Tieši nupat noskatījos... Es tā domāju - no vienas puses, a ko tam šoferim darīt, ja tādu algu maksā? No otras - nafig strādā tādu darbu? Uz fūrēm var nopelnīt vairāk, pat nezogot. Ja visi atteiktos strādāt par tiem grašiem, Šķēle ar Šleseru būtu spiesti paaugstināt algas, citādi nebūtu, kas strādā. Bet, nu, kā jau tur teica - nafig šamiem iespringt, ja par tām biļetēm valsts tāpat samaksās un ATD ir visai bezzobains iestādījums? Bet, nu, tāpat - dzīvot un visu laiku pizģīt, un trīcēt par to, ka uzrausies... Da nu!
Zini, kā uz to paskatas, formāli es un tu darba laikā lasot vai komentējot iAuto ziņas arī "zogam darbalaiku", protams katram ir savas nianses (man formāli darbs tad kad klientiem ir problēmas), bet nu pēc fakta es to laiku ko šīs rindas raxtu, varētu turpināt mācīties un "kraut kaudzē IT sertifikātus" utt...
T.i. gribu teikt ka ļoti rets personāžs negūst pašlabumu no darba devēja darbarīkiem, infrastruktūras utml.
Atkarīgs no darba devēja un amata specifikas. Vietās, kur pēdējos 15 gadus esmu strādājis, galvenais ir bijis rezultāts. Kā tu to panāc - sēžot ofisā vai pludmalē, mācoties vai komentējot iauto - nevienam tas nav interesējis. Ja es būtu darba devējs, mana nostāja būtu tieši tāda pati.
》ATD ir visai bezzobains iestādījums
ATD ir zobains tās pārstāvis sižetā taisnojās ar balinātiem matiem un porcelāna zobiem, tā kā nav bezzobaini

Tur Nordeku pat nepieminēja.
TV sižetā bija balss ieraksti no tās zagļu grupas no Nordeka nolaupītajiem maršrutiem, tā kā ir doļā. Tā arī uzvar tā lētākā cena.
Tu balsis labi pazīsti? Nordeka savu gulbja deju ir no dejojusi, tālāk par Olaini un Zaķumuižu vairs nebrauc.
Maršrutu nosauca pajoliņ.
Ko tu vispār no tiem maršrutiem saproti,tenku vācele.
Nē es neko nezinu, ka Nordeka brauc caur Ulbroku un Līčiem. Tas ir lielumliels noslēpums. Pieķerti, arī tas triks par it kā nestradājošu karšu termināli.