VW - Das Schwindler

anonimikis Reģ.: 18.10.2002

VW gadiem ilgi krāpusies Amerikā. Sods varētu būt līdz 16 miljardiem eiro. Iespējams, ka tas vēl nav viss..

The U.S. is crucial in Volkswagen's efforts to become the world's leading auto maker by sales. The German company has built its campaign to grow in the U.S. market on a promise that its clean-diesel engines deliver better performance and low emissions. It is neck-and-neck with reigning sales leader Toyota Motor Corp. and overtook the Japanese car maker during the first half of this year. But the emissions test probes could stall its progress.

Even prior to the emissions issue, the auto maker's namesake Volkswagen brand has been battling declining sales in the U.S. market. And Audi AG, its luxury car maker, is finding it hard to catch up in the U.S. with rivals BMW AG and Daimler AG, which makes Mercedes-Benz vehicles.

On Friday, the U.S. Environmental Protection Agency and the California Air Resources Board alleged that Volkswagen used software, dubbed a "defeat device," in the cars to make diesel-powered engines appear to have lower levels of emissions than they actually did.

About 482,000 Volkswagen diesel-powered cars were affected.

The EPA probe could force Volkswagen and its Audi unit to recall thousands of vehicles that contain the company's "clean diesel" engines. The four-cylinder 2.0-liter turbo direct injection, or TDI, engine is commonly found in Volkswagen's Passat, Jetta, Golf, Beetle and in Audi's A3 luxury compact model.

www.marketwatch.com/story/volkswagen-halts-us-sales-of-certain-diesel-cars-2015-09-21?dist=beforebell

 
1 2
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ķīseli vispār parasti pērk degvielas ekonomijai, un tevis nosauktā situācija kā reiz ir tā, kur ķīseļa ekonomija ir visjūtamākā...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kā jau mēs zinām visjūtamākā, jo tad nepagūst motors uzsilt un darbojas brīvajā režīmā bez izmešu kontroles.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Izmešu kontroles? Tiem ķīseļiem, ar kuriem parastā tauta pārvietojas, šādas fīčas nemaz nav

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

šeku vāgens ir uztaisījis īpašu lapu kur var pārbaudīt vai tavs auto nav starp tiem "laimīgajiem"

info.volkswagen.com/lv/lv/home.html

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tikai, ja parēķina mašīnas sadārdzinājumu, dārgākas apkopes un remontus, tad tas izdevīgums pazūd. Ne velti vairums no rietumiem nākušo dīzeļauto ir ar 40+ tūkstošu nobraukumu gadā. Izņemot, protams, Rumbulas brīnumus.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kāpēc "laimīgie", kā reiz patēriņš braucot ar šiem auto ir mazāks.

>Izmešu kontroles? Tiem ķīseļiem, ar kuriem parastā tauta pārvietojas, šādas fīčas nemaz nav

Vēl jo vairāk, lai motors ātrāk uzsiltu tiek patērēta vairāk degviela, tā kā īsos gabalos nekāda dižā ekonomija nesanāk.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā? Nu tad jāprasa kas ir "diža ekonomija". Mana A90 borta kompis, kurš precīzi rēķināja tikai siltam motoram, aukstam par maz, savulaik pa ziemu braukājot uz 1,2 km attālo darbu pie vidējās temperatūras 0 grādi rēķināja vidējo patēriņu 20l/100 km, un pie -10 30l/100 km. Ja TDI ar standarta regulējumu ir spējīgs uz to pašu, tad jāprasa, kāpēc es nekad neesmu redzējis nevienu mašīnu ar normālu, standarta motoru aukstu atstājam lielu, melnu mākoni aizmugurē pie katra gumijas pedāļa piespiediena...

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

he he, pārbaudīju dažus zināmos vāgena vin kodus iekš īpašās vāgena lapas info.volkswagen.com/lv/lv/home.html?tab=check-own-car un viens bija starp "laimīgajiem"

Cienījamais klient!

Diemžēl EA 189 tipa dzinēju, kas iebūvēts automašīnā ar jūsu ievadīto automašīnas identifikācijas numuru WV1ZZZ2KZEX*******, ietekmējusi programmatūra, kas izraisa slāpekļa oksīdu (NOx) vērtību neatbilstību laikā, kad tiek veikta pārbaude ar dinometru. Neskatoties uz šo kļūmi, varam apliecināt, ka Jūsu transporta līdzeklis ir pilnīgi drošs ekspluatācijā un Jūs varat turpināt braukt ar to..

Mēs ļoti nožēlojam, ka esam pievīluši jūsu uzticēšanos, un strādājam maksimālā tempā, lai atrastu tehnisku risinājumu. Volkswagen segs visu nepieciešamo darbību izmaksas un darīs visu iespējamo, lai atgūtu jūsu uzticēšanos.

Jūsu Volkwagen dīleris sazināsies ar jums, tiklīdz iespējams, lai paziņotu par nepieciešamajām darbībām. Ja jums nav iespējams sazināties ar Volkswagen dīleri, lūdzu, izmantojiet saziņas iespēju ar mums šajā tīmekļa vietnē.

Jūsu

Volkswagen.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti