Trest/Shell

dinoqwe Reģ.: 13.02.2017

Šodien rakājos pa savu maku un atradu Trest atlaižu karti. Sanāk, ka nu jau pilnīgi visi ex-tresti ir vai nu aizklapēti, vai pārveidoti par Shelliem/citiem DUS? Zinu par Pārdaugavu, bet par otru Rīgas krastu īsti neesmu skaidrība.

 
usaexperc Reģ.: 13.01.2018
4 3 Atbildēt

Shells jau sen ir nogājis pa burbuli. Tajās atlikušajās kolonkās nepildās pat neviens amerikas auto braucējs. Pārāk dārga degviela un gāzi netirgo. Visi brauc uz Lukoil, tur gāzes uzpilde ir paslēpta tālajā galā, lai nav jākrīt kaunā. Un pēc tam netā kritizē Krieviju.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 1 Atbildēt

Satekles ielas SHELL ir arī LPG

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Bet maitas krāpjas, uz tablo viena cena bet pie tanka cita. Tas gan pretī Stirnu ielas Rimi.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
8 1 Atbildēt

Nezinu. Nekad nav bijusi vēlne tur braukt pēc degvielas. Domāju, ka no Shell tur tikai nosaukums, bet degvielas un servisa kvalitāte ir tas pats TREST

Uggga Reģ.: 04.01.2006
3 0 Atbildēt

Uz Deglava ielas pie “kepkas” vēl ir Trest, bet gaģužņiks briesmīgs. Pirms kāda gada iebraucu gāzi uzpildīt, bet kaut kā nesanāca pildīties. Iegāju pie operatores, prasu, kas par lietu? Šī mierīgā balsī atbild: “Nestrādā”. Zīmīti, laikam, bija grūti pie pistoles pielikt...

Otrs gadījums bija pirms dažiem mēnešiem, iebraucu benzīnu ieliet. Tablo rāda cenu, bet pie visām pistolēm lapiņas, ka 95. nav, tikai dīzelis.

Domāju, ka tur vairs nekad nebraukšu, lai arī atrodas man ļoti ērtā vietā.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

shell rullē, es tur pildos

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
2 0 Atbildēt

Uzreiz teikšu ka viss man sistēmā/dzinējā ir tīrs, parasti pildos CircleK vai Neste, pa reto Lukoilā, bet pagājušo gad vasarā domāju uzpildīties pārmaiņas pēc shellā, lampiņa iedegas, iebraucu Dārzciema ielā pie apļa, pus bāka dīzelis iekšā... Bet pēc 10km skatos spogulī kaut kādi pārlieku melni dūmi aiz manis. Nobraucu malā, pat stāvot kaut kādi melni, smirdīgi dūmi un uz asfalta melns pleķis kā ar krāsas baloniņu uzpūsts un dzinējā stāvot apgriezieni staigā.

Konstatēju, ka tā pati atšķaidītā lētā un uz katras kritikas - tresta degviela, tik tagad ar shell nosaukumu, tāpēc ir dārgākā Rīgā un vairs nekad tur negrasos pildīties.

Krievu biznesmeņu kantoris!.. Dabū kaut kur lēto kreiso saļaru sazin no kurienes un ta pa kluso piešķaida klāt, bet pārdod, kā shell ekskluzīvo 100% marķēto degvielu.

Pus bāku nodedzināju 'dūmojot' iebraucu nestē piepildīju bāku, pielejot stp diesel treatment piedevu lai iztīrās tas shell mēsls un pēc padsmit kilometriem, problēmas pazuda, lietas jau entās bakas un nav vairs kas tāds atkārtojies.

Nekad Latvijā tajās ex-trest kantoros neiegriezīšos.

core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt

Pirms nomainīju dzīves vietu bieži sanāca pildīties shell, gan dīzeli, gan 98to, ne reizi neko sliktu neizjutu.

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Savulaik pildījos Trestā, ar degvielas kvalitāti vispār nekādu problēmu nebija.

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
1 0 Atbildēt

Varu vel piebilst, bija īpašumā amerikānis kraislers 3.5L. ēst gribēja daudz, tāpēc parasti pildījos trestā vai sosā(bija agrāk aiz mola tāda vieta kur pildījās sos/lamb mašīnas, bet pieņēma arī privātos, tur maģiski bendža 6-9sant litrā lētāka, bet šo rūpalu arī vids aizklapēja) vopš lēju kādu s.du gribeju amīts neko neteica, tik ēda. Pārsēdos uz eiropas 1.6 bendzīnu un 'pa lēto' ielejot tādu tresta bendzīnu tas autiņš rīstās, spļaudās un motors jāspiež līdz galam lai ietu.

Tā kā degvielas kvalitāte ir tajos šņagu kantoros zem pašas kritikas... Ja nav žēl bojāt motoru, bet grib ietaupīt dažus centus litrā... Zinu uz krustpils ielas (Aiz T/C Azur) tur tāda maza dus 'Gekšans' tur parasti arī bij maģiski ~6c lētak nekā citur un tur noreiķināties var tikai ar skaidru naudu Protams, ka kāda kreisā degviela... Bet nu darba autiņā nebij žēl liet.

Nezinu, kāda tagad tur cenu starpība jo esmu mainījis dzīves vietu un nesanāk tur bieži vairs braukāt.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Saskaņā ar to nodokļu trādirīdi, Trests lēja kontrabasu, ne atšķaidītu degvielu. Tāpēc tāda cena un tāpēc pēc VID vizītes strauji bija jāmaina darbības metode.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Tas noteikti NAV īstais Shell, nekad to ex-Trest nopietni neesmu uztvēris. Iebrauciet, piemēram, Polijas Shell un uzreiz sapratīsiet drēbi

core Reģ.: 03.01.2017
1 0 Atbildēt

īstais vai neīstais, bet atšķirību no citiem mūsu tankiem nejūtu, Polija vai Vācija ir cits stāsts, tā degviela ir savādāka jebkurā tankā.

aigi Reģ.: 01.08.2005
0 2 Atbildēt

Teorētiski Shell nevarētu pieļaut kreiso vai nekvalitatīvu degvielu. Vienalga vai bija Trest vai Statoil. Shell nav jau kaut kāds kaktu kantoris, lai riskētu ar vārdu. Bet nu es ar neesmu iebraucis, lai gan Tresta menedžments ir samērā labi zināms.

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
0 0 Atbildēt

aigi rakstīja: Teorētiski Shell nevarētu pieļaut kreiso vai nekvalitatīvu degvielu. Vienalga vai bija Trest vai Statoil. Shell nav jau kaut kāds kaktu kantoris, lai riskētu ar vārdu. Bet nu es ar neesmu iebraucis, lai gan Tresta menedžments ir samērā labi zināms.

Pats shell Latvijā NAV IENĀCIS, bet Krievu biznesmenis(ex-trest īpašnieks) ir no shell nopircis franšīzes atļaujas, ka viņš zem shell vārda Latvijā var lipināt augšā stacijas un taisīt biznesu.

Ikdienā lej ko grib, jo ikdienā shelam nav jaatskaitas, bet jaatskaiatas tur ik pēc pus gada, ka atnāk arī kontrol pārbaudes pārbaudīt, uz to brīdi visu nospodrina, papīrus nokārto un viss ir čotka! Pārējo laiku krievu bizness uz urrā griežas!

aigi Reģ.: 01.08.2005
0 0 Atbildēt

Te es tev piekrist nevaru, jo Shell ļoti labi zina, ka LV ir viņu stacijas un standarts. Frančīze to arī nozīme, ka standarts ir 1:1 visur Zimbabē vai Londonā.

Par kontrolēm nezinu, bet ja tas ir 1/2 pusgadā jeb "mums viss ir vienalga", tad Shell savu zīmolu ļoti vāji izmanto un kontrolē.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Shell jau bija vienu laiku Latvijaa, bet aatri visi saprata, ka tas ir fufelis. Gan jau atkal izjuks, kaa toreiz. Bet savu dalju ''babla'' iekaasiis no muljkjiishiem, izmantojot Shell vaardu.

dzanks Reģ.: 08.09.2004
0 0 Atbildēt

Kad vēl bija Trest tad mopim degvielu tikai tur centos pirkt. 98 benzīns bija dārgākais Rīgā, bet likās arī labākais, pēc smakas reāli atšķīrās no jebkura cita benzīna.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti