažiem auto viņš arī motora kompim kaut ko nosaka. Klimatkontrole ir? Tā strādā pareizi?

2) kaut kur sūdīgs kontakts kādā štekerī. Kad drusku uzsilst, kontakts ir / paliek labāks. Parausti štekerus, papūt ar kaut ko kontaktus eļļojošu.

vilkonis Reģ.: 02.06.2013
0 0 Atbildēt

ara temperaturu rada precizi, visi klima un,t,t strada ideali. bet par temperaturas deveju , kas sazinas ar kompi , laba doma, paldies vajadzes rit paskatities

vilkonis Reģ.: 02.06.2013
0 0 Atbildēt

temperaturas devejs ari ir ok.. bet pirmoi reizi nelec ,, samainiju citu releju, rit paskatisos vai bus izmainas

vilkonis Reģ.: 02.06.2013
0 0 Atbildēt

ir kads mainijis degvielas filtru sadai masinai?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti