Izjaukt starteri iztīrīt.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Izjaukt starteri iztīrīt.
Vai nu ievilcējs nepagūst tik ātri atlekt atpakaļ, vai bendikss bik čābīgāk veic savu funkciju. Es te tagad savā golfā ieliku citu starteri, un tā kā pie šībrīža starta trekninājuma auksts motors vispirms dažas reizes uzsit un tikai tad pielec, pie katra uzsitiena ir tāda graboņa - starterim nedarīšu neko, motora vadības bloku gan paregulēšu lai lektu uz sitiena
Samaini visus slīdgultņus (ja labpatīk - "bukses"). Enkurs tajos bez slodzes vibrē, tas rada troksni.
Skaņa tāda kā paturēta būtu pārāk ilgi starta pozīcijā aidedzes atslēga..
Un ja nepalīdzēs? kur tālāk vaina.. Bendiks?
Palīdzēs! Gultņu maiņa, protams, neatbrīvo no citu sabojātu detaļu maiņas, taču brīvrumba ("bendikss") tādu troksni nevar radīt. Ja startējot trokšņa nav, bet troksnis (gaudojošs) parādās tūliņ pēc atslēgas atlaišanas, citi bojājumi nav.
Dažas dienas atpakaļ pārbaudot starteri pie akum starteris izvilkās uz kontakta pieliekot bet negrieza.. Taga pieliekot pie tā paša kontakta sāk uz reiz griesties ižaujoties... Kas varētu būt pie vainas?
Starteris iet uz galu. Man ir bijis līdzīgi, kad pēkšņi starteris negriež, bet pēc pusstundas griež. Sāc jau laicīgi domāt par jaunu vai atjaunoto, jo ne vienmēr atradīsi slīpumu, kur atstāt auto.
Starteris griez visu laiku. tikai parbaudot pie konntaktiem saak griesties uz reiz un izvelkass.. vai taa vares iedarbinat auto.
Es ieteiktu nopirkt normālu, auto. Piemēram, ford taurus vai ševrolet impala.
Audi vieta ir servisos, nevis uz ceļiem.
Pilnībā piekrītu man arī līdzīgi, pie vismaz 400tkm un 18 gadiem starteris sāk iet uz galu, nu kas tas par auto. Tik neuzticams
Un lai nomainītu jāatskrūvē veselas 7 skrūves. Tas taču nav reāli.
Oi manam paziņam ar tas pats - auto 18 gadi, un gaudo riteņi, nez kas tas varētu būt? Vai tiešām gultņi? Uh tī....
Ko var ņemties! Nav tas starteris nekāds kosmosa kuģis! Noņem un aizved lai restaurē, vai samaini pret restaurētu un brauc bēdu nezinot. Tā ir detaļa, kurai vajadzīga kārtīga apkope, nevis tagad zīlēt, kurš gultnis/bukse vai bendiks ir vainīgs un mainīt tikai to vienīgo ir diezgan stulbi.
Skaņas izolācija sūdīga, ja var dzirdēt to gaudošanu. Vajag nopakot auto.
gaudo starteris
Iedarbinot auto apmēram sekundi dzirdama startera gaudošana. Kas varētu būt par broblēmu?