Te ir noteikti vajadzīga atruna- pie kādiem apstākļiem tas potenciālais Lohs sāk par šo jautājumu "aktīvi interesēties".Jo drošvien ir arī tādi, kas caurumus virsbūvē plāno likvidēt ar keramiskā p;ārklājuma starpniecību.
Tā kā ne mazums lohu mums veiksmīgi darbojas arī cssd vārdā un uzdevumā, tad smalkās ožas pārstāvjiem uz ielas vēl ilgi nāksties paostīt šīs te vispārējās liekulības un demagoģijas izkārnījumproduktus.
Beidzot viens sakarīgs komentārs.....
Jā,dpf aizsēŗējumu pastiprina....problēma ar sprauslām(to tā īsti braucot pat var arī nejust),dzinējs "rij" ellu,arī nepareiza motoreļļas izvēle var pastiprināt dpf aizsērējumu,bieži vien turbīna ir iemesls,ai,nu kas tad tur,no eļļas maiņas līdz eļļas maiņai man jāpielej 1-2l motoreļļas,bet kur tad paliek tā eļļa???Protams,dpfā un ar laiku tas ir ciet!Degvielas kvalitāte arī ietekmē,trakais rapsis nesadeg tik labi un cenšas tikt ārā pa izpūtēju.Bet visbūtiskākais ir tā saucamais "pilsētas režīms",kad mašīna nedabuj kārtīgi uzzsilt,nav pie tiekoši lieli apgriezini noteiktu laiku un reģenerācija jeb automātiskā izdedzināšana bieži vien nav iespējama.....Droši vien ir vēl kāda lieta,kura pastiprina dpfa aizsērēšanu.Un pēc šīm nosauktajām lietām,pēc dpfa iztīrīšanas,man ir jāgarantē,ka Jūsu automašīnai ir kārtībā sprauslas,ka motoreļļu "nerij" un ka "nepļurināsiet"pa pilsētu.Ja es to visu negarantēju,tātad,sūdīgs serviss,viss ir slikti.
Tāpēc jau ir rakstīts,ka ir garantija,ka filtrs ir tīrs,bet,cik ilgi tas kalpos,atkarīgs no jūsu atomašīnas tehniskā stāvokļa.
Vispirms ritīgie džigiti lepni brauc ar lokomotīvju degvielu un nekorekti čurājošām sprauslām un iekoksēti sajaatu turbīnas vnt mehānismu.Kā arī,prottams, ar dpfa esamībai un autoražotāja specfufelikācijai neatbilstošu suuda eļļu no rimī plaukta..
Tālāk pie aizdambēta dpfa eļļas līmenis motorā aug un smeļas pāri malām- jo nesadegusī degviela nokļūst eļļā.Rezutātā eļļa pārvēršas par atšķaidītu ūdenim līdzīgu zampu un nepilda savas funkcijas.Viss beidzas ar izdegušiem virzuļiem vai melni kūpošu motora nodalījumu,no kurienes vienā jaukā brīdī pa visām iespējamajām šķirbām iznāk ārā aizdambētajam izpūtējam paredzētā kveepu masa.
Īstenībā jau pilsētas lietošana būtu vienīgais racionālais iemesls filtra mazgāšanai. Visos citos tā ir zemē nomesta nauda.