- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: Man tagad sanāk 215 zs. Vakar pēc darba mazliet patestēju pa apvedceļu. Mājās negribējās braukt - iet smuki, skaņa arī forša tiem Volvo pieccilindru dīzeļiem... ![]()
Nu tad gaidi slīdošu sajūgu. Manējam bez čipošanas pāris nedēļas agresīvi pabraucot pie +30 vasarā sāka slīdēt sajūgs 4. un 5. ātrumā. Sajūta laba, kā automātam, apgriezieni uzkāpj, sajūgs atgūst saķeri un tikai tad sāk ieskrieties. Man gan bija sedans. Bet nu tā pārāk mīkstā amortizācija to jaudas vākšanu nepadara baudāmu, bet pat bīstamu, ja uz asfalta ir risas.
Abavnieks rakstīja: Cilvēki mīļie! Par ko Jūs spriedelējat un tērējat laiku? Par 10 gadu vecu volviķi! Gribat uzzinat, vai 20 gadsimtā izstrādāts produkts ir vēl labs 21gadsimta otrajā gadu desmitā! Protams, ka vēl kalpo un ir lietojams! Bet varbūt netērējiet laiku, ejiet labāk pastrādājiet un nopelniet naudu normālam modernam auto!
piemēram, jaunu škodu fabija? Vai a3? Labāk braukt ar vecāku premium, nekā jaunu sūdu. Ja nevari atļauties jaunu auto par +50 000, tad labāk braukt ar vecu. Bet jaunu "mopēdauto" pērk tikai idioti.
bobcat rakstīja: tikai pie oficiāla volvo dīlera Mūsa motors par kādiem 70 EUR laikam vai vairāk... Pārējie var tikai pieslēgties, bet valodas nevar nomainīt
Var arī citi (kas jēdz) nomainīt. Piem. Uldis Baldonē. Telefonu var atrast pie "Volvo" grupas "draugos" Ja būs V70 pēc 2008g, tad gan tikai pie autorizētā
VWfans rakstīja: Kāda jēga tik bieži mainīt auto? Es gan pie savas Honda-Jazz turēšos kā pie zelta gabaliņa... Esmu tagad ar to saradis, nobraukums 1700 km...
Katrs izklaidējas kā māk. Es arī nesaprotu, kāpēc auto mainīt tikpat bieži kā telefonus, bet ja apnīk, nav jau spiesta lieta pie viena turēties. Un ja ir nervi un finanses izķert jauniegūtā auto gļukus/defektus, tad pavisam labi. Man, piemēram, pēc tādiem ieguldījumiem (sajūgs, čips utt) tīri psiholoģiski negribētos no auto šķirties, jo tas jau kļuvis par "pārbaudītu vērtību" - viss pārlasīts un nav kam noplīst ![]()
GB12 rakstīja: Man tagad sanāk 215 zs. Vakar pēc darba mazliet patestēju pa apvedceļu. Mājās negribējās braukt - iet smuki, skaņa arī forša tiem Volvo pieccilindru dīzeļiem... ![]()
Uz kādu stendu mēriji? ![]()
GB12 rakstīja: Nupat ar Volvo biju uz nedēļu aizšāvis līdz Slovākijas Augstajiem Tatriem, pa ceļam vēl uz Vilku midzeni, Aušvici, Zakopani, Krakovu - kopā norullēju 2700 km. Patīkami pārsteidza patēriņš - beigās nostājās pie 5.6 litriem - vienu brīdi līdz Varšavai pat turējās pie 5.0, bet tad sākās bāņi līdz 200 km/h, kalni, kas visu to procesu paaugstināja. Un - vot bļin, tā iet, ka rudenī pērk auto. Pat neiedomājos, ka kondiška jāpārbauda. Sestdien, kad bija 23-25 gr. silts, vēsu gaisu nepūta. Cerams, ka tikai freona trūkst... Bet citādi, kaut arī vecs, biš grabelīgs un uz Polijas bāņa sasniedza 280 tūkstošu atzīmi, turējās labi. Un tie krēsli - oi, ku' ērti.
Ar manu kondišku arī kaut kāds brīnums,uzpildīju,kompresors ieslēdzas bet aukstums nenāk.
felix65 rakstīja: Pie mums reiku restaurēt neiesaku. Pirms dažiem gadiem restaurēju un novilka nepilnu gadu. Labāk pasūtīt no Vācijas rūpnieciski restaurētu.
Arī rūpnieciski restaurētās beidzas. Reika Volvo ir viens no vājajiem punktiem. Vai nu nav konstruktīvi sarēķinātas slodzes, vai tmldz. Manējam ir mainīta vēl garantijas ietvaros pie 120tk, tagad ir 220 un ir parādījusies kustība gala buksēs. Par savu remontkantori, kur vedu reikas, varu teikt tikai labākos vārdus. Pa šiem pāris gadiem - nevienas reklamācijas.
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21