Man arī kādreiz patika diskutēt par reliģiju. Ar briedumu iestāšanos sapratu, ka to darīt ir bezjēdzīgi un pat stulbi, jo ticīgam cilvēkam tu tāpat nepierādīsi, ka viņa pārliecība nav pareiza; labākajā gadījumā viņam būs tevis žēl, sliktākajā tu viņu nokaitināsi. Katram savs. Neredzu neko sliktu tajā, ka kāds savu dzīves jēgu atrod reliģijā, ja tas viņam palīdz būt labākam cilvēkam. Un pie baptistiem, cik ir būts, vispār ir tīri forši. Bībele ir diezgan interesanta grāmata, jāsaprot taču, ka lielākā daļa no tur rakstītā ir jāuztver simboliski. Es neesmu kristietis un ideja par dieva dēlu, kas augšāmcēlies, man šķiet visai dīvaina (lai gan ticu, ka tāds Jēzus ir dzīvojis), tomēr domāju, ka kādiem augstākiem kosmosa likumiem ir jābūt. Kā jau msh augstāk rakstīja: liekas diezgan neticami, ka pakratot kasti ar pulksteņa detaļām ir sanācis pulkstenis. Vēl neticamāk man šķiet, ka šis pulkstenis jau krietnu laiku turpina darboties un pat negrasās stāties. Bet ko nu par to lauzīt galvu - tāpat kā baktērija nespēj pat apzināties cilvēku, kurā dzīvo, tāpat mēs nespējam izprast šo likumu darbību, kur nu vēl ieraudzīt un saprast Dieva esamību, ja vispār kas līdzīgs pastāv. Bet jebkura lūgšana, jebkurš rituāls jebkurā reliģijā ir mēģinājums sakustināt šīs enerģijas. Iespējams, ka kādam arī izdodas.
Miers ar Jums! Esmu runājis.
Aplikācija, lai izsekotu cilvēkus, ļaus arī noteikt cilvēku loku, ja būs saslimšana ar COVID19
Arī Latvijā top rīki uzraudzībai caur telefonu. Kā ar privātumu? (+ VIDEO) iauto.lv/tehnologijas/internets-aplikacijas/34482-ari-latvija-top-riki-uzraudzibai-caur-telefonu-ka-ar-privatumu-video