Vento 1.8 mono gāzē kā nenormāls.

Opulx Reģ.: 12.03.2014

Vento 1.8 mono bendzīns/gāze

Palaižot auto apgriezieni uzlec uz 3.000-4.000

tas ir vienkārši nenormāli.

Biju diagostikā visu kas bija kļūdains salamainiju

Pamanīju kad noņemot štekeri kas iet blakus gaisa filtram nerodas izmaiņas ieliekot tas pats. Uz kurieni tas štekeris aiziet? Uz vakumnieku kurš zem filtra?

Cik jau lasīju daudziem līdzīgas problēmas rodas pēc zobsiksnas maiņas kad kontaktu izkustina, kontaktā vaina vai pēc viņa?

Gribēju arī pajautāt par vakumnieku nezinu kam viņš vispār paredzēts, jautāju bet neviens tiešu atbildi kam viņš domāts nemāk teikt, jo ievēroju kad viņam apakšā izsists robs.

 
VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Pajautā www.vwmotion.lv forumā !

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

nu galīgs sviests, traki

flash83 Reģ.: 18.03.2014
0 0 Atbildēt

pirmkart,mono sprice japarregule pec gazes iekartas uztadisanas,kas ir savadakas ka rupnicas sakotnejas,jaizmaina droseles stvokla regulejums,ka ari gaisa iepludes deveja sprauga,ko bez normalam smadzenem nevar izdarit pie vanas garaza,otkart,mono spricei nav NEKADA sakara ar vakumu!!! ja peld apgreizieni,tad no sakuma skaties blivi starp kolektoru on sprici,labak noperc breiku un pie iederbinata motora put virsu kolektora savienojoma vietas,viss ticamak ka tev suc lieko gaisu,ja nav izmainas,ta ir sprices vaina,lietota tikai uz laiku atrisinas problemu un pec laika viss saksies no jauna

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti