Jaunais Philips UHD LCD android TV ar ambilight

Rudolfs1992 Reģ.: 28.03.2017

Pirms pāris mēnešiem tika testēts televizors Philips 65US7601, secinot, ka tas ir ar lielisku cenas un veiktspējas attiecību, labākā izvēle, ja meklējat LED LCD televizoru ar UHD un HDR iespējām. TV Perfect Pixel Ultra HD dzinis ir ļoti iespaidīgs asuma, krāsu un HDR veiktspējas ziņā, bet, iznākot 2017. gada jaunajiem modeļiem, ir pieejama uzlabotāka dziņa versija. Jaunākajam Philips 55 collu 55PUS7502 televizoram ar Ambilight, kuram ir jauns P5 Perfect Picture dzinis, kompānija apgalvo, ka attēla kvalitāte ir uzlabota par 50%.

Philips 55PUS7502 ir balstīts uz Android TV platformas. Televizors tika testēts ar 6.0.1 Android versiju. Jāmin, ka Philips bija pirmā kompānija, kas 2014. gadā iepazīstināja pasauli ar Android TV, un to ir tikai uzlabojusi kopš tā laika. Jaunākajā izlaidumā nav ticis būtiski mainīts izvēlnes izskats, tomēr jau pēc pāris nedēļu testēšanas pierādījās, ka 55PUS7502 izvēlne darbojas ātrāk un daudz stabilāk nekā jebkurā citā televizorā pirms tā. Testēšanas laikā netika manītas nekādas problēmas ar programmām, turklāt izvēlne darbojās stabilāk un vienmērīgāk, salīdzinot ar Philips 65PUS7601, kurš bija tajā pašā telpā testēšanas brīdī.

Ar jauno Philips 55PUS7502 UHD LCD Android TV ar Ambilight tehnoloģiju ir iespējams viegli un ērti piekļūt Google Play store, spēlēm, filmām un mūzikai, kā arī lejupielādēt dažādas citas trešās puses programmas par velti, kā arī par maksu. Dažādie porti televizorā ļauj pievienot konsoles, tastatūras un peli. Konkrēti šiem testiem tika izmantota Logitech tehnika, un viss darbojās bez problēmām. Ir pieejamas arī dažādas video straumēšanas programmas, kā Youtube, Vimeo, Netflix, TED TV un citas. Vieglāk izmantojamā ir Netflix, ko ir iespējams ieslēgt reizē ar televizoru, jo uz pults šim mērķim ir speciāli izveidota poga.

Protams, ne tikai veiktspēja un jaunākās tehnoloģijas padara šo Philips televizoru īpašu, tā metāliskais sudraba statīvs spēj rotēt gan pa labi, gan pa kreisi, kas ir reti sastopama dizaina īpašība starp jaunākajiem mūsdienu televizoriem. Kaut arī tas vairs nav tik būtiski, kopš tiek izmantoti IPS monitori, tomēr tas ļauj lietotājam viegli mainīt TV pozīciju, lai samazinātu gaismas atspulgu vai pielāgotu skatīšanās leņķi atbilstoši skatīšanās pozīcijai.

Ar pilniem testa rezultātiem iespējams iepazīties šeit - hdtelevizija.com/en/2017/06/12/philips-55pus7502-uhd-lcd-android-tv-with-ambilight-review/

TP Vision ir pasaulē nozīmīgs spēlētājs TV segmentā, kura darbības joma ir zīmola PHILIPS televizoru attīstīšana, ražošana un tirdzniecība Eiropā, Krievijā, Tuvajos Austrumos, Brazīlijā, Argentīnā, Urugvajā, Paragvajā un citās valstīs Āzijas un Klusā okeāna reģionā. Mēs to darām, apvienojot mūsu zināšanas dizainā ar novatorisko Philips TV mantojumu, izcilību, elastīgumu un attīstības ātrumu TPV tehnoloģiju jomā. Pateicoties šīm priekšrocībām, mēs spējam nodrošināt televizorus ar augstu kvalitāti: gudrus un viegli lietojamus ar izsmalcinātu dizainu, jauniem materiāliem un plānu korpusu. Pateicoties Philips televizoru segmentam, TP Vision ir viens no līderiem tehnoloģiju tirgū.

 
druknais1 Reģ.: 04.06.2006
1 0 Atbildēt

Ja Tu esi izplatītājs, vienu eksemplāru vēlos iegādāties.

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

55 collu.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti