Fords S-Max

normislabs Reģ.: 01.07.2005

Varbūt kāds zin kurā autokapsētā var meklēt rezerves daļas no Ford S-Max MK1, vēlams priekša vesela, interesē priekšējais bamperis ar luktura sprauslu apmazgātājiem (kreisā puse)

 
Nortel Reģ.: 16.03.2007
2 0 Atbildēt

90% autokapsētu liek sludinājumus ss.lv sadaļā pie rezerves daļām. Telefonu rokā un uz priekšu. Vēl ir kautkādi kantori, kas ved iekšā veselus angļu auto uz izjaukšanu. Nesen, braucot no Liepājas, apdzinu kādus 6 treilerus ar šādiem auto. Vai viņus izjauc pie mums, nezinu, bet treileriem bija LV numuri.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
3 5 Atbildēt

Atkal vēl viens nespējnieks gaida kad visi priecīgi aizgūtnēm pamācīs kur var kas jādara kur jāzvana līkrocītim skudrulācim sliņķim dīvānā pirdējam ķipa kas ir kāpēc neesat man atraduši bamperi ar apmazgātājiem?

msh Reģ.: 16.04.2007
3 2 Atbildēt

Nu, 90% no kosmonautu šrotiem noteikti liek. Liepājā, kur tādu nav, no apkārtnes 6 vai cik tur šrotiem man liekas ka tikai vienā bija kāds tik nogarlaikojies cilvēciņš kas var atļauties par katru mašīnu likt sludekli, no pārējajiem kādi 2-3 reizēm ieliek kaut kādus aptuvenos sludekļus, par tēmu "ir mk3 detaļas, 1.6, 1.8, 1.9. 2.0 utt". Bet tā pa lielam informācija ceļo no mutes mutē, tā ka šāds tofika jautājums ir pilnīgi saprotams. Nesaprotams vienīgi tiem, kas šrotus neapmeklē.

normislabs Reģ.: 01.07.2005
2 0 Atbildēt

Conqueror rakstīja: Atkal vēl viens nespējnieks gaida kad visi priecīgi aizgūtnēm pamācīs kur var kas jādara kur jāzvana līkrocītim skudrulācim sliņķim dīvānā pirdējam ķipa kas ir kāpēc neesat man atraduši bamperi ar apmazgātājiem?

Iztiksim bez apvainojumiem, varu palūgt uzlikt Jums "banu"; ja nebūtu jau apzvanījis un apbraukājis, tad negrieztos ar šādu lūgumu, pats dažkārt esmu izpalīdzējis šādā veidā ar padomu, ir viena lieta nopirkt ķīnieti uzlikt kautkā un pie pirmā mazākā pieskāriena maksāt atkal, cita lieta varbūt dabūt kārtīgu uzlikt un braukt bēdu nezinot. dažkārt gadās, ka bija degungalā, braukāju tikai garām, bet neiedomājos. Ja Tev tas nav saistoši, tad nelien un nekomentē, asprātis atradies.

normislabs Reģ.: 01.07.2005
1 0 Atbildēt

Bieži daudzkur jau tie sludinājumi ir simts gadi veci un notiek tikai copy/paste

Savam pimajam fokusam apzvanot netīšām dabūju svaigu dzinēju, tā paša gada no tās pašas partijas. Zinu, ka Rīga pilna takšu šīs markas un viņiem jau ar apvilktām plēvēm liek kā konveijerā virsū.

Nav jau daudz laika ar braukāt apkārt un pa brīvdienām švaki ar strādājošiem šrotiem. Šeit forumā domāju ka apgrozās ar cilvēki, kas ar auto izjaukšanām nodarbojas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti